Du är så het att klockorna stannar

I förrgår eller nått köpte jag en klocka och den har redan stannat, blir att gå raka vägen till ur&penn imorrn! Klockan var ju über billig men en ny det ska jag ha!

Den stora, och JA det är en herrklocka.

R13541-117+R13542-117

Den här var ju nästan snygg också...
R14722-060

Men på rhodos blir jag brun va?

Jag är fortfarande lika blekfhet men det var jääävla skönt med ett dopp i kalket :)!


Ett, två, tre HOPP!

Blek(f)het

Nu åker jag till kalket för att sola & bada!

Men det är ju lite varmt

Att sitta på kontoret (mitt rum) och jobba i denna värme gör att jag blir både snurrig och irriterad... Jag säger både fel och blir torr i halsen så nu är jag riktigt sur på jobbet och telefonen! Bajs på det nu åker jag iväg en sväng ..

byebye! 

Ja för vem är inte det?

Man blir lite sådär jävla knäppt misstänksam ibland och HELT utan anledning som vanligt, men sån är jag... RESFEBERN ÄR HÄR och jag har shoppat idag igen!!! En väska, två par skor, örhängen och smink its damn nice. Fan nu ska jag käka sen jobba

Tjarrå!!

Ut med språket!

Hej!

Jag tror resfebern håller på att komma fram... eller så är det åskan som gör mig nervös och tjurig? Om något råkar ha ett bra tips mot flygrädsla så dela gärna med dig :)

Föresten så shoppade jag idag, för då blir jag glad en BH, Klocka och ett puder blev det.


Godnatt och puss och kram  

För att bilderna får tala

Orkar inte skriva ikväll så ni får njuta av ett par bilder!


My girls want to party al the time!
 


Vi hörs puss och godnatt!   

Åker till Rhodos på lördag + fyller 18 år!

Jag ska skriva lite senare ikväll eller imorgon...

Tack alla för fina presenter och en jätte trevlig dag!♥

Hot hot hot like...

Hallloj!

Jisses vad varmt det är, men var inte glad för sommarn är ju inte här för att stanna utan om några dagar blir det sug väder igen, sådär lagom tills jag och Carro åker till eldhärjade rhodos... För nån timma sen gick jag hem från Oskar och det var en rent ut sagt en svettig promenad för jääävlar vad varmt det var jag ville bara slita av mig kläderna och hoppa ner i närmaste pool men någon pool fann jag inte och hem kom jag tillslut så nu ska jag duscha å sen tänkte jag å brudsen supa lite för omväxlings skull...

Have a nice hot day baby!

Just dance

Snart kommer Anna hit en sväng vi tänkte ta en drink och snacka lite skit...
Imorgon blir det party skulle jag tro,
då ska jag å brudarna dansa !

Palla datan nu, måste ju ut!

















always look on the bright sight of life

Hej !

Ville bara påminna mig själv och alla andra att om en vecka så åker jag och carro till RHODOS och jag har fortfarande inte fattat det själv, jag som alltid brukar planera flera veckor i förväg och nu har jag inte ens börjat! Jag tror jag ska (måste) inhandla en stor resaväska eller nått eftersom jag inte har nån haha. Nu ska mamma och jag åka till Morbro i förvi och grilla å mysa.

Puss på dig

Flyter på bra

Men tjoo!

Igår så var det grillkväll hos Carro med lite gamla klasskamrater och lite andra folks och det var härligt tycker jag (även fast min köttbit blev kolsvart) och så var jag väldigt seg men jag satt där och njöt endå. Sen vid 23 tiden så cyklade jag till Oskar och sov där, mys:). Vaknade imorse vid 9 av en gräsklipparfan sen snooza jag väl till halv tio och då gick jag upp och cyklade hem för mamma och jag skulle iväg till Morbror och grilla men det blev inställt fick jag veta när jag kom hem, så det blir av imorgon istället. Carro kom hit ganska tidigt och har varit här hela dagen, vi har grillat och spelat Rummy (ett kortspel) Mamma var också med :)  Så det har varit en perfekt dag! Och jag tackar gud för det fina vädret. NU ska jag lägga mig och kolla på en 3 timmars film The last samuraj  tror jag den heter.

Puss !

I HATE IT

Ååååå fy fan en stor spindel j'vel kröp upp på väggen mittemot mig, jag fick panik å va tvungen att ropa på mamma som fick dammsuga upp skräckspindeln. Föresten så har jag varit hos Carro och kollat på skräck ikväll så jag kommer få en jobbig sömnlös natt. Tur att TV finns ! 

I LOVE IT

Ser ni vad jag ser? LOVE IT

Oj vad klockan drog iväg nu då...

Måste ju göra mig iordning eller iallafall duscha. Blir Filmkväll hos Carro lite senare men först ska jag jobba och hur kan jag ens klaga? Igår så hände inte mkt satt hemma på dagen och var lite allmänt tjurig över ingenting sen på kvällen gick jag upp till stan och fikade med Carro, Eve och Anna och efter det så åkte jag till Oskar och kollade film blev att vi kollade på 21.

Men nu: Dags för dusch och jobb efter det! 


På Arlanda i 6 h

Goddag!

Min natt var en aning hemsk, somnade efter ett par timmar och sen sov jag väl kanske 3 timmar för att sen vakna helt kall svettig och lite smått panikslagen, det var ju mardrömmar som spökade... Fan för dom :(.

Vill ni höra något kul? När Carro och jag kommer till Arlanda på lörd 9 aug - sön 10 aug natt kl 02.00 så kommer vi inte hem... Ingen som kan hämta oss :( Så vi får sitta på Arlanda i sex timmar för att vänta på en flygbuss som tar oss hem till Örebro... Låter inte detta kul?

Puss hej Lollipop

"Tweeners"

Inte trött, inte pigg utan mer mittemellan får väl ligga vaken och lyssna på regnet som öser ner.

Sweet dreams!

Öh Tönt brud :)

Jääävla stalker brud jag fått efter mig då.

haha

Bilder från igår får ni väl se en annan dag för jag ha ikke fått några! Bara två.

Klicka f�r att st�nga bilden

Gästbloggaren Anna W!

Partypinglorna nr.1

Igår ääääägde vi tjejer, dansgolvet på BIGpartyyt. Idag är man bakis men va fan gör det efter en sån jäkla underbar kväll som igår : ) Detta kan man leva på till nästa partytajm som är på oonsdag. Tack för igår tjejer, NI är underbara <3


XOXO Anna 


Paradise Hotel

Ett till tv tips för natt ugglor, Paradise Hotel maraton på TV 400 börjar kl 00.30!


OBS

Ni får ju inte glömma och titta på "Life of ryan" kl 19.00 på MTV

Tack för igår brudar det va en guld kväll!

En regnig söndag är det idag och vad gör det när men endå bara ska sitta inne med denna bakfylla... Jag orkar bara inte jobba idag så jag tar tag i jobbet imorrn istället, ganska skönt när jag själv kan välja vilka dagar och tider jag ska jobba på.

Bye babes!


Partey!

Vi är hemma hos Carro nu och vi förar! Men nu ska vi iväg på ett Big party,

ha det bra Puss kram!

We will dance tonight!!

Just nu är jag en tråkig prick, men om några timmar blir jag kul som fan! party ikväll girls!
Ps: Till pussyn som ringde mig igår, ha det bra för!



Vi Svenska Tjejer

Helloo!

Jag har inte mycket att berätta men... Let´s gooooo craaazy i helgen!



Give me something

Godkväll, nu sitter jag och lyssnar på P3 som jag alltid gör
nu förtiden om dom bara kunnde sluta spela lollipop låten...
 fast nu har dom fått mig att tycka att den är så dålig så att den är bra fan också. Sommarlovet har gjort mig otroligt lat och det är inte alls bra men detta ska det bli ändring på. Jag längtar så till Rhodos och det ska bli skönt att komma iväg!










Här har ni Gästbloggarna

Helloj!

Som ni läste nedan så spenderades gårdagen at Oskars place och det var mycket mysig med god mat, gott vin och en god efterrätt, en toppen kväll helt enkelt :)

Här kommer lite piX och senare kanske jag laddar upp en film där Carro drar en bellman historia, det ni!
Här har ni den flummiga videon
 

MOV00416
Uppladdat av elina90


Elin4


Oskar


Carro


Niklas
   

Carro, Niklas och oskar gästbloggar!!

Caroline: 1: jag vill inte suga tår. 2. jag tycker om mjölkdrink made by oskar! 3. vi har ätit proffsefterrätt made by elina & carro.

Oskar: sitter här med 3 otörstiga flicker får inte ens bjuda på sprit! imorrn bär det av till lysekil o då får vi dricka hur mycket vi vill = )

Niklas: jag vet vad jag vill, jag vill gå på manhattans gator, det är så jävla jag.. tack för ikväll,  nu börjar helvetet! Hejdå! =)

PS. Jag, Caroline, vill hälsa till alla mina fans!!! NI är bäst!
PS X 2. Vi sitter hos oskar bara så ni veeeeeeeeeeet! 
PS X 3: Jag Elina som äger denna högt prioriterade blogg ska också skriva en rad, Snart ska Carro och jag dansa jag är nr:3 och Carro är nr:2 men vem är nr: 1 ??????

Love from Orebro: Elina, Carro, Niklas, Oskar!!!

LYCKA!

Sådär lätt som en plätt att göra mig själv lycklig igen, bara att shoppa så blir jag det :)

Fuck

Jordbävning på rhodos, jobbet krånglar som fan och jag är på årets sämsta humör just nu... Bara så ni vet.

Im reading. As a matter of fact, it's true!

Ja just nu har jag börjat läsa i en bok som heter Lovligt byte av Janet Evanovich inte vet jag om den är bra för jag är då inte den som brukar läsa böcker men jag har läst 40 sidor och har inte slutat läsa än så den är läsvärd...

"You take my breath away in Every little way"

Sleep Tight!

OK som vanligt

Jag har nyss jobbat och det gick väl OK som vanligt, 
men nu jag funderar på om jag ska ringa Johanna och fråga om vi ska ses en stund :)










Air

Hallåj!

Nu blir det blir en fika på stan med mina pinglor Carro och Anna... Jag funderar på att prata med mamma om att vi borde boka in tid för att rida islandshästar, det är mysigt tyckert jag och det var några år sen nu.  

Söndags Shopping

Hello hello!

Idag är det ju Söndag och imorse när jag vaknade var jag väl inte på det bästa humöret så då var jag tvungen att göra något åt det omgående, jag hoppade in i duschen och gjorde mig lite snabbt iordning sen lurade jag med mamma till Lager 157 (det är väl typ en outlet eller något) för om det är något som får mig på bra humör så är det shopping inför Rhodos resan... Jag shoppade mig ett linne, en topp, ett par skor och en svart vanlig kofta (ej med på bild)


Tonight


Ohhh baby baby!

Anna kom hem från USA (NY) idag, och hon tittade nyss förbi här och vi snackade massa skit och jag fick se en massa bilder :) New York ser overkligt ut just bara för att det är nått man "bara ser på tv" så tycker iallafall jag. Imorgon kl 11 drar jag till Stockholm så vi hörs väl på lördag natt !


Jag å svea ska mysa ikväll
   



Hypokondriker eller ej

Men jag tror faktiskt en förkylning är påväg men om det så är så ska jag försöka tänka bort den... om det går. Idag har det inte hänt så mycket, gud pissar och molnen täcker för solen så det är väl som vanligt. Jag och svea gick en sväng till mormor förut och jag var så j*vla smart så jag tog med mig paraflaxet, och det kom väl till användning när gud väl bestämde sig för att slå en drill. Föresten så gör det förbannat ont när jag slår en drill men det är ju något jag helt enkelt får leva med *dricker litervis med cranberry drink* 

Lilla svea nosar runt :)




Nu ska jag sova + ett tips för flygrädda:)

Flygrädd som jag är så kan jag ju inte undvika att läsa sånt här.


68. Hur stor chans är det att flygplanet helt enkelt stannar upp i luften och faller till marken?

Enda möjligheten till att ett flygplan stannar upp och faller är om luftbärigheten "försvinner" under vingarna. På fackspråk heter det att flygplanet går in i "stall" (engelska). Långt innan det är någon risk för detta varnas piloterna och kan korrigera flygplanets attityd/vinkel i luften.

Teoretiskt skulle det kunna inträffa vid start om flygplanet stiger så brant att bärigheten försvinner. I praktiken skulle flygplanet då behöva stiga som en raket, vilket piloterna naturligtvis inte gör.
Sannolikheten för att ett flygplan skulle stanna upp och falla till marken är, med dagens utrustning och utbildning av piloter, obefintlig. (puuuh då behöver jag inte va rädd längre haha)

Ett tips!

Jag arbetar på resebyrå men upplever trots detta obehag vid flygningar! Fick ett tips av min mor som jag provat & det fungerar, åtminstone för mig! Ca. 1 timme före avresa tar jag en vanlig åksjuketablett som finns receptfritt på apoteken. Man blir lugn och avslappnad men är ändå helt klar i huvudet. Detta gör att jag nu kan flyga utan att vara allt för rädd & nervös! Prova du också nästa gång! Sedan brukar jag alltid, vid start och landning, se till att läsa något. Läser vad som helst bara det är något som jag kan "koppla bort" hjärnan med. Vid landningen lyssnar jag även på musik på hög volym om flyget tillhandahåller hörlurar.
Tänk också på att luftgropar inte är värre än gupp i vägen när man kör bil, det berättade en flygkapten för mig.
(Anders)

Fan vilken pärla du var då Anders, (jag åker till apoteket imorrn och köper åksjuketabletter Diirrrekt!)


Slut för idag


Fotboll i Sthlm för en gångs skull

Faan va illa att jag har "glömt" att gymma den här veckan, men imorrn kanske det blir av... På lördag drar jag till stockholm, inte för att shoppa om ni tror det ne för Elina ska gå på fotboll *jippi* kan ju bli riktigit kul, det kommer säkert regna...

Bara för att jag fick ett gulligt sms från dig nu så kan jag sova gott ikväll, men först Sex and the city 23.00 :)

Puss!!

Lindex

Jag tycker denna stråhatt från lindex är jätte fin, och funderar på att köpa den, vad tycks ?

Fan va guuld !!

Carro och jag drar till Rhodos Stad på min 18 årsdag (2 aug) hur nice är inte det då!!? Ett måste att ha till resan är en stor stråhatt, var kan man hitta det? Nu har jag nyss jobbat klart och det gick bra både igår och idag, jag ringde min chef nyss också och jag kan ju bara tala om att han är en jäkla bra chef han!







Samma nätter väntar alla

Och nu har jag min period igen den där "somnar aldrig" perioden och jag tror faktiskt många lider av den. Den börjar ju alltid när man är sådär extra fundersam och när man tänker mycket men men... Snart ska jag nog kunna sova endå. När jag vaknade imorse så såg jag att jag hade fått ett sms, och det var ett gulligt sms må jag säga :)

Najti lovers!

Inte här för att stanna

Jag vet ju att solen INTE är här för att stanna men man får väl vara glad för den lilla tid man får njuta av den endå... Snart ska jag börja jobba, industri semestern har ju börjat så jag hoppas jag får tala med många idag, jag ska allt berätta sen hur det gått för mig. Senare ska jag cykla iväg till Carro och kolla film

See yaa !

Trying to make a move to stay in the game

Hej hej

Sen uppdatering idag då men jag har knappt suttit vid datan på hela dan. Jag gick väl upp runt 11 imorse och åt en god frulle sen gick jag igenom lite papper & skit ang jobbet och fixade ett bord som nu får bli min arbetsplats, för att ja ska kunna jobba ordentligt måste det kännas som om jag är på en arbetsplats å den känslan fick jag till i mitt eget rum haha. Det gick riktigt bra att jobba idag så nu ska jag köra på som bara den och jag känner mig riktigt driven nu faktiskt. Föresten på torsdag får ni reda på vart jag och Carro ska åka utomlands...

- Miss yaaa! Ciaao









Vaken i natten

Godkväll...

Mamma och jag är vakna men det är nog inte länge till, vi kollar poker på tv:n hur kul är det på en skala 1-10? Eller om jag får säga det själv så tycker jag att det är värt en 5a i underhållning sådeså. Igår såg jag och O en film som hette Meet bill den var ju lite halv rolig.

Vilken jäkla lång mun
 

Jag blir varm

Har nog lagt upp låten här förut, men den är ju så fin


jag är en slarver

Då var man mätt och då förstår ni ju att
det blev onyttig mat på menyn men men...
Förra veckan så försvann mitt gymkort
och det var helt spårlöst försvunnet
men dom på gymmet var snälla och släppte in mig endå
så jag tänkte inte så mycket på
att det kanske möjligen kunnde vara borta
(kortet altså) så imorse ringde mamma till min mobil
(jag sov på annat håll) och sa att dom hade ringt från Nautilus på Eyra
och dom hade ju såklart hittat mitt kort,
vilken slarver jag är som hade glömt eller tappat kortet
utan att ens veta om det hihi.  


Ordning och Reda pengar på Fredá

Sådääär ja, nu har jag pratat med bossen och allt är ordning och reda imorgon börjar jag äntligen jobba och jag hoppas verkligen det går bra, jag ska allt berätta hur det gått efter jag gjort mitt första pass!  




Föresten är jag super sur för en sak, och det är att 200:- har dragits från mitt konto och jag undrar vad i helvete det är, för jag har då rakt inte köpt något för dom pengarna.. Blir att ringa banken imorrn då.

Nu är det mat dags!

Onyttigt eller inget alls

Jag får väl hoppas att The boss ringer upp mig ikväll eller imorgon så han kan svara på alla 1000 frågor jag har att ställa... Nu är frågan, vad ska jag käka ikväll? Onyttigt eller.. äsch blir det inte onyttigt får det va.


what to do ?

Då ska man börja jobba igen då, The boss var nyss här och lämnade 4 pärmar med kunder i som jag ska ringa upp... Det värsta är att, jag vet knappt vad jag ska säga? Det här känns inte alls stabilt måste sätta igång och läsa igenom alla pärmar puuuuh! 

Hörs nästa år typ..  


bara så j*vla sur

Sur... jävligt sur är jag för det är jätte kul å ha urinvägsinfektion 700 ggr om året, inget hjälper och jag kan väl fan inte äta antibiotika hela tiden. Nu skiter jag i att det gör ont, jag får gå med skiten...

And the people they were dancing to the music vibe


Då var det tråkiga kalla regniga sverige tillbaka igen,
det känndes ju nästan som man var utomlands ett tag där
men den svenska sommaren är ju som den är... Blir en resa snart altså :)






Amy Mcdonald - This is the life


GODIS!

Jag skriver många korta inlägg inatt istället för ett långt, bra va? Innan jag däckar så ska jag köra en omgång wordbattle på king.com och jag är fan KING på wordbattle!

Natti

Bara att leta vidare

Kollade runt lite på ving.se och självklart hittar jag en resa till magaluf för 4300:- vilket super pris tänkte jag och blev på lite bättre humör. Men ni ska ju inte tro att den turen va på min sida idag, ne för då ska dom ha j*vla 18 års gräns på just det hotellet *snyft*... jag får leta vidare

Såndär cp film

Ifall ni ville veta så kollade jag ca 20 min på rysar filmen, jag kom ju på att jag faktiskt ska sova själv och det är ju lite halvjobbigt om man kollat på en såndär cp film.

Vatten bara vanligt vatten
Föresten så regnar det ute, "jaha det var den sommaren" tänker jag... Och fan så rätt jag har och där gick priserna på sista minuten resorna upp igen FUCK, då får man väl betala en förmögenhet då.

apelsin

Johanna och jag kollade ju på sommarkrysset och vi kom på vid det här tillfället (se bild) att ordet skulle vara APELSIN... Jag är lika trött som jag ser ut så nu ska jag bädda ner mig i soffan å kolla på den där j*vla rysar filmen, fattar inte varför jag utsätter mig för detta.  
                  
    


Lite mer mat

Nu sitter jag hos Johanna och vi åt precis kycklingfilé och potatissallad mumms, det blev en lugn kväll ikväll och det var ju skönt... Men nu ska jag snart dra mig hemmåt. Senare ikväll ska jag se en film som heter sweeney todd den börjar 23.25 på tv4, det är tydligen en rysare så hur ska jag våga se den ensam?

Dags att dra, Puss!

Jävla infall

Det är så typiskt mig att få sånna här "infall" på konstiga tid-punkter, för nu helt plötsligt så känner jag för att bara träna som fan. Gymmet är då fan inte öppet, men en powerwalk är något jag funderar starkt på! Jaha då var det andra gången polis hellikoptern flyger över huvet på oss här...

För det blir aldrig som man tänkt sig

Nu är jag mätt och belåten som man brukar säga... Vad händer då ikväll? jag tror jag måste tänka på det ett par timmar till faktiskt. Nu ska jag ta mig ett glas vin skål!

Who am I to say this situation isnt great?

Heej hej :)

Dålig uppdatering men när det är så fint väder ute så håller jag mig helst ute och inte inne vid datan... Igår kväll var jag hos O och vi kollade på Disturbia en mycket bra film tycker jag, filmen var slut vid 23 och då tog vi en kvällspromenad, det var så varmt i lägenheten så det var skönt att komma ut och få lite luft dock kunnde jag inte gå så långt för jag hade ju nya skor och det vet ju alla vad det betyder SKOSKAV. Mamma kom och hämtade mig vid 11 imorse det var skönt att slippa gå hem, och jag behövde komma hem tidigt för att städa mitt rum osv... För idag kommer det lite släkt och vänner som vi ska bjuda på mat, det blir grillat såklart och sen kommer jag bjuda på min underbart goda efterrätt!

I veckan ska resan bokas JIPPI!

Puss o Kram 

Shoes

Här har vi skorna, lite söta är dom ju :)


En Sallad om dagen är bra för...

Heeey!

Jag blir så glad av shopping och idag har jag gjort riktiga fynd må jag säga, En mascara från loréal 59:-, foundation max factor 108:-, nagellack från isadora 29:- & seglarskor från kappahl 50:- och alltihop var det reapris på så jag betalade knappt ingenting (mamma betalade mascara,nagellack & skorna) så det vart mycket billigt för mig:). Carro och jag käkade ceasar sallad på coffehouse idag, mycket mysigt.

Jag borde äta sallad varje dag...


Ser det inte gott ut?

Ändring omgående!

Vilket jävla onyttigt matintag det blev idag
Frukost: Ett ägg och två mackor
På stranden: Jordgubbar, Kaffe och en Nektarin
Lunch: Milkshake och En cheeseburgare (inte bra)
Mellanmål: En thekaka, en nektarin och en skål yoghurt
 
Det här måste ändras på!



Sunny day

Helllooo!

Idag har Carro och jag åter igen legat vid alnängsbadet och stekt, Carro blir brun som en pepparkaka direkt men jag måste väl sola 2 veckor i sträck för att få en fin brun färg men så är det... Vi låg och pratade om att kanske resa till liseberg och såklart om våran Charter trip till Magaluf, Ayia napa eller Grekland, NU vill vi iväg!! 

Puss på dig!

Mysig onsdag

Det var nog väldigt länge sen jag var såhär mätt... Vi åt mat på Hellas och efter det så gick vi till en uteservering på stortorget som heter Lumumbah, supermysigt ställe :)

Elin4
 
Carro


Årets första bad

Hej på er :)

Vad tråkigt att jag inte uppdaterat något idag då, men Carro och jag åkte till alnängsbadet kl 11 och sen låg vi där och sola till kl15.00 sen cyklade jag hemmåt och då hann jag med en dusch sen åkte mamma och jag till mormor en sväng och nu är jag hemma igen! Jag är jätte röd på hela kroppen och det svider men men så blire om man solar som en galning... Ikväll ska jag ut å käka med Mamma, Carro och hennes Mamma, mycket trevligt ska det bli.


  

Kaffe gör dig glad

IKEA har billigt kaffe så jag tog en kopp och blev genast mycket glad haha... Imorse vid 10 så åkte man ju till gymmet igen det är ju nästan så jag känner mig lite stolt, jag funderar på att inte gymma imorgon utan ta det på torsdag och sen kanske fredag, dom kommande dagarna ska det bli super fint väder här i Örebro så jag å Carro ska ligga och pressa! 

 
 

RSS 2.0