piiix

haha var ju kul på taaz.com, vilken ful sminkning

orginal


omgjord

Dags för jobb, babyyyyy!

Ibland kan man undra vad det är som egentligen pågår?

Vilken underbar dag

Jag är så glad nu förtiden, glad och lycklig av vad livet har att erbjuda... Så jag tänkte ta vara på den här lyckan nu för man vet ju aldrig vad som komma skall. Jag lever i nuet och ska inte tänka så mycket på vad som händer imorgon, för det har jag ingen aning om och lika bra är det.

Puss och Kram 

Jag visste redan då

Snart ska jag mysa ner mig i soffan med Kudde och täcke, Pearl Harbor börjar ju kl 21.15(TV4). På tv.nu har dom satt betyget "inte så bra" på filmen och det är hur sjukt som helst för Pearl Harbor är i klass med Titanic om inte bättre! 


  

And i'm here, Monday to sunday

Tjallå

Jag känner inte att jag har så mycket att skriva om det är därför det är dött här på bloggen... Igår va Jag, Carro, Linnea och Louise ute och tjoooade på Klaras, det var en trevligt kväll må jag säga. När det roliga på Klaras va slut så gick jag och Oskar hem till han, och vi sov så gott så. Har väl vart där halva dagen idag också sen tog vi sällskap upp på stan och jag gick hem till mamma... Idag är det lördag och man kanske borde leva livet och festa galet men det är inget jag vill idag så jag är hemma och har mys framför tv:n istället.  


En klunk diet coke

Och sen är allt bra fast nu måste jag byta sängkläder för mamma har köpt ett nytt påslakanset till mig, fast jag kanske byter imorrn istället orkar lixom inte nu mitt i natten. Lite SATC och sömn på det här dåra.

För jag bara låg där och njöt, jag älskar livets ljusa sidor.



















there’s still something to be done

För ikväll blir jag lugn av den här låten


fuckin' love it!

Hej hej!

Imorgon är det ute dag med skolet vi ska vara snälla mot 1orna och leka lekar jag å filip ska hålla i äggleken den går ut på att man ska kasta ägget till varandra och när det går sönder har man förlorat tänk vad kul om det blev ägg krig, bara ingen kastar på mig... På kvällen är det utgång som gäller, och jääävlar vad vi ska dansa jag tänker iallafall bära kjol och vara otroligt glad! Så jävla mkt bantingsprogram på tv jag blir ju helt hjärntvättat, måste dra ner på matintaget omgående... Gud va jobbigt. Gym start nästa vecka längtar på att få röra på mig :)



Dance dance dance



I listen to this

Bara för att den är skön


Idag har jag rökfyllt hela lägenheten vad har ni gjort?

Ni kanske tom vill veta hur det hela gick till, jo det gick  till såhär: Imorse var jag trött, för jag gick upp tidigare än vad jag gjort på flera månader jag tror klockan var runt 05.45... frukost ville jag ha och ett kokt ägg också så då satte jag kastrullen på plattan och drog på spisen sen gick jag in i badrummet för att fixa frillan och sminka mig och jag kanske stod där inne 15 min när jag känner en otroligt äcklig lukt, jag tänker direkt "helvete satt jag på fel platta" i ren panik går jag ut i rummet/köket och det är ju bara ett enda stort rök moln jag kommer in i, och självklart var det fel platta jag satt på (vilket hänt 3 gånger förut även fast jag kollar två extra gånger att det är rätt, yes här spökar det) den plattan jag tydligen hade dragit på där låg ett sånt här platt skydd som hade totalt smält och rök som fan och ovanpå det låg mammas ciggpaket helt uppbrunnet. I hela situationen så blev jag handlingsförlamad å bara skriker på mamma att hon ska vakna och hjälpa mig, tänk om jag varit hemma själv vad hade jag då gjort, låtit huset brinna upp eller?
 
och på tal om ingenting så kommer jag börja ha mobilen på ljudlös varje minut jag vill vara okontaktbar, Puss hej !

Jag vill,kan och ska.

Jag bara glömde bort bloggen för en stund... En underbar helg och nu ska jag sova för imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, jag bjuder på en skön sång.

I love this feeling

Veronica Maggio - Jajaja

One moment

Idag har det varit en seg skoldag och vi har redan fått reda på när vi ska ha prov i NkB det känns ju verkligen great! Men nog om det, en kopp kaffe vore gott men det är ju så att jag orkar inte göra iordning så jag får vara utan... Jag ser fram emot fredagen och festligheterna som väntar, boozen är kirrad och det är bara köra på! Krogdebut blir det för mig och Eve också, here we gooo!

bBw jag har klädprobs som fan och som vanligt, jag hatar att inte veta vad jag ska ha på mig vid festliga tillfällen, och alltid är det samma problem.











Ska ni kolla samma tv program som jag ikväll?

20.00 tv4 Malou Möter 19 åriga Tugba Tunc
21.00 tv6 Den tredje vågen
22.45 tv3 Sex and the city
(Måste avbryta Den tredje vågen för att kolla på SATC såklart)

Är mystiskt bra, bra?

Nu har jag iallafall jobbat lite, det går väl bra men rösten håller inte direkt. Back to school, schemat såg sådär mystiskt bra ut, jag har på känn att det där som ser så bra ut kanske inte alls blir bra, eller ? Turen att få sovmorgon nästan varje dag är väl inte så stor chans när man börjar 3e ring... Men det har ju vi fått så det är bara att Tacka å ta emot... Me love lagom långa sovmornar, det som är ennu mer mystiskt är att vi går inte längre än 16 en enda dag. IV valet fick jag också byta så allt flyter på jävla bra må jag säga, fortsätt så, så ska jag nog ta mig igenom hösten med ett leende :)



 


Varför ?

Ibland förstår inte jag varför det ska ta emot såhär mycket att jobba, det är som att hela världen rasar samman för mig när jag ska sätta mig vid skrivbordet. Jag tror jag utvecklat en fobi för att ha ett telefonjobb, jag klarar helt enkelt inte av att ringa till folk. Jag är en person som inte vill störa i folks vardag i onödan, i och med att jag måste ringa upp försäkringsmäklarens gamla kunder så känns det bara som jag stör även fast jag ska boka in ett möte som dom måste ha. Det är aldrig nån som är otrevlig utan dom är bara glada att jag ringer så dom får sina försäkringar fixade... Men va fan det tar endå emot som in i helvete och jag får ångest varje gång. What to do :( ?

Back to...

Luften är kall och för första gången så behövs en filt. Är det här ett tecken på att ordet höst passar in redan nu? När skolan börjar så ska det vara varmt, det är fortfarande augusti, det regnar och är typ +10°C... Detta blir en lång, deprimerande och hemsk höst precis som vanligt.

Godnatt!

Spola tillbaka

Söndag kväll och jävlar vad tiden går fort, sommarlovet bara rusade förbi och jag glömde visst stanna upp och njuta av det men så äre.

Helgen har varit mysig och lugn precis som jag ville ha den, i fredags var jag hos oskar och han lyckades smygfotta mig också, inte många som lyckas med det inte. Igår lördas så åkte mamma och jag ut till Gunilla och Carros sommarstuga, vi grillade, gick en lång promenad och hade hel mysigt, det är så skönt att komma ut på landet och andas ibland. Sen på kvällen åt mamma och jag kräftor det var mycket gott, efter det så kom johanna och hälsade på. Idag så har carro vart här hela dagen, vi spelade rummy med mamma, och jag förlorade stor *jippie*. Jag vill inte men på tisdag måste jag tillbaka till verkligheten vilket innebär: Skola, träning, jobb och plugg!

Puss på dig :)! 



Rhodos


En liten trudilutt också, Gonatt !


Take me back




Btw.. Jag hatar netonnet reklamen

Tillbaka till verkligheten

Helo.

Det finns några saker jag MÅSTE göra, så är det bara. Jag måste skriva en jobb ansökan för jag klarar inte av att ha ett jobb som innebär att prata i telefon längre... Det är inte min grej och jag får ångest av det punkt slut. När skolan börjar så börjar de vanliga vardags rutinerna igen: Skola, träna & plugga. Jag har inte tid och ork att jobba på vardagarna så jag måste ha ett helg jobb istället... Man kan säga att jag har två jobb och jag vill bara ha det ena kvar för det kanske jag kan klara av... Aja Det är bara ta tag i det hela och ringa bossen och förklara situationen, snart kanske jag är helt utan jobb och det är illa.

 


All I wanna do is make love to you

För den låten diggar jag just nu, night!


Bara skit på TV



Jag är Fortfarande sjuk och matte kursen är skit men men... Lite utseendes förändring ska ské, ringde upp en vän som går frisör linjen och frågade om hon kunnde klippa mig en dag i veckan och vi kom fram till att söndag var en bra klipp dag... Som ni säkert vet så är mitt långa hår fejk och nu funderar jag på att skippa löshåret och gå över till mitt vanliga hår, måste bara klippa till lite frisyr på det hela. Så antagligen får ni se mig i ganska kort hår framöver, om jag nu vågar skippa löshåret och mogna till lite :) Gillar jag inte att ha kortare hår så får löshåret bli min räddning ett tag till, men jag hoppas på att detta blir bra. (Och med kort hår menar jag inte igelkotts kort, utan nästan till axlarna)

Puss kram!

Att vara arg hjälper inte

Men nu är det faktiskt lite synd om mig, den här veckan hade jag tänkt att satsa på matten ordentligt: Lyssna, förstå, räkna osv.. Självklart dyker nått upp som förhindrar allt detta, jag har blivit sjuk nästan som väntat efter en party resa. Jag har lock på båda öronen och det gör ont, jag hostar en gång i sekunden, jag kan inte andas genom näsan och jag sover nästan hela tiden är det bara en vanlig förkylning eller är det kanske öroninflamation? Bara att sitta vid datorn är ansträngande så jag ska strax stänga av den och gå å lägga mig igen... Det är bara så frustrerande att jag inte kunnde få vara frisk nu, och ännu mer irriterande att jag inte ens orkar sitta på lektionen kul att det här får mig att känna mig sämst. Imorgon tvingar jag mig till lektionen hur sjuk jag än är...

Gör en kopp te åt mig tack!

Ekonomiska Augusti

Efter mycket spenderande på både onödiga och nödvändiga saker så ska jag nu inleda "Ekonomiska Augusti" När jag väl sparat ihop en del då kan jag unna mig shopping m.m plus att även ha en hel del pengar kvar. Innan sommarn slutar så vill jag åka till iseberg och åka massor med karuseller, skulle vara något grymt kul !

 Soffan och en film väntar på mig.

JAG MÅSTE!

Jag måste städa mitt rum, plugga, jobba, laga mat, diska osv..... Men snälla jag är sjuk den här veckan, kan jag inte bara få vila upp mig så jag kan tagga tills skolan börjar nästa vecka. Jobbet får jag vänta med iallafall tills jag kan prata normalt, men jag måste städa lite i mitt rum, städhjälp tack :) ? Ikväll är jag hemma själv och jag ska ligga i soffan och kolla på film.

Puss på!

Come Closer

Καλό βράδυ (godkväll)!

Det man har kvar nu är minnen och väldigt värdefulla minnen från rhodos ååh vad underbart det var, funderar på att kanske göra ett kollage med bilder och text någon dag så man har å kolla på när man blir äldre :).

Den här veckan går jag en turbo kurs i Matte B 9-12 varje dag, på måndag är det prov på hela kursen och den ska jag ta mig fan klara så jag slipper matten sen... Sen på tisdag börjar skolan på riktigt och jag längtar inte, men i Januari drar jag ju till teneriffa så då har man iallafall något att se fram emot. 

Nu sitter jag och lyssnar på lugna favoriter, ska strax sova så att jag kan vara pigg och ta in så mycket som möjligt av genomgången imorgon.  


Honey I´m hooooome!

Hej...

Jag är hemma från Rhodos och det känns ju inte bra alls, en vecka var väldigt kort tid men kul som fan hade jag :) En bra resa med sol,bad, god mat och massa party. Jag orkar inte skriva en hel uppsatts om resan så kolla in bilderna istället ..
Filmer m.m lägger jag upp en dag i veckan.



Puss!

http://www.new.facebook.com/album.php?aid=2006066&l=587d8&id=1207501835


Nice haha!

P8071599
Uppladdat av elina90

Varmt!

Ikväll ska jag gå ut å käka med mamma det ska bli mysigt, sen blir det att packa färdigt och någon sömn lär jag väl inte få inatt.

Ibland räcker inte det där lilla för mig, jag vill ha mer... Jag vill alltid ha mer.

Det är ju bara fredag och än är jag kvar i schweden

Jag gick in på aftonbladets hemsida och kikade lite där stog det att det skulle vara solförmörkelse typ NU, och smart som jag är går jag ut på altanen och kollar rakt emot solen fan i helvete vad ont det gjorde i ögonen, såg stora svarta prickar i säkert flera minuter... Igår ringde jag The Boss och frågade om han kunnde sätta in min lön tills idag och det skulle han självklart göra, för några veckor sen blev det lite strul med bokningarna och detta satte mig i en lite knivig sitts då jag fick ringa upp kunderna och boka om tiderna, och då berättade jag det för the Boss och för besväret fick jag 700:- extra i lön och det får jag bara tacka och ta emot för!

Puss!

Goodbye lovers!

Óh lord, jag är trött 24/7 och har lite bad feelings för allt och inget... är det resfeber eller är det resfeber? På lörday flyger jag och Carro till Rhodos och där ska vi rererelaaxa och fefefestaaa. Jag förstår inte var min flygrädsla kommer ifrån och jag önskar att den inte fanns, jag får väl meditera och förse mig med ett par drinkar innan påstigning.

Det är inte bara en resa som väntar på Lördag utan det är en viss person som fyller 18 ÅR nämligen JAAAG!! Att åka bort på min 18års dag ser inte jag som nått problem utan snarare som en underbar present till mig själv! Lev livet och njut för det är exakt vad jag ska göra denna vecka innan skolan börjar igen! Vi hörs om en vecka när jag är pepparkaks brun och har laddat upp batterierna! Nu ska mamma och jag kolla på Sällskapsresan självklart blir det den när dom åker med suntrip till gran canaria.

Puss på!
 

 

RSS 2.0