Vem fan vill ha gurka under armarna ?

Viiiiilken tung dag det varit idag, först skola sen hem till mormor sen hem för att jobba gick så j*vla trögt idag för jag hade så ont i huvet och var varmare än solen; nu sitter jag här och känner mig halvförskyld och orkar inte göra nånting förutom att kolla på idol... Jag måste plugga men jag ids inte!

Föresten så blir jag så trött på vissa meningslösa nya produkter som Doves nya Deo, vem fan vill ha gurka och grönt te under armarna? Och varför ska man ha det i en deo? Tumme ner för den

Här är Carro, Jag och Jocke med på en affisch som sitter uppe på många skolor runt om i sverige!

   

I fredags köpte jag en klänning


(Usel kvalité på bilden)

H&M 298:-


Jag vill se!

 

Sophie Zelmani, lördag 18 oktober 2008, kl 20.00


Hjalmar Bergmanteatern, Örebro

Sophie Zelmani, lördag 18 okt kl 20.00 Sophie Zelmani som i dagarna släppt sitt åttonde album, The ocean and me, är på turné i hela landet. Den 18 oktober gästar hon Örebro och Hjalmar Bergmanteatern. Längd ca 1,5 tim utan paus.

Det är mycket "måsten"

Jag sitter och klagar på folk som inte uppdaterar sin blogg varje dag, och nu är jag en av dem... Fy vad jag är dålig altså det här är INTE OK! Det är 5 dagar sen jag uppdaterade men det kan jag lova att det kommer inte hända igen utan förvarning. Jag har haft en fyllehelg och har kommit fram till att festandet får inte bli mer än två helger i månaden nu, Till helgen som kommer så blir det utgång på fredag och på lördag ska jag och O laga en god middag. Jag ska lära mig dricka rödvin till maten, kan det verkligen vara gott?  Sen blir det en vit helg efter det!

Min vecka kommer bestå av skola, plugg och jobb... puuuuhw jag orkar inte, jag vill ut i arbetslivet NU!

JAG MÅSTE
boka paket på en körskola
spara pengar
plugga ordentligt
börja träna

Snart är det helg and I like it!

Det är party till helgen, som så många helger förut... På fredag blir det förfest och sen skaka rumpa på klaras.

Igår bakade jag och O äppelpaj, den vart ju sjukt god!


Mänskliga Rättigheter

Artikel 16
1. Fullvuxna män och kvinnor har rätt att utan någon inskränkning med avseende på ras, nationalitet eller religion ingå äktenskap och bilda familj. Män och kvinnor skall ha samma rättigheter i fråga om äktenskaps ingående, under äktenskapet och vid dess upplösning.
2. Äktenskap får endast ingås med de blivande makarnas fria och fulla samtycke.
Kopierat från http://www.manskligarattigheter.gov.se/extra/pod/?module_instance=7

10 december 1948 kom en allmän förklaring av de mänskliga rättigheterna och fortfarande idag kan inte olika religioner, kulturer och land acceptera bla. artikel 16. Jag förstår bara inte varför? Varför ska tex inte kvinnor ha samma rättigheter som män?

Min hjärna är lite segare än alla andras

Jag tror att om jag försöker läsa in en text, lika mycket som du.. så kommer jag endå inte ihåg hälften så mycket som du gör. Det bara är såhär, och jag är trött på´t, jag orkar inte kämpa mig upp till mvg i varje ämne så det får bli VG och det får jag bli nöjd med.. 


Det är prov och sånt

Sådär ja nu har jag gjort dagens sysslor... Fast jag har fan inte orkat plugga, vad är det med mig? Det är Filosofi prov på fredag och jag har noll koll. När jag är ute med svea så säger alla " Åh vad söt HAN var "  det är ju förfan en tjej ser ni väl! 

Min lilla favorit

Snart ska jag jobba,

så jag har inte tid med bloggen nu.. Vi hörs vid 20.00 då!


I'm trying not to lose control

När ska jag börja träna? Vart ska jag få motivation ifrån? Det här måste lösas, om det inte blir gym så måste det iallafall bli promenader, ska vi köra på torsdagar?

Veckan ser bra ut och det finns väl egentligen hur mycket tid som helst över till träning, det handlar bara om att vilja...
Måndag: Skola, plugga,  jobba & egen tid
Tisdag: Skola, jobba & vara med O
Onsdag: Skola, plugga & ringa the boss 
Torsdag: Skola, plugga, konsert
Fredag: Skola, sen ere HELG & PARTYY 

kampen mot fetman

Ja men visst vore det bra att tappa några kilon, undra om jag ska börja denna kamp? Vi får väl se. Det har varit en soft helg, som jag berättat tidigare så vart det utgång i fredags, jag vart inte så full och skönt var väl det dagen efter. Igår blev det TV kväll med mamma och sen runt 1 på natten så kom O och hämtade upp mig så vi tog en promenad hem till han, och där har jag varit hela dagen idag, eftersom vädret var så fint så tog vi en höstpromenad bort till Ica Maxi vid Eurostop, där köpte vi en glass och satte oss i solen.. Sen när vi kom hem till O igen så hjälpte jag till att diska...eller jag torkade iallafall några glas och tallrikar, sen gjorde vi iordning lite käk efter det. Det var ju inte meningen att skriva en hel uppsatts men så blev det.


Ser ni vad jag fann i diskhon?


EN SPINDEL, fyfan den bara var där å dränkte sig själv stackarn


hunken sitter vid datorn och läser min blogg såklart.

Det känns bra

Hallå där!

Eftersom jag bloggar den här tiden på en lördag så förstår ni nog att jag har en lugn hemmakväll idag. Igår blev det utgång och kvällen var väl OK, lite bilder kan ni se nedan. Jag vaknade upp hos O imorse och vi åt en god frukost och mös hela dagen, en perfekt bakisdag må jag säga. Det är ingen höjdar kvalité på bilderna eftersom jag tar med min mobil

Innan jag cyklade iväg till förfesten, det var en BAD HAIR DAY igår... fy f*ck


Det korkades upp,


Klassmate stekar filip tog in champagne


Hos O har jag spenderat dagen, och ska göra imorrn med.

Kvällens låt


Skänka pengar

Att det här otroligt vackra djuret (samt alla andra utrotningshotade djur) håller på att utrotas är fruktansvärt... Vi måste göra något, eller jag måste göra något! det är dags att börja skänka pengar till Världsnaturfonden känner jag. När jag blir "stor" vill jag jobba med djur, om det blir så får vi se, jag har ju mina planer.


Trött och rastlös

Åååh jag blir så rastlös av att bara sitta hemma, men jag kanske borde vila?

What a feeling!

Heeeeeeeeeeeej Bloggen!

Idag när jag skulle gå hemifrån så hade jag pluggat in musiken och var påväg över gatan, av någon konstig anledning så kollar jag bak och då är det en man som kommer springades bakom mig, han ropar och vinkar... Jag fattade ingenting eftersom jag hade musik i örona, så jag drog ur hörlurarna å han säger " Du tappade dina vantar ". Det var väl snällt? Han får bli dagens hjälte haha!

Jag är alltid lika glad när jag har shoppat något, och idag blev det ett par party skor, very nice.


off/on

Idag är jag lika stolt över mig själv som jag var igår

Jag har varit effektiv i skolan... Eller ja lite lagom iallafall; sen så har jag pluggat på redovisningen inför imorgon, den sitter bra nu! och även idag har jag jobbat lite. Så jag är mer än värd en lång mysig tv kväll, och den spenderar jag som bäst hos O. Det är mycket bra på tv ikväll - Idol och Vem kan slå Filip och Fredrik!

jag lägger upp lite bildern sen :)!

Vad duktig jag har varit idag!

Jag var hemma från skolan kl 17 idag, så det har varit en lång och skapligt tung skoldag... När jag väl var hemma så hade jag äntligen en rast på 1h så jag käka lite mat och sen var det bara dax att jobba, vilket gick bra men segt idag... Nu ska jag fortsätta kolla på Idol!

Allt känns så bra när man får saker och ting gjort, och när jag får det, är jag stolt över mig själv!


på IV-valet så får vi måla, skönt att komma tillbaka till dagis ibland.


Workstation!


"Som om det inte vore illa nog att åka till Göteborg"

Haha Magnus Betnér är en favorit, och nu kollar jag in hans nya tv program... kanal 5 - i ditt ansikte

tv & me

Imorgon är en lång skoldag och jag längtar INTE, Börjar kl 08 och slutar runt 17. Nu ska jag inte tänka mer på det; Jag kanske borde lägga mig lite tidigare än 23 idag, ska nog försöka ändra min sovrythm, men det är ju så svårt att somna vid 22 när man inte är van vid det...  Har sovit på annat håll i 3 nätter så det var lite tråkigt att sova själv igår, och svårt hade jag att somna också men det ska nog gå bättre ikväll :)

Najti!


Se allt från den ljusa sidan

Nu är jag trött, har gått i skolan hela dagen och sen skynda jag hem för att käka och gosa lite med vovven sen var det bara att sätta igång med jobbet... Och här sitter jag fortfarande och jobbar börjar bli lite trött nu så ska nog lägga mig framför tv:n en stund :)

Lite jobbigt att lära sig om Salter med sammansatt joner på NkB, men jag fattade iallafall lite !



Jobbet kallar! Här hade jag ett antal pärmar med kunder att gå igenom, Men nu är jag klar, duktigt va?

don't you let me go, let me go tonight

Föresten så hade jag högklackat igår,
och jag klarade hela kvällen; fantastiskt måste jag säga.


Jag har blivit skoltrött

Va fan hostan är tillbaka... uuh det kommer bli en tung skolvecka, jag har ingen lust alls med skolan längre.

Hejdå Godnatt !

Nu ska mamma och jag dricka kaffe

Jag: man kan dö av cigg vettu

Mamma: man kan dö av uppkäftighet också


Ska helgen få gå såhär fort...

...det gör inte så mycket, det är ju oftast så att tiden går fort när man har kul och umgås med mysiga människor. Jag är bakis och väldigt trött, det hoppas jag att jag får vara idag... Nu väntar tv:n på mig. 

Eve med ölen i handen på Satin toan skulle jag tro.


Här har min dag spenderats och jag fick allt en bild på när min blogg lästest ;)


Jajaja

Helloo..

Igår var jag ju på satin och visst var det skoj, eve och jag dansade som aldrig förr. Nu sitter jag i oskars soffa och ser lite lagom sunkig ut, med mjukisbyxor, en svart topp och lite lagom fett hår..

När ja kmr hem ska jag jobba sen blir det väl att dra en sväng till carro! hörs senare puss!

Fyfan nu kör vi

Där svepte jag första shoten för ikväll, den satt fint och fler blir det! Snart kommer Tjejgänget hit och vi ska såklart supa Johanna under bordet och jag tror jag kör på det jag med !!

Ciaoooo!


Det är ju tragiskt om hon har rätt.

Enligt mamma så tänker jag bara på mig själv och aldrig på någon annan.

osmart

Jag är inte helt jävla dum, jag fattar ju vad som pågår; det är så uppenbart.

PARTEY!

Jävlar altså, jag har klädproblem What to ha på sig ikväll?... Väntar bara på att det ska bli den 25e LÖNING!!

Kvällens Låt


HURRAY!!!

Hej :)

Jag har nyss vaknat, skandal jag vet. Men desto piggare och mer taggad blir jag ikväll! Igår var jag och oskar på bio, det var premiär på Patrik 1,5 och den var helt klart värd att se, ♥.♥.♥.♥ starka hjärtan på den. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och laga mat, för jag har inte käkat nått sen igår förmiddag kl 11, förjävligt altså!

Idag det är nämligen Johannas 18års dag HURRA HURRA! Grym förfest hos mig och sen vidare till satin och skaka rumpa!


Ingen rör min cykel!

I skolan så sitter ju folk och läser min blogg, här hitta jag en som satt och läste för fullt, det gick inte ens få kontakt med henne. Helt otroligt :)!


Sen så ville grabbarna ha hjälp med att starta en blogg, och jag är ju snäll så dom fick lite feedback


Jag kan ju tala om att snart blir det cykelkrig, varför ska NÅGON flytta bort min cykel hela jävla tiden. LÅT DEN VA annars startar jag ett cykelkrig, typ "råkar" välta omkull allas cyklar SÅDESÅ! 

Hallå jag svälter...

Här hemma får man då absolut ingen mat serverad, ska man äta så får man laga till det själv.

Uppdatering från skolan

Nu har jag blivit strängt tillsagd att lägga upp mer bilder på bloggen för det här håller inte!


Snart helg

Å vilken skön skoldag jag har haft idag, såg på två filmer och sen slutade jag :).

Hösten är ju garanterat här, för nu behövs tillochmed vantar när man går ut, jag gillar inte hösten för den är så regnig och kall. Nu ska jag jobba en stund sen ska jag till oskar och kolla på idol.

Hejsvejs


Jaha så var det med det.

Puss å natti lovers!

Hej bloggen..

Jag är så jävla lat nu för tiden och det gör mig arg, fet känner jag mig också. Men jag får ju skylla mig själv att jag inte går ner i vikt som jag borde och ska. I helgen blir det fullt upp, and I like it. På fredag är det skola, sen på kvällen blir det bio :)  på lördag fyller Johanna 18 och då jäääävlar blir det röj! Förfest hos mig såklart eftersom jag bor så centralt, sen drar vi brudar till Satin och skakar rumpa heeeela natten lång. Så gott folk, vi ses där!

Have a fuckin' nice day!!  

Men, vad är du då?

Godnatt :)

FJANTIGT, tycker jag.

Jag säger som Caroline, Örebro är så äckligt åldersfixerat så det är inte sant. Här går man och fyller 18, och får äntligen gå på krogen och barer... Nä men då är åldersgränsen höjd typ överallt, -89, -88 osv förutom på något enstaka ställe. Vi 90:or då?


Ont det gör ont

Jag har inga halsmandlar så det kan inte vara så att jag har ont i halsen, men det har jag & jag kan knappt svälja eller äta. Vad är nu detta?

Sådeså

"Jag letar inte. jag bara hittar"







darling darliiing

Jaha då var den här långa tisdagen avklarad, och jag är inte ens trött bra va? Mamma har en förmåga att tjata hål i huvet på mig och nu är hon igång igen. Men man ska ju tydligen se allt från den positiva sidan fick jag lära mig idag. Då kanske jag ska se något positivt med att jag inte är en del av nånting också. 

Trevligt på Njuta i Söndags, och efter njuta drog vi till Björnis och Shakade asees

Ja, kanske, nej

Hejdå Regnet...

Nu har det regnat konstant i typ 3 dagar och det gör mig så deprimerad men vafan nu skiter jag i det. Här kommer lite pix

Kollade vm-kvalet i lördags på o´learys med mina kära vänner, sämsta match jag sett men trevligt var det.


Ah nu är jag korthårig också, innan utgång igår.
 

På björnstugan så skulle jag ta på mig lite läppstift och någon spegel hade jag inte så jag försökte mig på en mobil bild, och sådär röda var ju inte läpparna dom va ju fan rosa...

Oooh this is what i want

Me like


Inte ens ett, ja.

Inte ofta, men idag blir det party och imorgon blir det jobbigt att gå till skolan... Shotar, dans och lite mer dans, ja det blir nog bra det här.  

En dusch, lite smink, kläder och en eller två shotar sen är jag redo.


Bara för att

Om jag kunnde gå i high heels, så skulle jag göra det varje dag.

Vi har attityd, och en väldigt otrevlig sådan

Nu är det helg och det gör mig lyckligt berusad.

Vi tar intiativet, kliver fram och vill ha en diskussion, detta accepteras inte. Vi kommer hålla huvudet högt och detta är bara början på en väldigt stor förändring. Vi har attityd, och en väldigt otrevlig sådan om vi har lust.

Jag lät ju nästan klok nu, och det är inte meningen att ni ska förstå vad jag menar. Denna helg är fullbokad precis som nästa, och nästa... Vilket bara är positivt, snart ska jag käka  med mamma sen ska jag iväg till oskar och vi ska nog bara ta det lugnt, imorgon vid 17 ska jag och mina mates till O´learys och kolla VM kvalet blir nog att sitta där större delen av kvällen och mysa, på söndag kväll är det Fest på Njuta. Jag kommer vara lagom trött på Måndagen, stackars lilla mig :).


This is the way, I always dreamed it would be...


En ny favorit


Ursäkta röran!

Men Hej jag har paus från pluggandet,
Jag hatar prov, ordet prov är ångest framkallande

Carro och jag var på Bells Coffe och käkade, här är carro mätt och belåten


Sen gick vi till Ekonomi lektionen och fick lära oss lite mer om marknadsföring, inte kul alls.



Nu är jag hemma, och ursäkta röran men såhär ser det ut när jag pluggar Internationell Ekonomi, jag behövde stöd så svea fick vara med, och hon var väldigt stolt för hon fick ligga på bordet (det brukar hon aldrig få)

Tack och Hej!

Jag är så trött så jag borde ju gå å lägga mig, har pluggat större delen av denna dag och jobbat lite på det också. Så godnatt och sov gott!

RSS 2.0