Hejdå

i en vecka, för på söndag åker jag och Carro till Tenerfiffa.

/ Skrajj!

Imorgon fyller mamma 50 år GRATTIS!!!!!!!!!!!!!

Bloggkoma

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Ignorera inte de signaler, som din kropp sänder till dig.
Det finns en anledning till, att kroppen reagerar, som den gör.

Teneriffa på Söndag

Elina har slukats av ett ångestmonster, kommer tillbaka om några dagar...

All eyes on me in the center of the ring just like a circus

ja jo, jag har inte varit så effektiv men lite plugg blev det allt trotts huvudvärk (btw så lösten en treo det problemet). Idag blev det en lång skoldag som tröttade ut mig totallt 9:00 - 17:45, pallar inte sånt. 

Demokrati, javisst!

Jag är inte den som brukar sova middag men idag slocknade jag direkt efter att jag läst ett kapitel i marknadsföringsboken. Jag tycker att man blir seg och känner sig halvkrasslig efter man sovit middag, det är inte alls en behaglig känsla, och nu vill jag faktiskt bara somna om men det får jag inte!

Förra veckan var det lite tjafs i klassen om schemat, vissa tyckte si och andra tyckte så. Vår lärare tyckte det var bäst för alla att ändra en lektion så fredagarna blev lite enklare och så att lektionerna blev jämt fördelade över veckan. Bra idé tyckte jag samt många fler, andra tyckte det var en skit dålig idé av olika egoistiska själ. Det blev en jätte fjantig stämning i klassrummet och läraren blev väldigt irriterad på de som hade sina ego argumentationer. Tillslut så blev det en liten omröstning och det var helt enkelt fler som ville ändra lektionen, och så blev det. Det hela handlade om en timma hit och dit och det är väl försjutton inget att tjafsa om!


Lejonet Måndag och en dröm

Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag kommer du ha goda möjligheter för att uppnå bra resultat, eftersom du har den rätta "vinnarinställningen", som är nödvändig.

Dröm
Inatt drömmde jag att jag gjorde massor med Cafe latte och alla sa " Men Elina hur bär du dig åt? Det här var den godaste latten jag smakat "

Bilderna

Försent jag vet, men nu så! (fredags)

Pontus inleder kvällen med skönsång


Anna vann nog 80% av låtarna


Niklas och hans kusin Oscar var glada!


Bobban visar hur cool han är!

Do you live in gbg?

Förstår du inte att det går att kolla upp ip adresser? Anting är du blåst eller så tycker du bara det är kul, lika kul som jag kanske? Du är en såndär typsik tjej som måste bråka och kivas med andra tjejer och det är så förbannat kul. Snälla lilla du, lägg ner din energi på annat än att skriva fjolliga kommentarer som ingen i hela världen bryr sig om. Eller okej jag bryr mig för jag får ett gott skratt varje gång du skriver kommentarer till mig eller min vapendragare. Oj nu la jag ner lite för mycket av min energi på dig!

I don´t like sundays

Ojdå, bilderna från förfesten får jag lägga in ikväll istället. Om en vecka åker man till Teneriffa och det ska bli överdrivet nice, men såklart har jag åkt på en liten förkylning men den försvinner nog om några dagar.   

Fina bilder

Goddag!

Det nya sättet att konsumera alkohol resulterade i nada bakfylla känns för j''vla bra... Bilder från förfesten kommer inom en timma! Glöm ej kolla då.

ps; Tack för igår.

Det vankas utgång

Ikväll ska jag prova på ett nytt sätt att konsumera alkohol, hur det går får ni veta imorgon. Förfesten börjar från och med NU!

Det vet du

Nu har det blivit segt med bloggandet, jag skyller på allt. Men imorgon, eller jag menar på lördag så kommer det. Don´t Miss!

Har du inget att göra?

Då kan jag föreslå det här tidsfördrivande spelet, skit skoj!

Nu ska jag åka till Willys och handla. Mamma har opererat sig i munnen idag, då måste ju jag vara den som handlar till hushållet. Klart man hjälper till!

Lite trött, lite seg och lite stressad

Klockan är runt 07:30 och jag måste sätta upp håret, pudra näsan och sätta på mig kläder sen måste jag gå till skolan och vara lite flitig. Jag kollar just nu på Vakna med The voice och det skulel verkligen vara roligt att prata i radio några timmar/dag. Jag vet inte varför jag är stressad, men det är man väl alltid mer eller mindre?

En dröm just nu; Efter studenten vill jag ha ett trivsamt jobb med bra arbetsmiljö och härliga arbetskamrater! 


nyss varit helg och nu längtar jag till nästa

 På fredag blir det utgång till klarran, men först förfest och sing star hos Ogge. Helgen efter så fyller Mamma 50 år och vi drar till Teneriffa på söndagen!

Schema

Idag är jag trött och har inte mycket att säga, bara att det nya schemat är jätte jobbigt. Det som är bra är att vi har sovmorgon varje dag, men vad spelar det för roll när vissa dagar har så många och långa lektioner så man inte ens orkar göra annat än att sova efter skoltid?

Nu ikväll ska jag först jobba en sväng, sen ska jag gå till apoteket och handla Alvedon m.m. Efter det så kommer nog Oskar och hämtar mig så spenderar jag kvällen hos honom och så tänker jag somna vid 21.

gh

Nu ska Oskar och jag åka ut till adolfsberg och käka lite kvällsmat hos hans föräldrar, sen åker vi förbi anna och lånar Guitar Hero så att jag kan vinna stort över Oskar, jag vinner jämt!


Det ska vara så

Det är söndag och jag har inga kommentarer om denna extremt ångestfyllda dag, men OK den är lite mysig.

Måste köpas omgående

DS_242473_A.tif

Sådär ja,

Hej hej

Det känns fan som om tabletterna hjälpte, tack gud. Nu blir det lite käk och sen åker vi iväg och kolla på aif cupen med friends. JAg tar med Pepsi max burkar så vi slipper springa å köpa dricka i vimmlet.

klart slut 


aouuuch

Det gör bara ont, måste lägga mig i sängen och vila...

Tacka vet jag trevliga människor

Det är inte ofta man får prata med en utav de få trevliga receptionister på vårdcentralen, men jag hade turen och fick en tid kl 10.00 idag.

Kissa i kopp

Vi kommer att ringa dig ca 08:20 på telefonnummer 0739 ** ** ** Tack för samtalet och välkommen åter!

Ja då får jag väl hoppas på en läkartid IDAG TACK! Kissa i kopp och sen få antibiotika... Det blir väl bra.

Två par skor beställda kl 07:00

Då har jag varit vaken sen 05:15, typsikt att jag inte kunnde somna om. När jag väl låg där i sängen så tänkte jag att jag kunnde lyssna klart på min ljudbok eftersom jag ska berätta muntligt om den idag, och vad händer? Batterierna bestämmer sig för att ta slut bara sådär från ingenstans och sladden man laddar med är hos Oskar... Här sitter jag nu utan ljudbok utan bok utan att veta hur boken slutar. Va fan gör jag nu?

Btw så har jag lyckats beställa två par skor nu på morgonkvisten, ( inte svart för en gångs skull )

                                  

Jaha, nehe...

 Då har jag bestämt att jag ska käka Pytt i panna ikväll, är det äckligt ? Jag tyckte faktiskt det var gott förut, får se vad jag tycker ikväll. Skolans pytt smakar skit.

ps; Anna W, det är inte bra att missbruka Mcdonalds...

Torsdag

Då var det bara att ringa vårdcentralen imorgon då, undra hur många gånger jag lyckas få urinvägsinfektion på det här året? 06/07 vart det nog runt minst 10 gånger i alla fall. Jag har även bestämt mig för en sak och så får det bli, synd men helt rätt gjort, helt rätt...

ps; Det känns som om man pissar taggtråd

Don’t you know love is stronger than Jesus?

Jag har då inte mycket att säga, ska käka lite sushi nu mor min bjuder så jag tackar och tar emot. Vid 18.00 tiden blir det jobb och sen åker jag till Oskar

ps; Det måste vara förjävligt att ha anorexia

high like hell

ja bootsen här var ju snygga, satt bra som fan när jag provade dom, köper nog ett par sen bryter jag benet så jag inte kan använda dom mer...

DS_242677_A.tif

ehm

Jag sitter och funderar lite över min flygrädsla... och det känns ärligt talat inte bra.


Kort men långt

Det här blir inget positivt inlägg så sluta läs redan nu om du inte orkar med negativiteter idag...

Igår var vi över ett gäng hos Max och kollade på hockeyn, den började runt 01.30 och alla höll sig vakna under matchen. Oskar och jag kom hem kl 04.30 inatt och somnade kanske runt 05. Nu sitter jag här trött, hungrig och ångestfylld. Jag har helt kommit ur ala rutiner i vardagen och när jag vet att allt börjar igen imorgon så får jag lite panik, känns som om det finns så j*vla många måste, jag hatar ordet MÅSTE. Dagen idag får bestå av att åka hem till mig och fixa allt med jobbet så jag har det klart tills imorgon, sen måste jag tvätta,städa,äta m.m.m....

Nu har jag fått skriva av mig allt negativt, så nu är jag på det glada humöret igen och ser fram emot alla resor och allt kul som händer nu på vårterminen!



inte okej!

Ska snart kolla på en dokumentär som heter Sexturisterna - Thailand (21:55 kanal5).

Jag antar att det handlar om gubbar som åker ner till thailand för att hitta en kvinna som de kan ta hem och ha som fru/sexslav/hemmafru. Jag tycker det är äckligt och tragiskt att snuskgubbar åker ner dit och skaffar sig en fru. Vissa kanske är snälla mot de stackars unga kvinnorna men jag tror de flesta gubbar behandlar deras importerade unga tjej som SKIT. Kan inte skriva mer om detta för jag blir bara så förbannad.

http://www.thai-scan.com/  (<-där kan man typ beställa en thailändsk tjej, hel sjukt)

Hey!

Det smakade utsökt

Sådär då har vi ätit klart, och det vart Kyckling filé med klyftpotatis peppar sås och Tsatziki


Everybody need to have fun

Idag har jag varit hos min kära mormor och fikat lite, efter det så kom mamma förbi och hämtade upp mig och vi åkte till marieberg köpcentrum. Återigen skulle jag abolut inte handla något, bara titta... Jag kom hem med två par örhängen och ett armband. Mycket mer har inte hänt idag.

Jag och Oskar håller på att laga mat nu, ni får se vad det blir för smaskigt när det är färdig lagat. Kl 01.00 inatt ska vi hem till Oskars vän Max och där ska vi kolla på  J-vm, det ska allt bli en riktig myskväll!

ps; Engelskan är inte den bästa






ohkey

Nu ringde chefen och kom med det glada beskedet att jag ska börja jobba igen weeheey, börjar redan nu på onsdag. På onsdag börjar skolan också, snark.


Nyss vaknat

och jag mår sådär, känner att näsan är täpt och huveudet är tugnt, det är bästa jag vilar lite. Jag ska nog titta på ARN - Riket vid vägens slut nu, hoppas den är OK!

En kortis på stan, fika, vinst och handling

Ja det är vad jag har hunnit med idag, först träffade jag Johanna en sväng på stan idag. Eftersom jag inte skulle shoppa något så kom jag såklart hem med många fler plagg än vad jag hade när jag gick, varför blir det alltid så? När jag kom hem hit till Oskar så bjöd vi över min mor och stefan på fika, det blev en mindre onyttig tårta och kaffe. Jag och Oskar fick varsin trisslott och helt otroligt nog så vann vi faktiskt 50 kr på vardera lott!

ps; Det var så in i norden kallt idag, min näs frös sönder gick inte att andas normalt.

Det gäller att klä sig i varm tjock dunjacka


På stan hittade jag ett djur att ha runt halsen
 
..Och ett par j*vligt snygga skor som jag dock inte köpte (din sko 599:-)


Sen kom jag hem till oskar och vi gjorde en tårta (2 burkar Kesella vanilj 7% fett, maräng botten och Frysta hallon)


Svea var med hos Oskar, hon tyckte det var jätte spännande att kolla ut genom fönstret


Liten update

Vi har fått kyla till Örebro, -15 grader! På med raggsockerna och ut i kylen, burrrrr...

ps; Solen lyser och himlen är blå å vad det är skönt att leva då

Ehhhhh

Hello!

Ah nu mår jag bra när jag får sushi ikväll och trevligt sällskap blir det också. Något som också är tur är att vi har en så nedreans bra Sushi Restaurang här i Örebro.

ps; Jag och Oskar har storstädat idag, svintråkigt måste ju skaffa städerska.

Hatar kort spel när jag förlorar!

Jag är så förbannat sur! jag förlorade i rummy o elina är så fruktansvärt dålig vinnare, jag hatar o förlora jag måste hem nu o ta en kall dusch innan jag exploderar!

// Oskar = (


Va tråkigt!

Jag sitter just nu och jobbar lite smått med att sortera ut alla kunder som vi har i Dalarna. Tråkigt: JA, men det underlättar arbetet något grymt sen när jag ska ringa upp kunderna, sparar säkert 2 - 4 timmar.

På något vis längtar jag tillbaka till vardagen, Skola, jobb, träna, plugga... Jag blir så förbannat slö under sånna här lov-veckor men dem är självklart behövliga.

Vad händer framöver 2009?

•Teneriffa med Mamma, Gunilla och Caroline (Mamma fyller 50 och Carro fyller 19)
•Alpinweekend med Oskar, hans bror Jonas och hans flickvän Frida
•Kanske en resa på våren med Mamma, Stefan och Oskar
•Bal och Studenten!!


Så här mysigt

Så här mysigt har jag och Oskar det ikväll :)

Såhär sliten får man bara vara på nyårsdagen, Puss!


Fångad på bild!


Kvällsmys

Ett till tips

Tv4 23:30 Waterworld

Ps; Jag tjatar om tv4 för att tv-boxern här hos Oskar har gått i sönder och 1, 2 och 4 är dom kanaler man får hålla sig till då, men snart kommer en ny tvgrej!


Två filmtips för ikväll

Tv4 17:20 Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Tv4 21:00 E.T


// Oskar


cp

Varför funkar inte min blogg?

Love it

Btw så är det bestämt att Jag, Oskar, Bobban och Niklas ska ha sushipartykväll på Lördag Alla som vill vara med får komma hit!!

Lördag kl 19.00


Vi hade i alla fall tur med maten

Nyår blev kanske inte som förväntat, men idag är jag iaf inte bakfull!

Det började med en god middag hemma hos Anna, och det var jätte trevligt. Efter det så var jag inte alls taggad, det gick segt att dricka alkoholhaltiga drycker. Efter tolvslaget blev det lite kaosartat så Jag, Eve och Carro bestämmde oss för att ta bussen upp på stan, festen vi skulle till sket sig så Eve gick hem till sin pojkvän och Carro och jag blev upphämtade och åkte vidare till Oskar och hans gäng, vi var lagom otaggade så vistelsen där blev kort och kvällen slutade med att vi alla tog en taxi hem, Abdula körde taxin bra må jag säga och snäll var han med.

ps; Idag blir det promenad och pizza på det


Full å glá

Ha ett jävligt gott nytt år önskar oss alla här från ett t place!!

RSS 2.0