Mr Jones


I love to love

Har nyss käkat den Thailändska vitlöksgrillen med kycklingfilé, från shanghai det smakade så j*vla bra för den är extremt god. Jag är trött och tänker lata mig i soffan framför tv:n ikväll, Oskar med för den delen. Att få vakna upp imorgon utan att behöva gå till skolan eller att va bakfull ska bli så jätte skönt så jag finner inga ord.

Nu ska det drickas kaffe och så ska vi kolla melodiiifestivalen!

Tjingaling!

Inte idag, men igår.


Bloggkoma

Lugn...I´ll be back

Jag bara är sånhär

Gick hem, drog till med en sjukanmälan, orkar inte stå och snora på matlagningskurs idag. Jag har i alla fall läst i psykologi boken och den är ganska intressan må jag säga.

Gjorde ett litet Personlighetstest som fanns med i boken

Resultat (ta det inte alltför allvarligt)

ISFP
Tillbakadragen, lugn, vänlig, följsam, omtänksam, beskedliga vad gäller egna önskemål. Undviker konflikter, påtvingar inte andra människor mina åsikter och värderingar. Bryr mig normalt inte om att ta ledarskapet, men ger ofta lojalt stöd. Har ofta en avslappnad attityd till att få saker och ting gjorda. Njuter av nuet och önskar inte ödelägga det genom att hasta och anstränga mig i onödan.

Nja, en gnutta överdrivet kanske

Lejonking

Lejonet 22. juli - 22. augusti
I dag skall du se till att ta av dig skygglapparna och istället vara öppen och orientera dig om det, som händer på båda sidorna.

supersuck

Jag är så supersugen på något, men vad?

I do it right

Pirate skulls and bones

Det är myskväll och beck på G här. Jag har mitt viktiga lilla apotek som tur är med alve, nässpray och halstabletter..


so enojing

Det kanske känns lite motigt bara för att JAG HAR BLIVIT SJUK, man kan inte prestera lika bra på nånting och det känns ruttet.

Bajs på allt hejdå!

plzzzz

Folk som inte lyssnar spyr jag på....gaah.

Dum jury!

Men herreherre gud... Vem är så dum att skicka vidare någon som sjunger så enormt dåligt som den där sofia - alla, jag fatta inte ens vad låten handla om, gjorde du? Sjung på svenska eller engelska annars kan man lägga ner Melodifestivalen.

Btw

För att ha en bra blogg nu förtiden så verkar det som att man ska skriva så lite som möjligt och istället utrycka sig och sina åsikter i bilder, jovars jag tittar heldre på fina bilder än läser 1000 rader.

sweeet like sugar

Vinn eller försvinn

EMD var så bra så jag höll på att svimma, klart bäst ikväll!

<33

Tack för en trevlig kväll

Men tjaa!

Igår var det hel kul som de andra gångerna jag vart ute denna vecka, ett fint sportlov måste jag säga. Ne idag mår jag väl som jag förtjänar, jag spyr och har mig...

Nu ska jag kolla på tv och ha myskväll med mamma!

Carrobarro & me

Bara att börja följa

Ät rätt och bli en ny människa

Kolhydratkällor
Bönor
Havregryn
Potatis
Quinoa
Quinoaflingor
Boveteflingor
Råris (med lång koktid)
Basmatiris
Parboiled-behandlat ris
Baljväxter av olika slag


Proteinkällor
Färsk eller fryst fisk
Skaldjur
Makrill i tomatsås
Tonfisk i vatten
Fågel utan skinn
Fläskfilé
Fläskkotlett (utan fettkant)
Kalvfilé
Lammfilé
Lövbiff
Nötfärs, max 10 % fett
Oxfilé
Rostbiff
Ägg
Hårdost, max 10 % fett
Keso
Lättkesella, naturell
Minimjölk
Naturell lättyoghurt
Sojaproteinpulver
Tofu
Quorn
Ost, 5 eller 10 % fett

Fettkällor
Avokado
Avokadoolja
Jordnötsolja
Feta fiskar
Nötter
Oliver
Olivolja
Rapsolja
Solrosfrön
Linfrön (krossade)
Linfröolja
Pumpafrön


 

Vitaminer och fibrer
Färska eller frysta grönsaker, frukter och bär. Obs!  stora mängder räknas de som kolhydrater.


Iso-dryck
Grönsaksjuice, färskpressad utan tillsatser
Te, grönt, svart, vitt
Rött te (rooibos) och annat örtte
Kaffe (svart)
Vatten


Dagens "what if" tanke

Tänk de som vinner kanske 1 000 000 på lotteri eller gör en jätte vinst på premieobligationer eller något annat med vinstchans, sätta en DD och bara helt plötsligt bli svinrik... bara tänk om. Fan va fint att slippa vara känd men endå ha en massa cash att investera och spara med. 

ne men back till verkligheten, nu ska jag jobba sen sova

ps; det blir en halv utgång för mig imorgon!

Fina överaskningar sätter lite extra guldkant på vardagen!

Idag käkade jag lunch med mamma på stan, det vart kina buffé och jag är propp mätt än. Efter det åkte jag hem till lilla svea och gick ut med henne och sen gick jag till körskolan för att boka ett paket, jag måste ha körkort innan studenten, ett mål så att säga. Förövrigt har jag och Carro gått runt lite på stan idag, det var jätte lite folk ute lite konstigt med tanke på att det är sportlov...

Sånna här trevliga inbjudningar uppskattas STORT!
(inbjudan till förhandsvisning på "män som hatar kvinnor", och sen lite mingel efter det på Elite Stora Hotellet)

En härlig onsdag men vart är solen ?

Igår var det utgång och jag hade lika kul som i lördags, bra va?

Rhodos var bra skönt måste jag säga



neeh

Men helt plötsligt blev varenda plan ändrad, gosh nu är jag stressad, jag som tänkte undvika det...

Yaah

Hej...

Lovet rusar iväg som vanligt, det är iofs bara tisdag men ändå. Idag blir det slappar dag och ikväll blir det party, förfest med några härliga tjejer och sedan bär det av till satin.

Ne nu ska jag fräscha till mig sen ska jag hämta en flyers så det blir gratis inträde ikväll.!


Give me more

Då var det dags att jobba en timma eller två, får se hur jag lägger upp arbetet idag.

GRATTIS


I'm gonna sing it all night long

Idag är en underbar dag, förutom att Oskar är lite små sjuk, stackarn. Inatt har svea sovit hos oss och hon har skött sig riktigt bra. Det är lov och förutom lite jobb så ska jag bara njuta av ledigheten, imorgon blir det utgång och det kommer säkert bli hel kul!



ps; Jag håller tummarna för dig idag, Carro. 

Jo, söndagar kan vara rätt bra





hehe... Beck nu:)


I fly with you

Helgen i det stora hela. Fredag hade jag världens mysigaste kväll med Oskar, vi hade lite alla hjärtans dag mys då istället för igår, bokningar och ombokningar det är så det blir när folk inte kan planera.  Igår vart det istället fest för hela slanten, med mycket dans... kmr bilder från fredag och mer från lördag senare nu måste vi iväg till min mor och käka söndags middag, sen ska jag jobba en sväng och sen är det mysig tv kväll som gäller!

Fredag

<3




Lördag





happy

Det är lov nu och jag är så lycklig denna lyckofredag

Godnight

Jag är trött nu och tänkte försöka lägga mig i sängen och sova ett antal timmar...



I was made for lovin you baby

Fin drink till helgen



En sur och uppfriskande drink!















I hate this part,

Hej !

Nu har jag jobbat och snart ska jag plugga lite rättskonskape, våran lärare i rättskunskap är en gammal gubbe som är så tråkig att klockorna stannar.

Efter att ha varit borta från stan ett par helger så har helt plötsligt ett ställe som heter Thao blivit himla hippt, jag tror jag tar och testart på lördag eller något liknande, en stor stark för 24 riksdaler passar pluskan bra! Jag behöver bli lite berusad i helgen för det var ju ett tag sen. Just det på lördag är det Alla hjärtans dag, men Oskar bjuder ut mig på fredag kväll istället, helt OK för mig. :)

Hur har jag tid att sitta vid datorn nu då? Jo jag tog mig en liten rast jag, jobbat klart för idag har jag ju men jag måste ta tag i den fläskiga RK boken... Den ligger fint och väntar på mig. Oj jag ser att det är Semestersvenskar på tv4 det råka ju jag vilja se, hur gör jag nu? Tv eller Plugg, som om jag ens har något val...

Tjarå lovers!


Ibland kan man allt

Hej hej hej

Idag har jag varit effektiv, dagen börjar med att jag är supernervig för svar på ett prov... Det gick bättre än väntat, guld. Sen fortsätter dagen med att den sista lektionen (iv-valet) som håller på till 17.30 var inställd så jag slutade kl 14.00 kan dagen bli bättre tänkte jag ? Jodå på hemvägen så hittade jag en skit nice alla hjärtans dag "present" till Oskar, sen när jag kom hem pluggade jag lite Rättskunskap, välbehövligt. Sen kom Oskar hit och vi lagade en god middag tillsammans, efter maten gick Oskar och la sig och jag började jobba. Under dagen har jag också tvättat, diskat och städat lite.

En stor kram till alla denna helt vanliga tisdag!

Den nya kärleken

Ibland stör man sig på många olika människor helt utan anledning, det kan  vara någon som går förbi på stan. Personen kanske råkar ha fel färg på håret och jag stör mig direkt. Det är dags att sluta med sånt där!


Jag älskar dig...


...Men i branäs hittade jag min nya kärlek, Björn.

tjuvkik

Teneriffa, sista kvällen. Mer bilder från tenne finns på carolinees.webblogg.se



En tjuvkik på ett par bilder från branäs (05/02 - 08/02)... mer kommer.





En liten film

Det blir en rulle sen lite rättskunskapsplugg


Om gud vill.

Jag ska inte börja skriva än för jag är nere på botten, en sjuhelvetes förkylning har jag dragit på mig. Nyss hemkommen från branäs och där var det härligt med lite skidåkning, god mat och trevligt sällskap men nu är resornas tid över och vardagen here i come, not. Sjuk = dålig prestation på allt. Nu ska jag åka hem till Oskar och sova, sen ska jag drömma om att jag är frisk imorgon... Bilder från teneriffa och branäs kommer så småningom.

Vi ses imorgon Godnatt!

ps; lite bildvisning ikväll redan, kolla in vid 22!

Holiday everyday

Imorgon åker Oskar, Jag, Jonas och Frida till Branäs. Ska bli riktigt härligt!



Jag hovar in cash

Jag har iaf inte tid nu. Bloggkoma ett tag, ni behöver nog inte ens gå in här på en vecka men sen då jä'lar smäller det... Vänta bara


Im home and i´m very inte brun:(

Ja jag är hemma och vi tog runt 400 bilder men just nu har jag inte tid och jag orkar inte och jag är trött MEN glad! jag hade gärnat stannat i värmen och solandet vid havet.

På tisdag är det prov och det gör mig ångestfylld, det kommer troligtvis gå jätte dåligt. NU ska det beställas sushi och så ska jag snart få krama och pussa på min Oskar!

RSS 2.0