Ett kap!

Snart så blir det att sola idag igen tyvärr... Vad gör man inte för att få en lätt solbränna? Jag är fortfarande inte på humör och just nu kan jag inte riktigt säga vad det är som gör mig depp, jag kommer lixom inte på det själv... Att meditera och tänka positivt hjälper inte idag.

Jag längtar tills onsdag för då ska jag shoppa mig lite nytt, fast jag ska shoppa billigt! Jag ska försöka fynda så mycket som möjligt, blir nog en sväng in på "second hand" butiken också där kan man ju göra riktiga fynd! Det är ju valborg också, jag hoppas på en bra kväll, och det är lätt fixat med rätt personer ;).

Undra om jag ska börja med visdoms ord i varje inlägg?
"Drömmar är bra. Att förverkliga dem är bättre"
image87

- Tät plånbok

Ja nu är det många timmar sen det nationella provet var över, men jag är inte glad för det inte... Nyss ringde chefen och meddelade att en kund avboka ett besök, jaha där sjönk lönen en ganska stor gnutta. En såndär sak kan lixom sänka hela min dag och jag blir så trött på folk ibland.... blöööh. Just nu har jag Noll energi och noll koll, och att plånboken inte blir lika tät som väntat stör mig något enorm, men om jag nu ska se det från den ljusa sidan så ska jag ju faktiskt börja jobba för chefens kollega snart.

Jag behöver åka bort

När klockan slår läggdax för det flesta så är jag fortfarande uppe och har inte ens gjort hälften av det jag skulle... Imorgon är det nationella i Engelska B, ska skriva en uppsatts och hur kul är det på en skala? Det blir Idéetorka och skrivkramp imorgon altså. Som ni märker är negativa Elina i farten, men det är så det blir på söndagar så det är ingen fara för imorgon (efter nationella) så är jag positiva Elina (igen?) Idag har jag ätit för fet mat, och det bidrar också till att mitt humör är som det är... Men det är bara träna snarast! Tror det blir Nautilus Tisd, onsd och torsd (fred). Det är en grej jag vill skriva om hela tiden, men jag tror jag väntar ett tag med det, sry ;).

Puss najt!

image86
 

free lika a bird, som vi brukar säga.

Nu är det nog snart dax för mig att klä på mig kläder och ta vara på det lilla som är kvar av denna söndag. Ikväll blir det att sola solarium, ja jag vet det är inte bra men nu behövs lite färg för det går inte vara såhär blek som jag är... Det är synd att den här låten från Leona Lewis ska bli uttjatad på radion men än så länge så gillar jag den nästan för mycket *sjunger*

Leona Lewis - Better in time

Stringjeansen är här

Igår var en mycket trevlig dag/kväll och min vita helg blev vit. Inte en gnutta alkohol blev det, man kan ha trevligt utan också. Var ju på bio, och vi såg filmen 21 den får nog ♥♥♥♥ (4 hjärtan) av mig. Jag skulle villja se den en gång till då skulle den nog bli bättre. Varför vet jag inte, det bara känns så. Nu ska jag snart käka lite mat och sen ska jag väl glutta lite i matte boken, fy tusan vad jag inte tycker om matte B.

haha RIKTIGT FULT!, hur kan dom göra succé ????
image85

Sol, latte, shopping

Vädergubbarna hade fel om dagens väder och det var bra tur det =D Solen skiner och himlen är blå. Idag har jag vart på stan med mamma, jag shoppade lite och mamma med sen åt vi lunch och efter det blev det en latte.

ikväll blir det bio :)
image84


1.5 mil senare...

Sorry att jag inte uppdaterat med bilder och så från "vandringen". Men jag lägger upp imorgon, egentligen inte så mycket att se faktiskt. Idag har jag nog gått runt 1.5 mil och jag har så ont i mina ben så det är sjukt, ben massage finns det? För det skulle vara guldvärt just nu. Denna fredagskväll så har anna och jag vart å fikar på Gröna Grodan och sen så gick vi för att träffa några klasskompisar, vi tänkte köra typ kull i den mörka natten fast då hade vi nog tappat bort varandra ganska rejält, å jag är mörkrädd också... Denna helg blir en vit helg, skönt det med imorgon blir det nog att äta ute med Carro och sen så blir det kanske bio med några på kvällen får se vad som styrs... Hörs imorrn puss!

ÄR NI REDO?

Nu har jag gjort alla morgonsysslor, Jag har: Duschat, sminkat, fixat håret, klätt på mig och ätit frulle, man kan lugnt säga att jag är redo för vandring i den stekande solen! Vi ska vandra vid Järleån (fråga mig inte var det är) kommer bilder under eftermiddagen!

Idag vill jag kramas!


17+ och sol!

nog med att jag vaknade på fel sida, för IMORGON (fredag) blir det bäst väder !

image83

( www.smhi.se )

VISST FINNS MIRAKEEEL!

Visst finns mirakel!!... tjuter Tapper ut på radion. Jag vet inte ens varför jag lyssnar på lugnafavoriter men det kan vara skönt ibland om de undviker att spela Tapper och Maria Caraeaeaey eller vad hon heter. Imorgon är det fredag!

Vakna på fel sida

Idag har det vart en såndär solig dag, igen. Efter skolet så gick Carro och jag för att ta en mcflurry, en mcflurry om dagen är bra för magen. Imorgon är det vandring med klassen det ska ju bli härligt eftersom det ska bli ca 16°C och klarblå himmel, vi ska till ett naturreservat några mil från Öret. Jag har sån jätte lust att ta en promenad med någon mysig människa just nu... Men det får vänta.

Jag vaknade på väldigt fel sida idag, när jag fixade mig imorsen tyckte jag bara allt såg fult ut... Ah sen var ju denna dag halft förstörd, har inte ätit och har bara ont i huvet. Eller jag har ätit mcflurry, nog med kalorier i en sån altså. Snart ska jag äta en apelsin *yummy*. Föresten blev det ingen träning idag PGA min "kära" huvudvärk... Nu vill jah iväg till solariumet och bli lite brun.

Puss :)


Klänning

Funderar på att köpa någon av dessa eller båda två 

Zooma
Zooma

http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=23235&productId=189720&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=#

Prov ger ångest

Ååååå nej! Jag vill verkligen inte plugga på geografin, jag vill bara skrika nej nej nej. Det är ju såhär jag inte får tänka för jag blockerar ju bara villjan då, men det kan inte hjälpas för JAG VILL INTE! okej nu släpper jag detta. Sex and the city är på tv nu och jag kollar lite smått, men det hade vart bättre om dom körde 1 avsnitt varje dag för jag gillar inte att ha bestämda dagar för att kolla på ett program.

Idag fick jag ett BRA samtal, det var nämligen min chef som ringde, han frågade om jag ville börja boka in möten åt hans kollega, och det som är bra är att hans kollega åker ut till gamla kunder så jag ska bara ringa ett snabbt samtal å boka tid. Min chef sa något i stil med att "du kommer aldrig någonsin tjäna såhär mycket och lätta pengar igen ;)" Det tycker jag låter bra, The job is mine!

Godnatt !

Sol = Lycka

Dagens härliga väder bidrar till ett härligt humör och glada miner. Idag var skoldagen ganska lugn och jag har inte direkt lagt ner någon energi på skolarbete, orsaken till att jag inte lagt ner nån energi är att jag idag inte haft någon. Skolmaten gick som vanligt inte att äta så det jag har ätit idag är typ En halv glass, en latte och två mackor nu är jag så hungrig så jag tappat aptiten. Shit jag har prov imorgon dags att plugga! 

En tur på stan (som vanligt)
Carro och jag på våghustorget
 image81

Anna & Carro ♥
image82

En eller två värdelösa

Glöm inte bort det då ?


Utsatt för en blottare med stringkallingar :(

Nu är jag hemma, har precis vart och tränat på nautilus med Carro det var väl skönt med jag var lite seg idag. Vi kör som vanligt maskiner för hela kroppen och sedan kör vi kondition i 20 min, fast idag blev det bara 10 min.
 
På tal om rubriken "Usch, en blottare" så ska jag berätta vad jag menar, Carro och jag är påväg till gymet det är kanske 100 m från våran skola, och på vägen dit så är det en snuskgubbe/kille som går framför oss, han bär svart skinn jacka, svarta jeans och kängor hårt är uppsatt i en hästsvans och är mörkblondt. Den här snuskiga killen går ca 5 m framför oss. Det han gör är att han böjer sig fram så hela jävla byxan åker ner och vi ser klart och tydligt hans STRINGKALLINGAR och hela hans äckliga vita arsel, jag höll på att SPY. Det sjuka är att det är andra gången detta händer och det är samma person, det är också på precis samma ställe han går! Den här gången låtsades han knyta sin sko och förra gången låtsades han tappa sin cigg på marken. Vilket äckel va, BLOTTARE är vad du är! Är det så att han förföljer mig och Carro?

Nu ska jag nog plugga en stund !


LCHF-metoden

LCHF (low carb, high fat) - Metoden är något jag funderar stark över att prova. JAg vet att jag skrev om att jag inte tänkte bant osv... Men jag anser att Banta är när man i princip slutar äta mat, eller när man äter en banan och dricker 10 koppar kaffe om dagen. Jag funderar iallafall på att prova LCHF-metoden för att se hur det funkar och pallar jag inte är väl inte det hela världen, men för att det ska funka måste man ha villjan och jag är inte 100 på att jag har viljan just nu? Men jag ger det ett försök. LCHF går altså ut på att man kan äta proteiner och fett men inte kolhydrater (Pasta, ris, Potatis osv.)

jag får uppdatera i veckan hur det går:)

Jag är ett geni!

För ett tag sen när jag skulle koppla in mina högtalare å bas grejen till datan så funkade inte ett skit, inte ett ljud kom från högtalarna! Då vart ja så sur och bar upp skiten på vinden... Men igår då hämtade jag allt för jag gav mig fan på att det skulle funka och om det inte gjorde det skulle jag laga det till varje pris. Här sitter jag nu med perfekt ljud från högtalare och basen funkar fint... Vem är proffset som fixade allt? Jo det är ju jag hiho, jag vart överlycklig av min smarthet igår. Jag bara hittade felet i en sladd å fixade det med en grej sen så var jag lite våldsam å tryckte in sladden i basen SKITHÅRT å sen funkade allt igen !

Usher Feat. Young Jeezy - Love In This Club - By Redd Stylez

Värme

Det är dags för att ändra på dessa sena kvällar, jag borde sovit för 40 min sen...  Jag har ju blivit beroende av röjflagg och Bloons, det tar ju sin tid. Det är spel för de som undrar, ganska nördigt ja. Vem har tid att spela sånt där?

En underbar kvälls promenad

image78

image79

image80


Bantar du? Ok, är det kul?

Läste nyss i någons blogg, och hon skrev upp varje dag vad hon hade ätit till frukost, lunch, middag osv.. Och sen skrev hon att om man var sugen på nått så skulle man först kolla på sin kropp i spegeln och då skulle man känna hur dåligt man skulle må om man åt något fett... Men va fan ? Dom som bantar ständigt varje dag osv, jag förstår inte hur ni orkar skola, jobb etc. ? Skulle jag banta så skulle mina betyg sjunka något sjukt mycket och mitt humör skulle vara förjävligt. Så nej ingen banting för mig just nu MEN Träning 3 ggr/veckan är inget vi ska pruta på eller hur Carro :) ? Och att man inte bantar så betyder det inte att man vrääääker i sig massa onyttigt utan man bara äter som vanligt. Godis,glass, snabbmat å allt får man äta på helger sen är det bra, i veckorna kan man äta normal husmanskost och byta ut godis mot frukt. Skit bra vi kör på den!

Det är så här en söndag ska vara!

Jag överlevde den otroligt stökiga natten, musiken var antagligen från klaras (en club här i örebro) och de slutade spela runt 02.15...

Imorse vaknade jag vid 09.30 jag kollade ut genom fönstret ,då såg jag blå himel och sol och blev på bra humör! Jag tog på mig min bikini och satte mig en stund ute på altanen för att sola, det var jätte varmt och skönt. Efter solningen så duschade jag å fixade lite, sen övningskörde jag med mamma. Vi åkte till naturenshus och tog en promenad vid vattnet med Svea. Jag har inte vart vid naturenshus förut, det var jätte fint! Jag rekomenderar alla att åka dit en solig dag och ta en promenad. Nu är jag nyss hem kommen från stan, jag träffade Anna och hennes vän å vi gick runt och glassade lite i solen. Det är såhär en söndag ska vara! Föresten har någon nått tips på vad man kan käka idag?

Puss!

Naturens hus, mycket fin miljö runtomkring!


Cpgrannar

NU är jag trött på det här! Grannarna spelar så otroligt hög musik är det verkligen tillåtet såhär sent på natten? Hoppas nån ringer polisen så jag kan få sova nångång! Jag har vart enda ord i låtarna tom. då kan ni tänka er?

"godnatt"

Sex and...

Ligger här i sängen och kollar på en film på tv4, American Gigolo heter den, det var lite coolt för dom prata nyss lite svenska i den :). Vid den här tiden på kvällen börjar sms:en rammla in, alltid precis när jag gått å lagt mig men ett å annat trevligt sms säger man inte nej till .

Just sånna här kvällar så önskade jag att jag hade Sex and the city boxen så jag kunnde kolla på det tills jag somnade. Jag tror faktiskt jag måste köpa den, men jag är för snål som vanligt. Här sparas det !

Ja, ja ge mig sommar <3

image76

På tal om idioter

På tal om igår, jag har ju inte berättat vad som hände. Det var en trevlig fest hos Anna, men när objudna gäster börjar dyka upp så brukar det inte bli lika roligt längre. Speciellt tråkigt är det när folk som är många år yngre och kriminella dyker upp, att komma in och försöka sälja knark, slå tjejer+killar och betee sig allmänt idiotisk då blir man arg... Som tur var kom polisen ! och han som var den "objudne gästen" kommer förhoppningsvis upp i rätten, och det är nog för att hon tjejen som blev slagen fick märken av det. Ge idioterna vård omgående och föräldrarna måste väl vakna upp?

jag lägger inte upp nåra bilder från festen då de ser förjävliga ut haha!

Ha en bra lördag för det ska jag ha !Puss

Who am I to say this situation isnt great?

Igår var det lite partey (bilder kmr sen), och jag lyckades "supa" bort både bankkort och en 100-lapp så kan det gå... Idag är det en ny dag och då tar vi nya tag. Myskväll med Carro sen!

Jason Mraz-absolutely zero

Det brinner i knutarna

Jag är i farten å bakar en sockerkaka och nu luktar det brännt smör i hela lägenheten. Av nån konstig anledning så var det hål i sockerkaks-formen och det rann ut massa på ugns botten å nu luktar det lite jobbigt här inne men men det är bara å vädra. Jag lägger nog ner allt som har med Bak och matlagning att göra då jag har en tendens av att misslyckas.

Idag har jag vart ganska effektiv då jag först tränat med carro och sen så gick jag en tur med hunden sen åkte jag till mormor och fick en liten slant, sen så åkte jag å handla upp slanten, och nu på kvällen så har jag Jobbat och pluggat. I tre veckor har skolan vart så sjukt jobbig men idag så kändes det som om det jobbiga var halft över och jag lastade av 50kg av de 100kg som tyngde mina axlar.

Jag har inte direkt planerat helgen, men imorgon blir det nog lite party eller bowling. Och lördagen är helt obestämd... Ett bra tillfälle att plugga på!

Nu är jag så otroligt trött , men ja ska nog gå å lägga mig och läsa Deckaren Evas öga av Karin Fossum


beroende;)

Bloggstressen personifierad

Filmstaden, Kista

Ett gäng i 20-årsåldern står och diskuterar vilken film de ska se.
En av tjejerna (höjer rösten och låter mycket stressed): Jag kan inte se nån film. Jag skrev i min blogg att jag bara skulle vara borta i en halvtimme. Folk blir oroliga!

(taget från http://www.tjuvlyssnat.se/2008/04 )


Så länge det inte regnar...

Idag var det en seg tisdag men vad gör det när det inte regnar? Så länge inte regnet står som spön i backen så går det rätt så bra med allt, allt och allt. Efter ett par månaders uppehåll på träningsfronten så har jag väl kommit igång idag, jag får ju inte glömma att sommaren snart är här med värme och sol och om mitt mål ska uppnås så lär jag sätta igång ganska rejält. Tisdag, onsdag, torsdag och ibland fredag eller söndag får bli träningsdagarna och känner man att man inte har nån lust så är det bara å tänka "bikini" så tror jag man är på gymet fortare än man hinner räkna till 25. 

Jag är inne i en period då min sov rythm är den sämsta ever, jag är uppe med tuppen och går år lägger mig långt efter 23.00. hur kan man både vara morgonpigg och kvällspigg ? Nu är kl 22.57 och jag tänker ta en kopp kaffe (smart som jag är) och sen så ska jag kolla på tv en stund.
image75


Ciao!

Irriterande

jag hade skrivit hur mycket som helst och allt försvan så jag tappade lusten att skriva om allt.... får skriva imorgon

puss najt!

Tänd ett ljus kl 21.00

Tänd ett ljus för Engla ikväll kl 21.00 .

Rosett i håret!

Idag gjorde jag en såndär rosett av håret och jag har ingen aning om hur jag bar mig åt men helt plötsligt när jag stod och knåpa med håret så blev det lite rosett liknande. Kännde mig som mimmi pigg hela dan osv...(se bild)
Idag köpte jag mina lila örhängen som ser ut som två knapper men jag gillar dom!
image74
The hair fram å bak
image73image72

Idioter!

Nu är jag asarg vad är det för idiot som hackat sig in på min hotmail? Jag kan ju bara berätta att jag drar mig inte för att polisanmäla minsta lilla grej. Allt har löst sig nu då det är fixat, men vad är det för nöja i att hålla på sådär?


Haha!

Innan ja sover så en roligt grej jag läste på tjuvlyssnat.se

När hon viskat "Kulturkrock" var det redan för sent

Buss mot Slussen från Nacka station.

Busschaufför (afrikanskt ursprung) ~45 kör en proppfull buss mot slussen.
Tant ~70 kommenterar att busschauffören kör "hackigt" och ber honom att ta det lugnt då många i bussen står upp och har svårt att hålla i sig. Busschauffören ignorerar henne först men tar en minut senare tag i micken.

Busschauffören: Det är inte alltid lätt att köra en buss som är proppfull, jag kanske ska göra det lite lättare för er! I mitt hemland är bussarna så fulla att busschaufförerna gasar tills de kommer upp i hög hastighet och trycker sedan ner full broms så att så många som möjligt flyger ut ur framrutan. Vad säger ni? Ska vi göra ett försök eller vad tycker tant?

Cred: Fredrik

Publicerat den 16 mars, 2007 kl. 04:38 under Kollektivtrafik, Stockholm av Petter
Kommentarer: 80 - Skicka till en vän


det är fult att vara blekFET

Ursäkta att jag bombar med inlägg, men jag kommer ju på att jag måste sola solarium typ en gång i veckan tills sommarsolen kommer och kan steka på mig, sen så måste jag minska på kolhydrater,fett o allt det där så att man inte ser för blekfet ut (det där ordet får mig att rysa) jag måste fokusera. VILLJAN måste finnas annars funkar fan ingenting. Jag var bara tvungen att prata lite om mig själv nu ska jag plugga spanska så att jag kan göra bra ifrån mig på provet :)

Köp en vän->

Detta var ganska gulligt faktiskt, man kan köpa en liten nalle som man värmer i micron sen är den varm ett par timmar. Köp din nalle nu! (Fast jag tror inte jag skulle lägga 219:- på en nalle)

Mikronalle

När vi var två

Nu är jag rädd för det här var minsann läskigt http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2208821.ab Hur ska ja kunna sova inatt? Svea får vakta mig helt enkelt :). Ibland ska man gå vidare, men ibland kan man väl vänta bara lite till...

Puss&Sovgott


Skitäckligt

Goddag!

Jag har nyss lagat mat och det vart skitäckligt, jag försökte ju laga lite nyttigt men som jag berättat förut så kan jag inte de där med bönor å sånt så nu fick jag ju ingen mat i mig typ, jag får väl ta en apelsin... Ikväll är jag ensam hemma och jag ska nog bara plugga och ta det lugnt det blir skönt med lite ensamhet. Jag förstår inte riktigt vad som hänt med vädret? För några dagar sen var det ganska varmt och nu är det svinkallt igen, ska det blir snö också eller? Vår och sommar är och kommer alltid förbli mina favorit årstider.

Ciao!


babes snart är bikini säsongen här....

Och jag låter som en blåst blondin....
Okej lite mycket panik nu bikini säsongen är "snart" här! Jag prövade nyss min nya röda bikini och visst var den snygg om man bara hade vart lite smalare jag säger bara shiiiit jag måste träna + banta för det jag såg i spegeln var inte ens kul. Aha det var ju kul orka gå hungrig i flera månader jag blir bara arg, jag vet inte hur man lagar bantingsmat med bönor å linser å kikärtsbiffar jag vet typ hur man kokar makaroner och kokar korv... Nu ere inge kul längre. Men för att göra det hela lite lättare så börjar jag bara med träningen å sen får resten (bantingen) bli sen haha som om det fanns nån tid kvar... Ångest :)

Funderar även på att köpa den där svarta bikinin (längst ner) jag tyckte den var fin vad tycker ni?

Trekantsbh 49:50:- H&M
Tietanga 49.50:- H&M

Trekantsbh 98:- H&M
Tietanga 98:- H&M


Jag har blivit kär igen

åh titta vad jag hitta så söta så jag tror jag köper en direkt!

Klicka för att se nästa bild

Bilden kommer från http://www.blocket.se/vi/15739139.htm?ca=8_s

En stressad kvinna

Ska snart sätta mig och jobba lite smått, det skulle vara så skönt att ha ett kontors liknande rum hemma så man kan sitta ordentligt med dator och telefon å alla papper. Nu när jag sätter mig för att boka in möten åt chefen så känns det lite kaos artat runtomkringmen men det funkar än så länge. Jag vet att städning skulle vara aktuellt i mitt rum men jag har lixom inte tid för det just denna vecka. Idag var jag på sjukhuset, jag hade fått kallelse till sjukgymnasten och det var tydligen en remis som var 2år gammal så jag fick typ gå dit och gå hem igen liiiiite onödigt. När jag satt i väntrummet så tänkte jag "vad händer bakom alla dessa stängda dörrar?" Allt är så sekretessbelagt på sjukhusen, sjukhuset är en hemlig plats. Det gick förbi en kvinna med träskor hon gick snabbt och bestämt framåt, det skulle väl se ut som om hon hade mycket å göra men egentligen så hade hon nog inget alls att göra utan hon ville bara se upptagen ut hon var säkert receptionist.

Nej nu måste mamma komma hem och ta hand om hunden så jag kan sätta mig och jobba en stund, have a nice day!

image71

Bra eller dåligt ?

Lite nytt utseende på bloggen nu, bra eller dåligt ?

Godnatt =)

Yeah you are soooooo cowardly

Jag måste bara säga att tjejer som spottar är så jädra äckligt och det är ju inte så fint när killar gör det heller SLUTA SPOTTA era äcklon. Man kan ju iallafall spotta diskret så ingen märker det men speciellt killar har ju en tendens att göra det mitt framför fötterna på en. Måste bara tillägga, falska typer är inte min grej, you are the geek in the pink!

Jag funderar på att kanske ta fram golfgrejorna och sätta igång till sommarn, det skulle vara kul att träffa nån som är lite smått intresserad av att golfa.


du borde inte läsa.

jag kan inte påstå att det var en rolig lördag men vad gör det? Jag ska ha något att fokusera på och det blir tre, fyra, fem aa många saker men det blir bra sen för allt blir ju bra eller hur? Klockan är 00.30 typ och jag ska nog titta på den där konstiga filmen å tv4+ den är svensk-amerikansk nånting sånt  "kill you darlings" heter den Great Name!

Om du är vaken, SOV NU ! Puss :)

Jag å skräckfilmerna ?

Då klockan är typ 19.00 så fick jag lust att göra ingenting visst låter det tråkigt och det blire säkert också. Men det är ju både lammen tystnar och ringu 1 & 2 på tv denna kväll och det är ju nått jag tänker kolla på *not* du får en guldpeng om du får mig att kolla på skräck. Ska ha lite pjamas party tror ja. Haha nu sitter jag å kollar på eva & adam jag tyckte det var sååå bra när jag var mindre :) inte så bra längre kanske... Näe dags att dra till ICA å köpa nått å smaska på ikväll, ska ta en sväng med svea också ..

Tjing

image67

Lagliga Sverige, är det inte underbart?

Satt å läste i nån tidning och jag kom på att jag alltid läser tidningar åt fel hål alltså bakifrån och sen framåt (bakåt?) ganska ointressant men värt att skriva ner i anteckningsblocket. Nu sitter jag halft sminkad och ska väl snart dra på mascaran, blir en tur på stan med Carro sen och vi ska "fikla" som hennes nya ord är antar att alla vet vad hon menar med det. Idag ska jag spendera 32:- till en latte jag får inte spendera mera nu jag måste ju spara lite. Mamma ska på Vin mässa vid Örebro slott jag vill också kunna gå på vinmässa, men i Sverige så måste man vara 20+ för att komma in på sånna tillställningar, lagliga sverige är det inte härligt? Nu tycker jag molnen ska försvinna s¨jag kan ha på mig mina solglajjor idag!

Tjing;p


You're not half the man you think you are

Godnatt.

min bror <3

Idag är det fredag som säkert alla vet och snart kommer Anna hit, vad vi ska hitta på får jag väl berätta imorgon. Nu lägger ja upp en bild För alla måste få se hur söt min bror är <3

Puss å kram på min Douglas
image66


En sång för alla dom

En skönt låt må jag säga! Nu ska jag sova gott för imorgon blir en tung dag.


I find it kind of funny, I find it kind of sad

Idag började dagen med att jag knappt kunnde stå på bena men efter två alvedon så löste sig ju allt och jag fick tillochmed på mig smink och kläder. När jag kom till skolan så spelade jag bluffpoker (som vanligt) med klassgänget och sedan var det en spanska lektion. Vid 13.00 gick vi till conventum för att lyssna på ett seminarium om olika människor som hade startat egna företag osv.. Hela klassen gick där ifrån i pausen, det var ju bara fikat vi ville åt gratis kaffe är gott. Sedan gick Carro och jag till andra conventum (conventum är mässhallar) där var det alla ungdomar som visade sina produkter osv ... Jag beställde ett par örhängen i färgen lila av några gulliga tjejer! Nu på kvällstid har jag vart hos Carro hon lagade plättar till mig Yummy sen gick vi upp på stan det var sånhär tjejkväll så alla affärer hade öppet till 21.00 å så var det massa rabatter å skit, jag köpte en plånbok för några ynka kronor. Jag tror jag lägger ner sånt som bara stör min vardag och så fokuserar jag på det som är viktigt !

Mys-helg eller fest-helg ?

psss: Men hallooo ja köpte ett par solglajjor idag också, det är bara jag och två till i "hela örebro" som har sånna. Mamma tyckte som vanligt att dom var fula, hennes kommentar löd : " Du ska lixom ha nått Vassare". Fick precis ett sms från Anna å vi ska då ha mys kväll imorgon så det blir la en mys helg, Passar för bra!  

SMILE BABY

Naken i min säng

Ligger i min säng nu och tänker snart sova, jag lyssnar på lite soft musik som Jason Mraz. I skolan är det mycket men inte orkar jag stressas av det nu det får gå som det går. Imorgon tänker jag gå till skolan kl 08 och bara plugga fram tills en lektion som börjar 11.50 det låter väl bra? Nu har jag typ varit hemma från skolan i två dagar och jag har nog aldrig vart så rastlös, det är nästan olidligt, hemskt, jobbigt, frustrerande m.m.

Imorgon vid 13 tiden så ska klassen till conventum, vet inte riktigt vad vi ska göra där men det handlar om entrepenörer tror jag. Imorgon är en ny dag, imorgon är jag glad :)

Sweet dreams!


Jag skulle vakna mitt i natten, och gå hem till dig

har precis vaknat ur min mardrömsnatt, jag måste gå upp och ta en varm kopp kaffe så att jag både piggnar till och så att halsen överlever. Fast för er som kan ha ont i halsen så kan jag rekomendera Mucoangin den bedövar lixom verkligen. Jag kan då inte få ont i halsen, men det svider i den det är inte så skönt det heller. Idag är det prov i skolan men jag kan inte gå dit å göra det för jag är inte frisk nog att gå ut så är det bara. Det blir att göra provet nästa vecka då blir det sammanlagt 3 prov nästa vecka wiiiihoo! Nu blir det kaffe å tv.


från parlamentet, hihi

naaaaw

2 songs

Låt 1                                                                                   

Låt 2
 

jag är på smällen

det var det bästa aprilskämt jag kunnde komma på, jag ska ha barn när jag är 29 punkt slut.

Jag är fortfarande sjuk å mamma tjatar på mig att gå ner å handla kaffe " jo men visst ska jag handla, om du ringer en ambulans som kan hämta mig när jag ramlat ihop vid kassan" Nä okej så sjuk är jag kanske inte. Lika bra jag går nu då, ska köpa vidrigt kaffe bara för det eller nä jag ska ju oxå dricka av det.

Tjing!

två alvedon senare...

En "trevlig" sjukdom har smygit sig på, är helt dö förskyld det passar ju inte alls bra nu när vi i skolan har massa prov osv. Och det är viktiga prov också. Är sjukskriven idag men nu tänker jag trotsa min förskylning och gå till skolan för att plugga, två alvedon fixar allt eller ?


RSS 2.0