En andra chans är något du alltid får

Det är nog så att när man är lite sjuk sådär, så är det inte så lätt att tänka positivt. Det finns en person, och du behöver inte höra av dig längre. Även fast jag vill mer än något annat.

Örebro blir en Ö

Ååh fick åka hem från jobbet. Jag bara satt där och snorade, var inte så lätt då inte. Pratar lite med carro i telefonen, vi pratar om resan som ska göras i sommar. Det blir nog ayia napa, vi hade tänkt åka 1 augusti MEN nu tror jag det blir kanske 4e augusti istället eftersom hela örebro ska till ayia napa 1a. Kul att åka till en Ö för att sen träffa samma människor som bor här HAHA förjävligt. Så ja å carro drar nog senare, eller kanske tidigare vem vet. Imorgon ska vi iallafall till resebyrån.

Oj da, nu kom mamma inn i mitt rum, så visade hon ett pappar för mig.

Elina: öh vad är det här? (tänker att det kunnde vara en platt tv till mig)
Mamma: Jag har köpt en bärbar PC
Elina: Å JÄVLAR.
mamma: Japp, äntligen!
Elina: Niceee;) (fan ingen tv)


Det kanske är dags för sanningen

Jag känner att det borde hända något snart, och det ska jag se till. Du ska hit snart och jag har ett och annat å säga dig. För det är något som inte riktigt stämmer här ska du veta, jag tror du vet men du är för rädd för att tala om det för mig. Jag tror du levde dubbelt, då.

Mystik

Igår kväll när jag skulle sova så mådde jag iallafall hyffsat bra, men imorse var det hemskt! Gick upp vid 06.15 för att duscha, direkt jag ställde mig upp började hela kroppen värka och snurrig blev jag, några tårar kom det visst också för den delen. Jah det är lustigt vad man kan känna ibland. Här sitter jag nu och snorar, hostar, fryser ja allt du kan tänka dig i en riktig förkylning. Men likförbannat får jag ångest för att jag inte är i skolan och råpluggar, men jag får väl blunda och tänka "det ordnar sig". Jag sitter här nu, och just nu kan jag inte göra något åt att jag inte är i skolan så är det bara. Ikväll är det jobb också det måste jag komma iväg på, jag får knapra alvedon.

Hm jag är lite fundersam, jag förstår bara inte hur vissa människor tänker? Varför pratar du med mig? Jag förstår ju inte, och kommer nog aldrig göra heller. Men nu tänker jag spela med i den falska leken. För visst är det en lek?

Nej nu kommer snart mamma hem, för hon har handlat åt mig:) Sen ska hon iväg till jobbet igen.

Igår när jag låg i sängen så kom jag på massvis med bra och roliga saker jag tänkte skriva här, men det har jag såklart glömt nu.
Nu kommer mamma! Puss hej!

Ska vi dansa?

Ingår i en fas nu, en hemlig fas i livet. Kanske en dag så avslöjas hemligheten här på bloggen. Och vad menar jag då med en hemlig fas? Jag gör något hemligt helt enkelt som ingen, ingen vet om! Spännande va:) Jag funderar nu på att kolla på andra avenyn för att sen gå och lägga mig, men jag har ingen lust imorgon med nått, jag får leva på kaffe igen da, så överlever man 08.00 - 21.00 torsdagen!

Elina: Nu ska du få vara med i min blogg, John
John: jag ska inte vara med i din blogg NEJ
Elina: joda
John: vad ska jag heta, herrmanhemlig 2 ? xx ? xxx ?
Elina: Det blir JOHN med stora bokstäver haha

Kallprat, javisst!

Ja nu kallpratar jag med både x och herrmanhemlig, och jag har nog insett att det inte leder någonvart. Att ha någon att bara sova med nu vore så mysigt, men att vakna ensam är nog skönast än sålänge. Positiv försöker jag bli, men det tar sin tid mina vänner.

"Men lugn bara lung jag ska bättra mig"

Hallå hej, nu är jag lite trög på att uppdatera bloggen dåra. Men lugn bara lung jag ska bättra mig. Aja nog om detta, dagen i sin helhet har varit mys! Gick till skolan vid 10.00 för att göra spanskaprov sedan träffade jag Caroline på stan. Jag Carro och Anna gick och luncha på La baguette, gott vare. Sen gick vi på stan, och vi gick väl framochtillbaka ca 100 ggr, några telenorare måste trott vi var heltända på dom, eftersom vi gick förbi dom hela tiden. Nu är klockan mycket å mina ögon håller sig knappt öppna, bara sådär lite halft.

Imorgon var det ju tänkt att träna! Eftersom det ska ské 3 ggr i veckan som vanligt. Men jag måste iväg på jobb, eller ett jobb har jag ju, men detta är det andra sekreterar jobbet dåra. Så jag tror gymet får vänta på mig tills Fred,lörd,sönd det blir ju perfekt. Herrmanhemlig jag har då en sak att säga dig, och det är ingenting.
Tack å hej.

GRATTIS CAROLINE 18 ÅR!

Massvis med grattis kära bästa vän!
image25

Något att sova till


nej vänta, bara en sak till

 En liten låt snutt.
Don't act like you don't know me
It's still me I've never changed
I'll be here when you come back
 And I miss you love


och för det det andra...

...Jag är inte sur jag är bara jävligt trött på dig!
natti natti!

Sååååå långt

Ja nu har jag kommit "så långt" så att jag fattar hur man ändrar kodmallarna, får väl fixa till denna sida en annan dag för nu är jag bra trött. Jag pratar med x men som om x pratar så mycket tillbaka till mig haha. ja ja jag får fortsätta plågas. Sängen väntar!

Pusskramallt

MINA LOVELY ÖRHÄNGEN !

Vart är mina örhängen? Dom är spårlöst försvunna, jag tror jag måste ringa efterlyst!

Uj vad jag har pluggat ikväll, imorgon är det spanska prov hur ska detta gå? Dagen imorgon är CAROLINES DAG för hon fyller 18 år! Oj vad du blir myndig. Själv blir jag myndig om ca 7 månader, kul.

Herrmanhemlig undrar varför jag är så sur på honom. Men du jag är inte sur, jag har bara fått klart för mig en gång för alla hur du egentligen är. Jo jag har ju vetat det hela tiden, men jag har helt enkelt vart blind. Å då menar jag totalblind. Om ett charmtroll charmar då är man fast, det blev jag iallafall. Och nu har jag tagit mig ur. Tack å lov ! Och ja världen är bra liten det har ju bevisats gång på gång. Och ännu en gång i Lördags. Men skaffa dig något stabilt å sluta springa runt mellan husen!
One last kiss for you. In your Dreams honey!

500*10 misstag, Med en och samma idiot

Jag är nog lite för "ny" för att våga börja skriva smaskiga och lite mer privata saker som jag sedan ska stå för. Det finns mycket jag vill säga bara rätt ut men jag ska välja mina ord väl för att inte hänga ut någon i onödan, men dig skulle jag bara villja hänga ut här och nu! Men detta tänker jag inte göra, för det har jag ikke mod nog till att göra, ÄN. Du är en fis i rymden du och snart tror inte en jävel på dig.

Tack & hej för mig denna kväll!

Weheeey!

Tack för gårdagen tjejer ! Kul vare med många trevliga människor och mycket skratt.
(
det ser ut som om jag itne har något långfinger men det har jag faktiskt, måste bara vikt ner det på något konstigt vis haha)
image23

Nu får dom ge sig!

Var inne på http://www.na.se nyss för att kolla om det fanns några intressanta nyheter. Det jag fann var att det nu ska veckas åtal mot de ansvariga för Pirate Bay. Jag blir ärligt talat så jävla förbannad, det finns väl viktigare saker att väcka åtal mot. Tex dem som förstör samhället, rattfyllerister m.m.m. "Det var i maj 2006 som polisen slog till mot sidan och de ansvariga för den" Snälla söta rara poliser har ni inte annat för er?

Klart för Pirate Bay-åtal ALLMÄNT/STOCKHOLM Publicerad: 2008-01-27 17:42
Efter 20 månaders utredning är det nu dags att väcka åtal mot de ansvariga bakom fildelningssajten Pirate Bay. I veckan kommer kammaråklagare Håkan Roswall vid åklagarmyndigheten i Stockholm att lämna in sin stämningsansökan, enligt nyhetsbyrån Reuters. Det var i maj 2006 som polisen slog till mot sidan och de ansvariga för den. Pirate Bay betraktas som världens största sökmotor för fildelning av musik och filmer. Flera personer greps i samband med polisaktionen och delgavs misstanke om brott mot upphovsrättslagen. Vid fällande domar riskerar de böter eller upp till två års fängelse. Pirate Bay startades 2003 och beräknas i dag ha omkring tio miljoner användare över hela världen. Håkan Roswall tror inte att det räcker med fällande domar i Sverige för att stoppa verksamheten. - Eftersom infrastrukturen är spridd på många platser runt jorden kan inget enskilt land stoppa sajten, säger han till Reuters. Under 2007 beräknas omkring 600 000 svenskar ha använt Pirate Bay för att ladda ner film. Enligt branschorganisationen IFPI går det runt om i världen 20 illegala nedladdningar av musik på varje lagligt inköp.

Me liiiike

Det här min blivande man, Cam Gigandet
image19

Söndags känslor

Hoppsan helt plötsligt blev jag tom på ord hehe, Dår får jag väl önska alla en trevlig söndagskväll istället :)

Igår kom många hemligheter fram...

...Och det är inga hemligheter jag tänker gå in närmare på just nu. Gårdagen; kvällen började med förfest sedan bar det av till en annan fest, där var det liv i luckan vill jag lova och lite mer liv blev det när vi brudar klev inn. Men men... Jag träffade trevligt folk och det förgyllde hela kvällen, bättre kan det då inte bli. Jag har dagen efter ångest , kan jag bara tillägga. Nu sitter jag här helt iordning, ska precis knalla iväg till bussen MEN jag har kommit på att jag är för bakis för att sitta på en buss, så det blir inget med det utan jag stannar hemma och är "sjuk" istället. Jag skulle ju faktiskt iväg och lära mig lite mer om det där sekreterar jobbet, men idag är ingen bra dag för det.

magen kurrar och hungern smyger sig på, men jag orkar inte ens gå ut och köpa mat GUD VAD JOBBIGT. Det är kanske bara 10 meter till närmaste mataffär, men jag känner att något i snabbmats väg skulle passa bättre idag för jag är inte i form för att laga till mat själv. Iofs så ligger närmaste pizzeria runt hörnet så allt handlar bara om min lathet. Jag tror jag får svälta helt enkelt! Jag har druckit så många koppar kaffe och jag måste ju inse att kaffe inte är mat. Men tillbaka till gårdagen, jag knallar väl hem runt 3 tiden, pratar lite i mobajlen å sådär. Sedan när jag väl kom hem (tog enormt lång tid då jag gick så jätte sakta) så sätter jag mig vid datorn för att kolla mailen och ta en sväng inn på msn. Där träffade man ju på lite roligt folk, onykter var jag och ett eller två telefonsamtal blev det. Sedan somnade jag i sängen med kläderna på.

Jag har en fråga till dig; varför har du berättat något för personen i telefonen, som inte är sant? hur ska jag nu hantera detta? nej vet ni vad jag tror jag låter det vara, kom jag på nu. Men jag förstår inte vittsen med att säga en sak som inte ens har inträffat. okej leave it. Nu går jag iallafall och köper mig en matbit. Lyssna och njut(`v´)



Do you want a piece of me?

Ikväll blir det en utekväll med bruds. Just nu sitter jag hos caroline och lyssnar på britney spears - piece of me tro det eller ej. Snart ska vi bege oss iväg till några brudar, det blir trevligt.

Skål mina vänner!


Myskväll!

nu är jag hemma, det var mycket trevligt hemma hos Linda . God mat och trevligt folk, jag har ju såklart ätit så mkt så jag har ont i magen haha! Nu är jag så trött så ska lägga mig och kolla lite på tv, imorgon är det träning som gäller.
Puss & Kram

Rhcp - Snow, kvällens låt.


I förbifarten!

Hallådär. Idag har halva dagen varit jäktig hm kan man säga "jäktig" ?
På håltimman när jag var uppe på stan med Caroline och Anna hittade jag ett par snygga stövlar, men jag köpte dem inte. Resten av skoldagen så kunnde jag inte tänka på något annat än de där skorna, så när sista lektionen var avklarad rusade jag upp på stan med träningsväska, handväska + en kasche med skolböcker (det var jobbigt att bära vill jag tillägga) för att då köpa de där skoooorna, vilket jag gjorde. men nu vet jag inte om jag tycker dem är så snygga. Sedan när jag hade inhandlat skorna så var det dags att köpa en liten födelsedags present till Linda, hon fyller nämligen år idag GRATTIS! Ska snart dit med Caroline för att käka lite och umgås.

Men först ska jag till Farfar och Gullan, dem åker till Canaria öarna, mas palomas imorgon. 3 MÅNADER ska de vara borta, ja jag är såå avundsjuk. förra året bjöd farfar ner mig dit så det var ju skönt då iallafall. Men nu ska jag Till farfar å gullan och säga hejdå å lite sånt där. Skriver en rad eller två ikväll

Nja stövlarna ser ju ungefär ut såhär:
image18

Californication

Det är ju torsdag för sjutton! Hade jag glömt bort, torsdag = bra TV. Mitt tips; Slå på TV4 just nu, för en bra serie går där; nämligen californication.
image17

Enjoy!

4 timmar senare...

Ja nu är jag hemma från jobbet, eller kom hem för ca 60 min sedan. Det gick bra idag på jobbet och jag blev uppbokad för nästa vecka. Positivt! Nu är jag bara trött och tänker lite på allt mellan himmel och jord, borde man städa rummet? Svar : ja men det blir inget med det för nu jag ska plugga färdigt å sen sova. Men jag är ju inne i min ickesovarperiod så det blir väl inte så mycket sovande dåra :) får kika tv, blir väl CSI som vanligt sådär vid 12 snåret.

Detta måste jag väl endå klara av ?

♥ Skola + plugg
♥Två jobb blir sammanlagt 4ggr/veckan
♥Träning 3 ggr/vecka
♥Övrigt

Fritid kan jag ha i sommar:)
image16


In a hurry

Nu sitter jag och smaskar på lite marknadsgodis och pratar med Anna i telefon samtidigt så pluggar jag, och snart ska jag iväg till jobbet. Det är mycket att göra och jag är hemma själv hela helgen. puuuuuh! Jaja det kan va skönt å va lite själv också (: .

Eftersom jag blivit så dåligt och oproffsigt behandlad av viss läkarvård här i Örebro så berättade en annan läkare för mig idag att jag ska "anmäla" till patient nämden, å det ska jag göra. Jag vill inte att andra ska utsättas för samma som jag. Får skriva mer sen måste kila fort som bara den!

Mamma fyller år idag, Grattis♥

Hej snygging!

Ohno , nu har jag varit för seg på att skriva i bloggen idag igen, FY på mig! Jo men det är såhär va, att imorse var jag på Sjukhuset, och sedan begav jag mig till Conventum, det är då en byggnad i Örebro där olika evenemang m.m hålls och det var småföretagarnas dag idag typ.

Jag och mina kära klasskamrater begav oss dit för att lyssna på ett föredrag, det handlade bla om en tjej som hette Mia tror jag om jag inte minns fel. Hon och hennes kamrat ville skapa kläder, bla T-shirts som var gjorda på ekologiska varor, ekologisk bomull då. Det var ungefär det hennes idé handlade om. Sedan var det en Kille som hette Sacha som talade om sitt företag, orkar inte gå in på vad han hade för verksamhet men han var väldigt bra att lyssna på. Är lite för trött för att förklara, kanske därför jag skriver lite hackigt ikväll:).

Jobbade även ikväll dåra, 16.45 - 21.00. Det gick bättre än jag trodde och imorgon får jag veta om jag får jobbet eller inte:) Det är så kul, för jag har några vänner som jobbar där och det är mycket lättare när man har någon att prata med och sådär, stämningen lättas upp enormt! Nej nu skriver jag inte så mycket mer;) Har en trevlig konversation på msn som jag ska fortsätta med. !

Godnatt snyggingar!

Kvällens låt, Maria Mena - Just hold me


Jag är nog lite seg idag!

Ja nu får jag allt ursäkta att jag inte uppdaterat bloggen på hela daaagen! Men nu är jag här :) För att sammanfatta min dag kort så började den med att jag vaknade, sedan ringde Anna och frågade om hon fick komma över en stund så vi kunnde gå till skolan tsm sen. när Anna kom hit tvingade jag ut henne på en promenad med svea (hunden ni vet) hihi, själv höll jag på att göra mig iordning inför skoldagen.

Skoldagen idag höll på från 11.30 - 16.00. När sista lektionen avslutades så gick jag och min kära bästa vän Caroline till nautilus för att träna. Som jag kanske nämnt förut så tränar vi 3-4 ggr/veckan, vi är varandras Tränings-coacher och det fungerar mycket bra.

Som Caroline sa så ska jag vara positiv i min blogg, men just nu i denna stunnd drog en viss person ner mitt humör, personen i fråga får heta X. Jag får stå ut och tänka på allt det positiva som händer i mitt liv just nu. När jag tänker efter så kunnde trots allt X inte dra ner hela mitt humör i botten, haha tur det. Jag är väldigt tacksam och glad över att jag har så mycket positiva själar runt mig.Imorgon ska jag provjobba, önska mig lycka till;)


image15

8.00-21.00 FULLPACKAT

HAAAAAAAAAJ

Jag känner mig otroligt över speedad, denna dag har tagit död på mig. Vaknar vid 07.00 för att gå till skolan. I skolan gick inte lunchen att äta idag, det såg grymt äckligt ut. Åt några salladsblad å en knäckemacka. Sen var det bara att flänga iväg till nästa otroligt långtråkiga Ekonomi lektion efter den så fick man typ springa till idrotten där man abra hann vara med 20 min för att hinna med bussen till nästa lektion som är belägen Ett antal kilometer bort. Sen när man kommer till IVVALET (må bra, fungera bättre) så var det bara dra fram madrass, kudde & täcke å där somnade jag ju nästan direkt till den avslappnade musiken. Sen var det att rusa iväg därifrån 1 timme före det sluta för att hinna med bussen inn till stan, där jag skulle träffa Sofia & Elin för att sedan gå till utbildningen på jobbet.

kl 16.30 kom jag till jobbet å fick en utbildning osv. Kommer hem 21.30 och nu är jag helt slutkörd men det är inte slut där utan nu måste jag sätta mig och plugga som en tok :S Ska ta en STOR SVART KOPP KAFFE NU!
image14


Puss sov sött haj!

x, får avluta denna dag.


my heart cries out to you you must forgive me.
I've been dancing in the dark
I've been searching for a spark of fire still burning.
I believe we'll make it through if you stand by me
we can weather any storm and keep each other warm as long as there's love

every time I think of us my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his words like music to my ears
 I hope it's not too late that you still await
oh please tell me that you're still having faith
Godnatt.

Stress?

Okej, veckan som kommer ser otrolgit rörig och jobbig ut. Detta händer PLUS enormt mycket plugg och skoltid. GAH! X kom och rädda mig, snälla. :)

V 4
♥M Utbildning?
♥T Läkartid
♥O Läkartid. Conventum?
♥T Prov spanska, hemprov inl. Geo, mamma fyller år
♥F Hemma själv, besök?
♥L ledig?
♥S åka till pappa

Föresten så är jag tbk från den där jobbintervjuen det gick bra de verkade gillar mig! JA jag kommer sitta i telefon ett antal timmar i veckan. hehe nej. men får se om jag får jobbet, ska på utbildning imorgon och lära mig sen får man ju se hur det går. Som tur är handlar det inte om att sälja något. Det enda jag bryr mig om är att få bra med pengar för tillfället. Och med Två jobb kan det bli en hacka va ? ;P Nej Dags För Elina att Studera ordentligt nu, Andra avenyn börjar ju om 10 min så får väl sätta igång med studierna efteråt.

HAJDÅ

Jobbintervju

Dags för jobbintervjuen, hm? Jag känner mig som ett frågetecken.♥¿

image13

Sooo Funny!

Måste bara berätta, jag kollade på tv4 igår kväll/natt i brist på annat att göra. Då slog jag på tv4 och där stog Martin Lawrence (osäker på efternamn) på scen och har en show på ca 2 timmar. Han var så otroligt rolig och sa de mest intelligenta smarta saker så jag blev helt paff. Han berättade om sitt liv, vilka misstag han gjort osv. Och så sa han "Vad man än gör är man aldrig immun mot prövningarna i livet" bra sagt:). Jag har nog aldrig skrattat så mycket till någon komiker förut. Där satt jag för mig själv och helt enkelt gapskrattade !

image12

Dagens horoskop 20/1 , Lejonet

Du har allvarliga funderingar på att avsluta ett visst kapitel i ditt liv.
Ja, tidpunkten är väl vald. Och går du ärligt tillväga blir allt på bästa sätt.
Försöker du däremot med manipulationer för att kanske skaffa dig otillbörliga förmåner, så blir det inte bra.

(Från aha.nu)

Svett & Tårar

Söndags morgon och här sitter jag,
har slängt i mig en liten frukost + en banan samt en kopp svart kaffe.
Ska strax ringa Caroline och vi ska iväg och träna,
det blir det 4e träningspasset för denna vecka:) känns mycket bra.
Skulle villja ha upp det till 5 pass/vecka men med skola, jobb osv känner jag att det inte kommer fungera.
Det som återstår är att börja äta riktigt nyttigt och inte allt för mycket,
men lite jobbigt att börja med allt på en gång så nu tar jag en sak i taget!
Jaja nu e det på med träningskläder och svettas som gäller!

Smile like you mean it baby


Middag.

Nu ska jag äta en trevlig middag med mamma och hennes vän.
Sedan ska jag iväg och mysa lite med en film :).

Puss Goodbye.


image11

Horoskop 9-20 jan, Lejonet 23/7-23/8

Lejonet 23/7-23/8
Kärlekslivet lockar mest och på den fronten har du rejält med tur.
Särskilt lovande ser januari ut för dig som är singel.
En stenbock kan vara rätt val för en seriös flirt.
Men dessa veckor handlar också om nöjen, dina vänner kommer ideligen med nya förslag.
Vissa väldigt frestande.

Kärlek & sex: 5
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 4

olalalala;)

(horoskopet kmr från veckorevyn.se)

Städaa

Å fy nu har jag städat mitt rum, och huvudet värker :/, men det går väl över!
Imorgon, Söndag så blir det att lära mig mer om mitt nya jobb + att jag ska på jobbintervju på ett annat jobb.
Har jag gått inn för att tjäna pengar eller vad ?
Det enda jag tänker på är att få resa bort ett slag, skulle vara underbart.
Okej shoppa hur mycket som helst skulle också vara avkopplande, några underbart fina och lite extra dyra märkeskläder står först på inköpslistan.

tjing :* 

Say goodnight and go.

Jag ville bara säga godnatt till dig.
 -håll mig i handen tills jag somnar!
image10

22:22

Mina favoriter på let's dance just nu!

Linda & Danielimage8
                Danny & Malinimage9

Fredag, puss.

Idag är det ju fredag! Men inte är jag överlycklig för det inte. Jag har så mycket i huvudet just nu. Träning,Viktminskning,Plugg m.m. Det med viktminskning har inget med att bli trådsmal att göra ! Utan bara tappa några få kilon! Jag är hälsosam äter och tränar som man ska inget mer med det :). Snart hoppas jag att johanna hjälper mig med min sida här, så det ser någorlunda ordentligt ut. Hon går ju på webbdesign så hon kan sådant där mer än vad jag kan!

Caroline jag är glad för din skull IDAG! Hon och hennes mor har nämligen köpt en bostadsrätt, jag har bara sett bilder, men den ser underbar ut. Grattis!

Nu kollar jag lite på Lets Dance, det är väl sådär tycker jag. Skönt endå med lite underhållning på tv:n jag orkar inte göra ett dugg idag, bara sitta hemma.
image7

Ha en skön, bra och underbar helg mina vänner *




Måndagsmorgon, Må bra, fungera bättre!

Godmorgon!
Sitter här med mitt svarta kaffe och tittar på mitt nya skol-schema. 
Det ser väl OK ut, men fredagarna blir lite för långa tyvärr jaja man kan inte alltid få som man vill.
Veckan som varit har fått mig att ändra uppfattning om saker och ting, vad jag har ändrat uppfattning om kan jag inte ritkigt tala om, men det har vart lärorikt på sätt och vis.

SÄLEN!!?!?!?!?
Igår frågade Johanna mig om jag ville följa med till sälen ;SJÄLVKLART sa jag.
Otur som jag har är det samma helg som mamma åker till sälen, vem ska då ta hand om min gulleplutt till hund ? Att det ska vara så otroligt svårt att hitta hundvakt, blir galen! Men jag får väl offra mig och vara hemma, har man hund så har man, hon är ju iallafall underbar. JAG VILL ÅKA TILL SÄLEN, nu ber jag en bön till gud att han sänder en hundvakt.

Charterresa ?!?!?!?
Lite mer panik för sommarens så kallade "planerade" resa, till Ayia napa ska jag och jag har planerat, om inte lite för mycket. 1 augusti vill jag åka, och jag vill beställa resan nu på en gång . Caroline nu går vi och beställer ? alrightie? Vet du mer vad vi gör!? Vi tar en sista minuten på sportlovet! Jag ska jobba som tusan och få ihop snabba pengar.

Jaja nu har jag snart Telefon-tid hos vårdcentralen, vet inte riktigt vad jag ska säga? När jag var på "distriktsläkar jouren" i fredags träffade jag nog på en av de dummaste okunnigaste läkare jag någonsin träffat :S blev hel pissed off!

Tack&Hej ha en trevlig dag




Skor!

Måste bara lägga inn en bild på dessa skor, kan inte avgöra vad jag tycker om dem heller , men ok Super SÖTA!
image6

Ekonomi

Idag var det en lång lång dag i skolan, men humöret var på topp endå! Och det är ju positivt.
På söndag ska jag lära mig mer om mitt nya jobb, jag ska vara någon slags "sekreterare", boka in möten åt chefen eller något liknande. Det som är skönt är att jag kommer jobba hemifrån. Idag är det omöjligt att få ett jobb för en ungdom under 18, man måste ha kontakter eller släkt som fixar åt en, då går det väl lättare.

På måndag är det redovisning om Mitt, Carolines & annas fadderföretag, vi blev klara med power point presentationen idag och har tränat en del så det ska nog gå bra, vi sattsar såklart på att få högsta betyg :).

Men till dagens rubrik: EKONOMI. Det är dags att göra en seriös budget att slösa pengar är ingen idé nu. Om ett tag ska en resa bokas, Ayia napa har jag bestämt mig för och så får det bli! Så pengar ska läggas undan varendaste månad. En resa är mer än efterlängtad, men det blir ju inte förens i sommar :).

Vet inte om jag tycker att denna bikini var skit ful eller skit söt, bekini trosan kan dock skippas!
image5

GrammY

Det går ju inte att kolla på Victoria's Secret, Deras kroppar är "omänskliga", men väldigt vackra.
Så nu kollar jag på Grammisgalan istället.

image3

Varsågod allt är ditt.

Det du inte kan få, det vill du ha.  Och det du kan få de vill du inte ha lika mycket.

Jag tror detta stämmer för de flesta.
Men nog är det lite konstigt, det blir ju som en tävling tillslut.
Sen när du har nästan allt du har strävat efter då är det inte lika kul längre, utan själva "tävlingen" är den roliga.

Jag hoppas Sex & the city repriserna snart börjar gå på vardagsnätterna igen,
för det gör det så mycket lättare att sova då.

Nu är det dags att gå tillbaka till skolan och ha ännu en snurrig Geografi lektion.
image2

skolstart

Idag startade skolan efter ett välbehövligt lov.

Att än en gång få det bevisat var en lättnad, men mår illa av det, det är så stört.
Jag vet inte om det är någon slags lek, men jag kan inte tro någon annan än dig själv tycker den är rolig.
You are disgusting!

bil.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0