Perfect match!

Igår var jag inne på en butik som heter 23, där hittade jag en jätte fint klänning som jag hade köpt ifall det var tal om en finare tillställning, men jag känner inte att jag behöver handla något sådär dyrt till skolavslutningen för jag går ju bara ur 2an inget speciellt med det... Här nedan ser ni en bild på klänning, synd att man inte ser hela, det är äkta satin och ballong nertill. Klänningen kostar 1049:- och märket är Modström. Jag tänker mig den här klänningen och dom snygga skorna jag hittade på zara idag ujujuj vad läckert det skulle va! Hittade tyvärr ingen bild på skorna, kanske köper dom imorgon och då får ni se bild :) 


Idag blir din dag mindre bra

Jag sitter och läser horoskop, vilket jag verkligen inte borde för även om man inte tror på det så tänker man ändå att om det tex står "idag blir din dag mindre bra" aa då blir ju dagen "mindre bra" bara för man ställer in sig på det. Men nu kan ju inte jag låta bli att läsa mitt horoskop så here we go!

Kanske inte syns vad som står, men det här är något slags personligt horoskop för morgondagen
horoskop

Efter regnet kommer solen

Trots obehagliga överraskningar och hopplöshet så är jag ju inte helt nere om ni tror det, det är bara en lite del som känns hopplöst just nu. Men det blir ju bra sen, för allt blir ju bra:). Trots då en liten motgång så mår jag förövrigt jätte bra, dagen har bjudit på otrolig hetta och det är väl OK för mig med lite värme. Vid 18 ska jag möta upp Carro på stan, vi måste ju kolla in de fina som ska gå på Bal.

Kramar :)

Det kan hända vem som helst

"Det händer inte mig"

Det är inte värsta grejen, men det är obehagligt och inte alls kul. Jag kommer nog bara känna mig lite allmänt depp, kanske rikta in mig på att sola, tappa vikt och jobba i sommar, endast. Det är två personer som vet om det här och det får räcka, inget jag kommer prata om överhuvudtaget. End of story.

En elaking!

Jisses näsan bara slog igen och huvudet gör så jätte ont, är det en lite elak förkylning som är på G?

Sussilull<3

Fredag

Imorgon är det fredag och det blir först ett besök hos doktorn sen bär det av till skytteparken och då blir det fika med klassen och lite solning skulle jag tro! Sen på kvällen så blir det en lugn hemmakväll, I need it.

Kramar : )

Utkast: Som  vanligt ...

Som  vanligt när jag går på stan, så får jag inte med mig nånting hem av det jag borde få med mig hem, idag tex så skulle jag köpa underkläder, men det blev inget med det för jag glömde helt bort att jag skulle shoppa. Hur jag nu kan glömma det har jag ingen aning om.. Men På lördag blir det ju sthlm så jag får väl se om jag hittar någe fint där. Jag har dock stor panik för jag har inga kläder till skolavslutningen, och det är mindre än en vecka kvar... Hur ska detta gå?

Nu ska grillen tändas!

En helt vanlig dag

Idag har jag varit ute nästan hela dagen, det blev en mjukglass på ett fik i stan med Anna och Carro, men nu är jag hemma och nyss städade jag mitt rum, jag vill väl inte påstå att det var en bra städning men ganska rent vart det. Ikväll ska mamma och jag grilla, det ska bli mummsigt värre, på menyn står det kött och potatissallad inkl sallad. Senare ikväll ska jag jobba en snabbis och sen måste jag plugga :(...

Kram! 


Nålar i nacken

Som jag berättade förut så skulle jag ju få akupunktur idag, det var inte min grej och ont gjorde det (jag hatar nålar) men jag kommer få plågas ytterligare 3 ggr med att få nålar i nacken och nästa gång kommer det bli fler nålar och göra ännu ondare :( buhu...

Extra: jag kanske överdriver men min nacke känns lite bortdomnad, typ..


Dumstrut svea

här är dumstruten svea, hon dansar för att få en godis, sen så slemmar hon ner sängen och golvet. Och hon har inte lärt sig konsten att tugga med stängd mun! Men hon är endå min sötisnos<3

Promenix

Nu tänkte jag ta en promenad i solen med lilla vovvsen, spelade in ett litet filmklipp på svea förut:) Ni får se sen..

Puss på dig!

Du blir väl inte förvånad?

Nej jag sover inte, det där med skönhetssömn förstår jag mig tydligen inte på och ingen får jag heller. Nja jag är faktiskt riktigt trött, under dagens omständigheter så känns ordet "sova" lite förbi... Nu svammlar jag för jag är trött ochdå kan jag inte alls skriva ordentligt. Resten av veckan ska bjuda på sol och värme enligt vädernissen, det passar mig utmärkt då jag tänker bli brunare än vissa som är utomlands nu, jag menar vi har ju värmen här! hihi.

Tänkte bara avsluta med att säga att idag drog jag en fet vit lögn...


Inte min dag idag, men imorgon börjar en ny dag.

Usch imorgon ska jag få akupunktur känns lite läskigt faktiskt, jag gillar inte nålar.

Att en sån liten sak kan förändra ens humör på en sekund

Ekonomi provet fick jag så dåligt med poäng på så att tårarna var nära att rinna ner för mina kinder, men jag försöker ta det med en klackspark, Försöka går ju...

Puss på dig : )

Hey Buddha

film

Hej och hejdå.. Nu tänkte jag sätta mig i soffan och titta på en film, myspys!

Sena kvällar, dåligt resultat

Jag visste att mina sena uppesittarkvällar skulle kännas av inom en snar framtid, och nu har tröttheten kommit ifatt mig. Jag måste ju få min skönhetssömn, eller hur? Nu när jag är själv några dagar så kanske jag ska passa på att bara ta hand om mig själv och tänka igenom saker och ting.

Pusspuss!

Ha kakan å ät den

Jag har försökt att leva efter att: Man ska lära sig av sina misstag. Jag SKA fan lära mig av mina misstag men ni ska ju inte tro att jag gör det, även fast jag lovar mig själv. blää nu får jag ge mig, man kan inte både ha kakan och äta den samtidigt. Missförstå mig rätt. Nog om detta... Tillbaka till spanskan, här sitter jag å skriver en uppsatts, den är as kort och jag hade tänkt att få MVG på den önska mig lycka till då? Haha.

Puss på dig, aa just dig :)


Skoltrött?

It's been the longest winter without you
I didn't know where to turn to
See somehow I can't forget you
After all that we've been through.

Nu är mitt huvud fullt med tankar som bara snurrar runt, och en gnutta ångest har jag och allt pga spanska provet på tisdag.. Jag har nog aldrig varit så skoltrött ever! Jag har nog lagt ner skolan för den här säsongen, tyvärr. Får ta nya tag till hösten sen, men nu väntar ett underbart, långt och härligt sommarlov! 4 juni börjar det underbara... Jippppi

Jag kan inte köpa presenter

Idag ska man fira lilla mamma, men jag känner mig bara dum. Inte har jag köpt nått utan det blev ett ynka "grattis på morsdag" när jag klev upp imorse, men jag ska köpa en lite present senare i veckan ist :) Senare i eftermiddag ska jag åka till Pappa för idag ska jag fira min älsklings bror på födelsedagen! OM jag ska vara ärlig så har jag inte köpt nån present till han, herregud ja får panik! Det här med presenter är inte min starka sida och jag köper alltid nått i sista sekund, men jag får skynnda mig upp på stan nu snart och köpa något i all hast.

Tjing!<3

image66


Värsta schlagern!

Sverige suger och kommer alltid göra när det gäller schlager, eller är det så att länderna kompis röstar? Ja just så är det, men norge minsann dom ger inte oss nån 12a inte utan vi fick en ynka 7a.. tackar norrmän! Nog om schlager jag kommer bojkotta det följande år. Men carro var ialf här och det var mys men vi åt dock lite mkt, så nu vet ja inte var jag ska ta vägen.


Alltid en dusch.

Någon powernap blev det inte och duscha har jag inte orkat med än, men snart så...



And I will shine on, for everyone

Jag känner mig inte direkt som en solstråle idag inte trött och seg är jag, men men en dusch får väl göra mig pigg igen. Men innan det blir det en powernap för mig.

Puss på er !

Äntligen Fredag!

Nu är det helg, det är så härligt! Och denna fredag har bjudit på fint väder och massa mys, modevisning var bra fast kanske en liten gnutta oförberedd men det gjorde inget :). Efter modevisningen så gick carro och jag en sväng på stan sen gick vi till sub city och tog en kycklingsallad, ingen höjdare må jag säga..blä. Nej oj vad kliockan tickar dags för mig att göra mig iordning och sen åka iväg...

Puss!


väggarna knäpper, så knäppt!

Tänkte försöka sova nu, men det "knäpper "så mycket i väggarna. Vad är det som knäpper? Det började igår, och det håller på nu med... jag blir knäpp på ljud!

Godnatt!


Lappkrig!

Haha lappkrig är något jag har haft ett antal gånger! Ni vet när man sätter upp en lapp på anslagstavlan i trappuppgången eller i tvättstugan? På lappen står det nått i stil med " du som spelar så hög musik, kan du sänka ljudet" eller " du som inte vet hur man bokar tider i den här tvättstugan läs reglerna här bredvid" Det är sånna där jävla kärringar som ska lappkriga, och det är alltid med mig dom ska starta krig!

Fredagen

Imorgon blir det mys hela dagen, Först modevisning på stora hotellet sen måste jag köpe en present till bror och en mors dag present måste jag ju också fixa tills på söndag! Sen blir det myskväll på annat håll :)

Mat, fett, socker...

Vad har jag då ätit idag? Jag äter så mycket glass nu för tiden jag borde hålla mig till en gång i veckan med det...men men. Idag har jag ätit: Gröt och då talar vi inte havregrynsgröt utan risgrynsgröt, sen blev det en halv tallrik med pastasås och lite pasta. Sen har jag käkat en BKool, vilket var helt onödigt för jag var inte ens sugen men slut tog den. Vad mer kan jag ha stoppat i mig idag, hmm en MER apelsin dryck blev det också sen en hårdmacka med ost på. Gud vad man äter hela tiden! Kom och tänka på det här med mat bara för jag å Carro diskuterar ämnet för tillfället. 

Puss!

Nu ska svea och jag mysa framför tv:n! Det blir att kolla om den där hemska Perelli går vidare eller inte.


Walk!

Klockan tickar och snart ska jag ut och gå/vandra med mina klassmates, jag tar med mig vovven så får hon en ordentlig promenix. Som jag sa igår så hade jag as ont i nacken å huvet och ni ska ju inte tro att det gått över idag... snarare tvärtom, det ömmar i hela nacken och jag blir snart galen. Jag hoppas verkligen akupunktur hjälper!

Då man inte kan sova

Hon den där samantha i sex and the city hon är ju bara för cool. Jag måste köpa boxen snart, det är ju världens bästa serie att kolla på sånna här kvällar då man bara inte kan sova.

Tell me your secrets,
and nurse me your questions
Oh let's go back to the start...


Happy Birthday

Imorgon fyller min älsklings bror 3år! Grattis Douglas♥

sleep

Nu vet jag för mycket igen.

Å nej inte igen!

åå nej det hände igen jag somnade vid 20.00 och vaknade runt 22. Det får ju inte hända såhär ofta andra gången på en vecka... Jag är visst lite trött, pga mina skeva sov-vanor och jag får väl skylla mig själv. Natten blir lång och sömnlös.

Huvudvärk och Cola Zero

Jahapp då var denna dag avklarad, jag som fruktat denna dag en längre tid... Tänk att man kan känna såhär inför ett prov det är lite konstigt egentligen, för man har ju prov på det man kan helt enkelt? Man kan ju det man pluggat på. Tyvärr så blir det inge MVG för mig i slutbetyg på ekonomi, då jag var tvungen å få just mvg på detta prov. Men jag får nöja mig med det vanliga VG. 

Nyss kom jag hem från sjukgymnasten och vi beslutade att jag ska få akupunktur nästa gång, det är en muskel i min nacke som inte tål ens den minsta belastning, så huvudvärk har jag 2-4 ggr i veckan pga nacken då. Från typ kl 13 har jag haft ont i huvet å nacken, satt å gjorde provet i 1h 30 min med världens huvudvärk, att tänka gjorde ju bara ännu mer ont...  

Bike

Pling pling, imorgon köper jag denna söta cykel!
(eller ska jag ta en svart?)
28

Gå ner 5 kilo till midsommar!

"Gå ner 5 kilor till midsommar" det står fan i varenda tidning. Ja jag vill gå ner 5 kilo men inte orkar jag banta för det, men jag funderar på att pröva en veckas hets bantning bara för att se hur kroppen reagerar osv. jag säger till när detta händer, om det nu kommer ské.

21.00!

21.00 Saningens Ögonblick, det missar man inte. :)


Nyheter

jag tog en sväng in på aftonbladet.se och fick se att det brinner för fullt i Oslo, och det var tydligen stor explosions fara. Jag blir orolig... jag vet inte varför men nu är jag det. Eller jag ljuger, jag vet såklart varför, men det håller jag för mig själv.

Förmågan att veta allt

Jag har den där förmågan att veta allt, att känna på mig saker och det är oftast så som jag känner på mig att det ska vara. Ibland är det inge kul när det är så, jag läser människor lite för lätt har jag fått för mig. Visst vill man inte veta allt?

And I can't get enough

I know it's been a while
But I'm glad you came
And I've been thinking 'bout
How you said my name
Got my body spinning
Like a hurricane
And it feels like
You got me going insane
And I can't get enough
So let me get it up

Söndagar

en grå jävla söndag som inte passar mig alls. Allt är bara grått å tråkigt och söndagar innebär att man måste plugga. Å sedär nu är det snöblandat regn också precis vad jag önskade! Jag ska snart ut och övningsköra, och jag tror jag kör ner bilen i diket bara för att. Nu ska jag sluta vara så ironisk, dags för en åktur.

Tjing!

I don't change, I don't learn

Detta är vad som spelas just nu. Näe dags att kolla på, Var fan är mitt band?

9 crimes
 

Annars mår jag bra

Jaja, sängen väntar och jag känner mig lite halvt tom det är väl skolans fel, jag skyller allt på skolan det är lättast så. Men annars mår jag bra och jag är glad för att få sova ut imorgon det ska bli så skönt så jag finner inga ord ååå vad jag ska sova. Nu börjar filmen...

Något att se fram emot måste man ju ha.

image100

♥ Åka till Sthlm och shoppa med mamma den 31 Maj
♥ Jag snart får lön + studiebidrag
♥ Det snart är skolavslutning, och ett härligt långt sommarlov väntar
♥ Det "snart" är fredag, igen.

Den måste dö

Min fobi, jag har fobi för äckliga kryp och det kryper en liten skalbagge på min vägg jag blir så äcklad jag måste döda den. Hjärtklappning, jag får hjärtklappning av den, den är äcklig... Hjälp, finns det fler?

Jag älskar mig själv...

för jag är egoistisk

image99

Jag har uppnåt alla mina mål

Precis tagit en dusch och det var ju skönt. Jag är svart under ögonen, fick tydligen inte bort mascaran ordentligt, snacka om å va trött. Pluggar är det jag gör nu, jag sitter och ljuger ihop en bra historia för jag orkar inte vara ärlig utan jag skriver att allt är bra och jag har uppnåt alla mina mål... Ganska troligt va. Jag går en Må bra, fungera bättre kurs på IV-valet och då ska man i princip skriva ner hela sin livshistoria. Nä nu ska jag sitta å plugga fram till 22.30 för då ska jag iallafall kolla på en film, som jag har sett säkert några gånger förr och jag tycker inte den är bra men jag kollar endå. Alla älskar alice heter den för er som vill veta det.

Tjing<3


Så sööööt!

Åh vad jag är kär i hunden i mitten.


Lördags kväll

Igår var det mys, och idag är jag så rastlös + att jag har dåligt samvete men snart ska jag ta tag i pluggandet... Har ju inte så mycket för mig ikväll så det är ett utmärkt tillfälle för att plugga !


Girls Just Wanna' Have Fun

Ja visst vill vi det utan tvekan, men ikväll vill jag bara ta det lugnt och släppa alla tankar på plugg.

image98

Enjoy

Åå vad jag är lat idag , helt otroligt men jag har ingen lust att plugga. Nu ska jag ringa mamma och fråga om vi kan laga en god middag ikväll, kanske fläskfilé och potatisgratäng?

Helloj!

jag var för trött imorse det gick lixom inte att gå upp ur sängen när klockan ringde 06, så det blev ett kort samtal till sjukgymnasten då jag frågade om det var OK att jag avbokade, och det var helt OK sa hon. min sjukgymnast är så jätte trevlig :) Jag var helt kallsvettig när jag vaknade för jag hade en sån verklig mardröm, hoppas den inte inträffar på riktigt så att säga. Men jag kan inte säga vad drömmen handlade om för det var om en hemlig...

Idag tänker jag inte ens kommentera vädret ute... Klockan är 12 och någon frukost har jag inte fått i mig jag har ingen aptit idag, det beror nog på att jag gick å la mig hungrig igår kväll/natt.

Natti!


Imorgon blir det snö!

Jag fick just en chock! Jag slog på tv4 och där står vädergubben och säger att det ska bli snöblandat regn imorgon, han kan ju bara hålla käft :) Om jag ska ut imorgon, så ska jag bilas överallt jag ska inte gå EN METER i något snöblandat regn. Imorgon bitti så ska jag till sjukgymnasten 07.30, hur ska jag orka?

Natti natti !

bryt nacken

Lite negativ INFO lixom, jag har ont i nacken...aj aj aj vad det gör ont. Jag vill bara sova men jobbet väntar och ekonomi böckerna likaså tjupp tjupp sätt igång!


Fettintag

Här sitter jag och läser fjant bloggar om mode och dyligt. Det är inte riktigt min grej att läsa om såntdär men nångång ibland går det väl an. Imorse klockan 08 satt jag och gjorde Engelska nationella B, som alla andra som läser B kursen, provet var as svårt och jag tycker det är så tråkigt med nationella. Efter provet så hade vi en lång hål timma så det vart en tur till mcdonalds och jag ska ju inte förneka att jag åt en fet glass, för det gjorde jag faktiskt. Efter fettintaget så gick vi till skolan och hade en halvtråkig geografi lektion sen var det bara att gå till gymmet och svettas bort fettet och det gick ju prima!



Energy

Kan nån ge mig lite energi till att plugga ?

Helloj

Nu ringde anna, hon var hos sin mrX men hon skulle komma över en stund till mig nu, trevligt med lite sällskap när jag mår som jag gör!

Jag har en hemlighet .

Ja , jag har en hemlighet som ingen vet.

Hola !

Jag är fortfarande på lite halv dåligt humör idag, och allt vi har att göra i skolan gör saken tusen gånger värre. Mina skéva sovvanor böjar kännas av tror jag, igår natt så gick jag å la mig 02.30, det är ju förjävligt. Men jag hade iallafall sovmorgon, fast nu är jag bra trött. Nyss åt jag lite grillat och det var såå gott, snart måste jag jobba klart och sen är det plugg! Måste lära mig allt om Bokslut för provet måste gå bra. Föresten fick jag veta att jag KAN få MVG i spanska, det är helt sjukt jag fattade ingenting. Och allt hänger på uppsattsen, nu måste jag träna stenhårt på spanskan.

Något att sova till

Något att sova till :)


Jag har redan sommarlov!

Nu sitter jag och lyssnar på lugna favoriter, ni vet radiokanalen ? Den är ganska nice när man är seg och inte orkar med dålig rix fm musik. Jag har dåligt samvete, för jag har inte gjort spanska uppsattsen, jag hade ju lovat mig själv men jag har tydligen redan gått på sommarlov. Så kan det va!
Puss <3
image97

Ta mig till en varm plats.

Jag vet vad jag vill göra, jag vill resa till en varm plats där jag bara kan leva livet!

Här sitter jag och drömmer,haha. Tillbaka till verkligheten, snart måste jag sätta igång med plugget, innan sommarlovet så ska jag på något sätt skriva 5 uppsattser, och göra kanske 2 prov och 2 redovisningar. Måste ni lärare hälla en soptunna med uppgifter över oss nu när det bara är 3 veckor kvar?

En eller två...

image96

hjärtklappning

Idag har det varit kyligt ute, men solen har ju iallafall varit framme :) Jag är på så dåligt humör idag, känner inte alls för att sätta mig med alla läxor nu...

En bra helg!

Hela helgen har, som alla märkt, varit jätte varm å skön och underbar. Men imorgon så ska det bli 12+ och jag förstår inte hur det kan bli så, hur kan värmen bara försvinna på en dag? från 25+ till 12+... Jag blir sur. Men men nog om vädret.

Igår så blev det först grill som jag redan berättat, och sen så kom det lite folk till mig och vi kollade på hockeyn, eller jag vill väl inte påstå att jag kollade så mycket. Sen så kom Eve och Anna förbi och ville ha med oss på partey, dom åkte före på cykel och vi tänkte ta bussen lite senare. Carro och Anna var väl inte så taggade men jag fick iallafall med dom till slut :). Kvällen var trevlig.

image92
image94image95

Text

Och jag vet, Jag är hopplöst svår ibland

Grillat

Vad härligt med sol och värme eller vad tycker ni? Ikväll ska jag å mams grilla med Carro och hennes mamma. Det blir karré och potatissallad med grönsaker för mig och såklart ett glas vitt eller rött vin till det! Efter grillningen så ska Gunillorna gå till en uteservering och dricka öl antar jag, och då tänkte jag dra hit lite folk och bara chilla.

tjing!

Svindyrt!

En sån lycka... Jag ska verkligen njuta av denna helg för nu är det värme och solen är här. Sommaren som väntar kanske inte alls blir varm å skön? Det kanske bara är den här värmen vi får och det skulle inte förvåna mig om 75% av sommaren blev regnig.. Svensk regnig sommar= sista minuten biljetterna till magaluf blir SVINDYRA , fan :( 


Vilken kille!

Igår kväll/natt så kollade jag på "Var fan är mitt band?" ni vet med magnus uggla? Och nu har jag en ny idol, nämligen uggla han fick mig verkligen att skratta.

Sant eller Falsk?

jag blir så sur nu va, för en gångs skull så tycker jag att ett tv program är bra... jag pratar om sanningens ögonblick, å så missar jag det :( ! Nej då så farligt är det inte, jag får väl kolla på reprisen. Det blev ingen sockerkaka utan det blev en kladdkaka jag bakade, är inte så förtjust i det men men... Mamma får väl äta upp den :)


Facebook

Har ni Facebook? Bli vän med mig -sök på, Elina Christensen

Cykel idioter

Dessa jävla cyklister! Örebro är ju en cykel stad, men jag blir tokig på alla cyklister som typ kör över mig... Det går inte ens att gå på stan utan att typ bli påkörd. Men men snart blir jag också en cykel dåre. Idag tränade jag, det blev det vanliga styrka för hela kroppen och kondition 20 min. Nu ska jag snart baka en sockerkaka!

Klockan 2

Ni kan ju kolla själva vad klockan är nu när jag skriver detta... Haha har man lång sovmorgon så har man. Imorgon ska jag iallafall försöka gå upp vid kl 9 så jag kan sätta mig å sola på altanen!

I helgen blir det väl Grill & Party tror jag.


Tv kväll

Som vanligt när jag solar så blev jag ju inte direkt brun, men det får jag väl leva med:). Snart börjar sex and the city perfekt tv kväll .

Puss

Solning

Nu är jag hemma själv en stund, Mamma är på Behrn arena å kollar fotboll... Jag är så rastlös så jag tror jag måste gå ut en stund. Nu kom jag på vad jag ska göra, jag ska gå och sola :) !

puss haj


Här är Linnet jag köpte, Kommer användas i helgen!

Står på knä.. Nu ska jag laga mig lite mat :)
image91

Precis en sån som du

Nyss kom jag hem, och ja jag måste ju erkänna... Jag har vart på stan och jag blev ju inte direkt rikare. Men det gör inte så mycket jag hittade ju ett jätte gulligt linne på Åhlens och det tackar jag för. Lägger in en bild snart när min idiotiska digital kamera bestämmer sig för att fungera.

Ljuga för en lärare

image90
Här sitter jag nu på min sköna uteplats, när jag egentligen borde sitta på en ekonomi lektion i skolan... Altså jag skolkar absolut inte, men min chef ringde å jag hade ju fan glömt å ge han mötet han skulle på nu kl 15 så jag fick springa hem och ta fram arbets pärmen, och vad sa jag då till ekonomi läraren? jo jag sa att jag skulle till läkaren, haha bra på å ljuga har jag aldrig vart men jag tror nog det funkade. Men snart ska jag tillbaka till skolan och jobba med geografi arbetet så lat är jag ju inte direkt. Och bor man 50 meter från skolan så kan jag lika gärna vara där.

Jag älskar detta vår/sommar väder, det är typ 20+ och soligt.

Puss på er :)

hello Jack

Nu har jag kollat på de två delarna från serien sthlm, jag blev lite besviken då varje nytt avsnitt av serien verkar handla om en ny person, och dennes dag... spännande serie men lite för dramatisk för mig!

Nu ska jag nog sova, fast först ska jag lyssna på Jack johnson - flake, och drömma lite :)

Puss najt!

StHlm

Nu tänkte jag kolla på den där nya serien på svt1 , stHlm heter den... De har lagt upp två delar på svt Play jag har ingen aning om hur många delar den är i... Men kan kommentera sen vad jag tyckte. Sveriges snyggaste skådespelare är ju huvudperson så ;)


Fika missbruk :p

image90
Nu sitter jag här med en kopp kaffe, och visst smakar det okej... Idag fick Carro och jag en glad nyhet må jag säga, en klasskompis kommer fram och frågar följande:

- Elina, brukar ni fika ofta på wayne´s coffe?
- Haha, japp!
- Vill ni ha VIP kort där? Det blir 20 % rabatt då
- (helt överglad) jaaaaaa det vill vi jätte gärna ha!!
- Okej men då fixar vi det!

Eftersom Carro & Jag dricker kaffe rätt så ofta just där, så var det ett väldigt bra erbjudande! Och deras uteservering är ju så nice också!

Helloj snygging!

image90

har bara haft 2 lektioner, Spanska och Matte... Idag började jag 11.30, imorgon börjar jag 12.30 och på torsdag 13.20 guldvecka eller vad? Att gå på stan varje dag kostar pengar, köper man inte något i kläd eller sminkväg så köper man ALLTID en kaffe eller liknande... så typiskt.

*

image88


Godnatt.

Är det fest eller?

Varför ska grannarna möblera sin uteplats kl 23.05 på kvällen, eller vad är det dom gör ? nu blev jag super nyfiken men jag vågar inte kika ut!

Mytomani

Något jag inte tål i denna värld är mytomaner ( Mytomani (myt + mani) innebär att en person, en mytoman, ljuger mer eller mindre tvångsmässigt det vill säga utan att det finns någon tydlig orsak till lögnen) en gång i tiden kännde jag en riktig mytoman, jag var ganska ung då kanske runt 12 år... Så jag förstod ju inte att den personen ljög om princip allt, kunnde gått riktigt illa.

Jag har telefon nojja

Sms och samtals terrorn fortsätter... Haha nej inte riktigt men ett anonymt samtal har ringt till min mobil, vem kan det vara? Jag har sån telefon nojja och måste hålla koll på varenda person som ringer till mig. Och vet jag inte vem det är får jag lite panik, ännu värre är det när folk ringer anonymt, prutt på er!

Lite talanger

har inget att säga, så vackert :)



Jag är kär i han i mitten...hihi
 

en bruds mobil nummer

Hej Bloggen! haha.

Denna måndag har vart så konstig, den börjar med att jag går upp vid 7 tiden och jag känner mig helt tom inombords... Jag är absolut inte depp eller ledsen, snarare tvärtom, men det var endå en konstig "tomhetskänsla" som dök upp imorse och den har suttit i hela dagen dessvärre... Och det gör ju inte saken bättre att en föredetta mrX:s, brud, håller på å ringer till min mobil? Men men imorgon är det en ny dag, med nya konstiga sms å samtal... Skämt å sido.

Snart ska jag jobba lite, Tänke börja runt 16.30. Jag har det bra jag som får bestämma själv när jag ska jobba och vilken tid :). Jag börjar få lite smått ångest för pengar, jag hoppas jag kan börja boka in möten för chefens kollega snart också, då blir det dubbelt upp. Jag hatar å känna såhär om pengar, men jag ska spara och spara och spara!! Som Caroline sa idag "Jag ska göra en budget" å det ska fan jag med. På tal om absolut ingenting så behöver jag banta altså, men det orkar jag inte. Idag har jag ätit en cheesburgare och en mcflurry förjävla fett, men det tränade ja väl bort hälften av på gymmet. Idag körde jag som vanligt, Styrka för hela kroppen och kondition 20 min! Tid: 1 ½ timma. Nu blev det en helt uppsatts...

Tjing

And I can feel it coming in the air tonight, oh lord...

Åh så underbar låt.

Phil Collin - In the air tonight

En pluggig dag

Idag har Jag, Anna och Carro vart super duktiga, vi har pluggat jätte många timmar. Vi har nämligen en viktig redovisning imorgon om vårt fadderföretag det är den 2a redovisningen, av 4a. Hoppas det går bra :)

Nu ska jag nog kolla lite på andra avenyn, mm tyvärr så är jag beroende av den serien. Den är ju inte speciellt bra men jag bara måste kolla på den! det börjar bli lite väl mycket beroende moment i mitt liv haha.

Ett svin

Om ni kollar på sanningens ögonblick nu, så ser ni antagligen vilket svin som sitter i stolen? Var bara tvungen att påpeka det!


Hej bloggen

Haha jag tycker det är så komiskt att skriva "Hej Bloggen". Nu tänkte jag iallafall göra pannkakor, det är bara det att på senaste tiden när jag lagat mat så har jag misslyckats ganska ordentligt... Överkokt potatis, sönderbrännda köttbullar osv. Så jag tar nog hjälp av mamma när jag ska steka mina pannkakor! Nu hoppas jag bara alla indgredienser finns hemma, annars blir jag super arg. Erkänn att du blev as sugen på pancakes ?

A kiss for you again...

Hello You

Att vakna en söndagmorgon av att solen lyser in genom fönstret är bara för härligt, det är första gången på länge jag faktiskt känner mig glad och positiv på en Söndag :). Jag är så himla sugen på kaffe just nu, jag ska nog ta mig en stor kopp kaffe och sen kolla på Talang 2008. 

Bort med piercings

I några år har jag haft, för de som inte visste, hål i tungan eller tung piercing eller vad man nu vill kalla det. Men nu är den borta, det var väl i förrgår jag bara tog ut den och jag tror inte jag har lust å sätta i den igen. Nåja känns lite tråkigt för det var ju en jävla smärta när de tryckte igenom nålen i tungan, men som sagt så var det ett par år sen. Gone forever.

Åh vad jag är sugen på cola zero, tur att jag har en burk i kylen. Film & Cola blir det nu!

A kiss for you...

nu står det massa killar å pratar utanför mitt fönster :S, lite obehagligt.


tv kväll

Det var ju tänkt att jag skulle åka iväg och vara lite social med folket idag, men tyvärr så orkade jag bara inte. Istället så gick jag och köpte mig en godispåse på ICA, nyttigt värre. Så nu sitter jag hemma och kollar på körslaget. Just nu är det han den där hård rockarens lag som sjunger, och jag förstår inte varför killen som sjunger har upp knäppt skjorta, NOT SEXY. Nu är det brolles grupp, HEJA HEJA!

Synd att det bara är skit på tv ikväll, men det blir nog att jag kollar på långfilmen på tv4 kl 21.30.

What if you, Could hear this song

Nu funderar jag på att somna till denna låt....

Joshua Radin - What if you

I'm gonna smile because I deserve too

oaktiv.. I'm sorry!

Har vart lite stressigt runt mig de senaste dagarna så bloggen har jag inte orkat engagera mig i, men nu så är jag igång igen. Jag måste ju tala om att denna vecka har nog vart den bästa på mycket länge, det beror blandannat på att i tisdags så fick jag redan på att jag inte alls behöver göra matte B nationella 8 maj, utan jag kan göra det i december och den lyckan jag kände då är obeskrivlig, i typ 2 månader har jag haft en klump i magen som man brukar säga när något tynger ens vardag, å klumpen bara försvann och jag blev så himla glad å lugn i kroppen. Underbar känsla! Jag vet ju att jag måste göra provet i December, men jag har ju mer tid på mig nu att träna. 

Och så har vi gårdagen, kallat Valborg. Varje valborg, har för mig varit BIG katastrof så jag tänkte att denna säkert skulle bli det också. Så jag oroade mig inte för kvällen utan jag bara tog allt med en nypa salt. Utan några förväntningar på kvällen så åkte jag å mina vänner till Anna i adolfsberg... när vi hade spelat ölspelet och dansat bugg, så åkte vi inn till stan och sedan rullade allt bara på och för mig, var kvällen underbar!

Nog om mig och min tur vecka! Ska försöka få tag på lite bilder från gårdagen och ladda upp... Får väl se om jag hittar några smaskiga;)

Jag måste bara nämna att "blottaren" var i farten idag igen... Orkar inte berätta nu, får skriva om det imorgon.

Tjing!

RSS 2.0