Partey !

Har bara en sak att säga: Ikväll festar vi till det !

puss!

Godmorgon gott folk, solen skiner!

klockan är 08.20 och jag blev klar för ca 40 min sen, skolan börjar 09.45 men jag tänker endå gå dit nu ingen rast ingen ro.

Efter att ha lyssnat på lars winnerbäck - om du lämnade mig nu 100 ggr denna morgon, så har jag tröttnat lite på låten :(.

Ha en bra dag !

"jag skulle kunna leva utan den där blicken, som får mig ur balans"

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Alla älskar vi skolan som börjar imorgon?

Det är väl så att nu smyger sig ångesten på...

Förstår ni, imorgon börjar skolan IMORGON! En smula panikångest lägger sig över mig, inte för att jag ogillar att vara där, men lärarna har blivit monster. Det är inte så att dom ger ut en lagom mängd med uppgifter som man precis hinner klart att göra, så var det ju alltid förut. MEN NU, ja nu häller dom ett helt lass över oss stackare (eller ja inte nu, utan precis innan lovet) så vi blir automatiskt tvunga att plugga på detta lov som nu är slut. varför ska vi då ha lov ? Jag har hittat så många flyktvägar på detta lov så jag har inte pluggat ett skit, jag har knappt sett mitt hem dessa två veckor som vart. Och skol-böckerna dom ligger i en påse på golvett. Men imorgon är en ny dag med nya bekymmer. Imorgon kommer verkligheten ifatt mig Godnatt

taaaaasty baby!

Idag har jag och Carro shoppat, det blev en helt ny outfit för mig då. Sen senare idag så kom johanna hit, vi kollade på "so you think you can dance?" och jag åt lite sushi...

image64            image65

om du lämnade mig nu


shoppat idag, kmr bilder sen :)

Loveit<3

It's time for a good song

Wine must go right to your head.


Read my mind!

Det där med att släppa saker och gå vidare har inte varit min starka sida, men det måste jag bli bättre på. Man kan inte gå och hänga kvar i gammalt groll. Det som har varit har varit och det kan man gråta lite över sen är det bra då ska man släppa det. Så nu är det nog bra men endå så måste jag släppa vissa saker helt, i'm tryyyyin men inte så lätt när dessa saker förföljer en?

Hela lovet har jag umgåtts med folk som får mig att må bra och det har hjälp till tusen! Sälenresan & sthlm med carro, kvällarna hos anna och kvällarna hos ? . Ett bra lov helt enkelt, bara det att jag har ju inte pluggat ett skit haha, för illa. Men idag så satte jag mig faktiskt några timmar och bara pluggade, fick mest en ångest känsla men mamma talade mig tillrätta så sen gick det bra.

Snart kommer min Carro vi ska kolla på Wallander och äte lite onyttigt, det är så en röd tråkig dag ska vara.

En bild från nyår, min carro babe och jocke min kära klasskompis!


En röd söndag

Hejsansvejsan!

Igår så blev det väl lite förfest på norr endå, men sen gick carro och jag hem till mig och bara chillade lite. Efter det så åkte hon hem och jag gick till ? och kollade på nån skräckkomedi med spindlar den var väl inte alls bra haha sen kom snälla mamma och hämtade mig runt 02 tiden. Hade jag gått hem så hade jag nog frysit ihjäl pga att det var ca -15°c BURR. Snart kommer Carro och hennes mamma hit å fikar det ska bli trevligt.

Här sitter jag å skriver just nu å svea ligger bredvid

image62       image63

håkan hellström

du måste va bliind

Reeelaxa

Nej ni, det blev inget festande idag . Jag går till ? å kollar film ikv istället, jag kanske bara behöver ta det lugnt å relaxa. Magnus Uggla spelas just nu för att lätta upp mitt humör lite, jag skulle behöva äta något för det har jag helt glömt idag men vad ska jag käka ? Sushi hade vart gott, men dom håller på och bygger om här nere i sushi baren så det blir nog inget sånt. Får väl ta en tråkig macka sen beger jag mig ut i kylan!

Ha en trevlig påskafton!

Shopping, fest å mys

Nu är jag hemma från marieberg och har lite beslutsångest! Klocka är 18 och jag har ännu inte bestämt vad jag ska göra ikväll, Gå på en fest med ÖSK spelare, eller på en annan fest eller vart ska jag ta vägen ikv? Det blir nog iallafall jag å mina bruds här hemma på lite förfest , om jag får iväg mamma till mormor så jag är själv en stund :)

På marieberg köpte jag en vit T-shirt med snurresprätt på, en vit&guldig schal (shal?) och ett hårspray. Sedan fikade mamma och jag, jag bjöd :)

 
Ser sur ut! Mamma och jag hade en diskussion om bantning och vi hade inte samma åsikter.
image61

Vädergud!

God förmiddag! Glad påsk ?

Idag är det ett väldigt konstigt väder, sol ena stunden å snö den andra. Kan vädergudarna bestämma sig för varmt vårväder nångång?

Idag hade jag tänkt mig att shoppa lite (om nånting är öppet?) Sen så tänkte jag övningsköra lite... Ikväll hoppas jag på fest eller hur, idag måste ju vi festa :). Tänkte lägga in en videoblogg så småningom!

Detta vart ett kort inlägg , nu ska ja duscha puss! 


image60

120 kr

Dålig uppdatering av mig, jag ska bättra mig just for you!

Igår så var jag i Stockholm hela dagen, jag var där med min Caroline såklart. Mitt mål var väl att minst ha med mig 2 påsar hem från 2 olika affärer men det blir ju aldrig som man tänkt sig eller vad säger ni ? Jag hade 0 påsar med mig hem. Orsaken till detta var att en hemsk känsla av enorm snålhet kom över mig, eller var jag bara rent ekonomisk? whatever, jag gjorde över med 120:-. Jag vart nog ganska trött av att sitta å titta på alla 100 par jeans Carro provade haha, tog nog en timma minst och det slutade med att hon inte köpte några alls. Men nu har du ju provat alla jeans som finns på marknaden ialf hihi:). Det var endå mysigt att bara gå runt i Stockholm stad även fast jag föredrar Göteborg där jag känner mig lite mer "hemma". Orsaken till det är att min första kärlek bodde där och det förhållandet varade i 2 år. 

Kan ju berätta lite kort om hur mitt påsklov har sett ut så här långt:

Tor-sön -  sälen :)
Mån - minns inte direkt men jag var väl hos Anna på kvällen tror jag
Tis - Samma som mån
Ons - Dagen spenderades på stan, och på kvällen Träffade jag ?
Tors - Stockholm hela dagen med Carro♥
Fred (idag) - Påsklunch, sen var Anna här vi gick en promenad till MAX hon åt mat jag drack kaffe och åt en äcklig fet paj.

Nu står det på min mobil att Inkorgen är full det är ju bara 364 sms, och jag orkar inte sitta å välja ut vilka sms som ska få äran att finnas kvar på min mobil så nu får jag väl radera Allt. Jag tycker sånt är jobbigt !
Gult till påsk, tog det skrynkligaste jag hittade !
image59

Hej då godnatt, ring inte till mig inatt.

Veckans Guldstjärna

Veckans guldstjärna går till mamma♥ hon beställde en bärbar dator åt mig idag, ska bli så skönt att ha en egen. Nu ska jag snart iväg till mammas jobb för att äta påsklunch, sedan när jag kommer hem så ska jag färga Annas hår och sen ska jag kanske jobba.

Efter jobbet Ikväll ska jag iväg på hm vad ska man kalla det, en dejt är inte direkt rätta ordet blir iallafall en filmkväll med skitsnack så mycket vet jag :) hoppas det blir trevlans!

Puss


Jag har köpt nya... Jag talar ut!

Men babes nu är det dags för mig att duscha och fixa mig ;P Men först ska jag jobba lite och försöka tjäna ett antal hundralappar. Sedan drar jag till snyggingen och har det mys!

Tjing

vad är det här för "påsklov" ?

Nyligen kom jag hem från gymmet, det var härligt att träna man tänker lite mindre då. Och vad är det nu jag tänker på ? Jo det ska jag berätta jag tänker på skolan and thats it jag har nog aldrig haft så mycket i skolan som nu och så klämmer dom in ett LOV mitt i allt? Det här är faktiskt den första gången jag känner att ett lov inte alls passar bra, det är nu jag behöver vara i skolan för att få klart alla inlämningar m.m. men den smarta skolan proppar in alla prov och inlämningar precis veckan efter lovet. Och vad blir då lovet? Jo det blir inget lov det blir ett ångestfyllt helvete där jag måste sitta och skriva,läsa,skriva,läsa........

Annars leker livet som vanligt och allt är positivt ska endå försöka njuta nån timme på detta lov. Jag hoppas på att det blir stockholm på torsdag så man får komma ifrån patetiska örebro ett tag. Föresten så ska jag sluta på mitt jobb det är bara för tråkigt och jag gör det inte ens för pengar. Nu ska jag ta en härlig lång varm dusch och det enda jag ska tänka på i den närmaste framtiden är mig själv och my loves<3

Puss

SÄLEN, bilder fr lördagen

sååå här är lite bilder från den soliga lördagen, ge mig mer!
image53
Utanför vårt hotell :)

image55
ja tittar lite på utsikten där jag
image56

image57

SÄLEN, bilder fr lördagen

Kommer mer bilder sen, lite segt med denna blogg.

image53




SÄLEN, bilder fr fredagen

Här sitter jag en söndagkväll och bara softar, kom hem från sälen vid 16 tiden. När vi kom till skilodge i lindvallen och skulle checka in så är Peter Jihde (osäker på stavning) den första vi ser, olalaa på samma hotell som en kändis de ni;) Sen vissade det sig att vi typ var grannar också så man träffade ju på han några gånger om dagen. För att göra denna historia kort så har det vart underbart i sälen, och skidåkningen var bra. PIX! ->

Påväg ut från hotellet, mot backen!
image49


I stolsliften :)
image50

image51



TACOS :D
image52

har du ingen förmåga att ge ut rätt singnaler?

Nu ska jag ta till metoderna från "må bra, fungera bättre" kursen, dom hjälper faktiskt mycket bra. Jag får mig själv att tänka att jag är här och nu, nu är inte morgondagens sysslor utan nu är nu. Typ ni fattar? Det funkar iallafall. Jag måste speeda ner lite när det gäller saker & ting, varför ha så bråttom ? Jag är bara 17 år och borde njuta av livets frestelser. You bet I will!

Försöker fixa lite åt min kära brud, men det går segt tycker jag! Hon är skitsnygg så det borde gå som på räls det jag håller på att fixa med:)
 
Idag börjar mitt påsklov och det inleds med som tidigare nämnt SÄLEN, sedan blir det att jobba och festa endel. På Torsdag åker jag å min brud till Stockholm en dag med shopping, fika, lunch m.m.

Mina otroligt dåliga sovvanor gör att mina inlägg skrivs vid denna tid, ibland känns det som om jag är vaken dygnet runt. Går upp kl 06.00 går och lägger mig kl 00.00 känner mig något programerad. Jag är då glutanintollerant vilket betyder att jag inte tål vetemjöl och såntdär (bröd,makaroner osv) men ibland (ofta) så äter jag sånt som innehåller gluten, och det ska då påverka mig negativt alltså att jag blir trött, jag tar inte upp nån näring från mat, bli depprimerad osv.. tänk om jag bara kollappsar någon dag av att jag blir uttröttad? För jag är då rakt inte deppig på något sätt, men mitt humör nuförtiden är ju inte att leka med, MORR! Hur går mina sov vanor ihop med glutenätandet? Jag förstår då absolut inte någonting om hur kroppen fungerar?

Helt plötsligt inser man att man bara saknar nån


Sälen imorgon, någon mer!?

Wie imorgon åker vi till sälen Skilodge i Lindvallen =), ska bli så härligt. Bilresan upp startar kl 10.00 de tar väl runt 4 timmar om jag inte minns fel. Skidåkning, after ski & fest m.m. Bilder och uppdatering at monday.

Åker med the lady som har turen att få en puss på kinden, själv pussar jag mitt finger!

image47

Är vi på samma nivå ?

Jag bryr mig faktiskt inte så mycket längre då detta står helt still och ingen uttalar sig om varken det ena eller det andra. Inte för att jag har bråttom men endå så ligger det som en irritation, tur att jag ska till sälen så jag får släppa och glömma allt sen börjar jag om på nytt när jag kmr hem. Ni vet när man känner sig sådär velig, att man inte vet vad man vill, så känner jag nu jag vet absolut inte vad jag vill. Måste man veta vad man vill ?

Måndag med regn och kärlek

För typ 2a veckan i rad så är jag klar typ 1h före skolan börjar, vad är det som pågår? Jag har alltid vart en morgontrött person men nu helt plötsligt så har detta vänt även fast jag går och lägger mig vid tolvslaget varje kväll. Det har blivit en dålig vana nu jag somnar sent och vaknar tidigt, undra hur länge detta funkar? Snart börjar två intensiva ekonomi lektioner, tror även det blir info om det nya projektet vi ska starta med *suck*.

Idag måste jag köpa en mascara och så var det något mer men det har jag glömt vad det var, Måste sola ikväll är för blek nu, jag ser ut som ett vitt papper. Nu ska jag gå till skolan, har typ 100kg att bära och det regnar så jag måste ha paraply -ibland önskar jag att man var lite överklassig så man kunnde ta en taxi när det regnar även fast jag bara har ca 50 m till skolan.

Mischa Barton ser ut att ha ett lite mer normalt BMI nu ialf well done!


Patience

Was a time when I wasn't sure But you set my mind at ease....

Söndagskväll och tankarna flyger omkring typ, i skolan är det bedrövligt mycket och jag ska klara av allt + jobb på 3 dagar en guldeloge till mig om jag klarar alltihop. Innan onsdag så ska jag vara klar med:

Uppsattser: Nilen, En dokumentation, CV & Exogena processer
Projekt: Engelska arbete om JK rowling
Prov ons: Ekonomi om marknadsplanering & marknadsrätt

På torsdag blir det som tidigare nämnt en tripp till sälen, ge mig sol då!

Vi kvinnor har 1 dag, männen 364

Kvinnodagen idag vad lyx för oss kvinnor, men jag skulle heldre ha de andra 364 dagarna men dom fick ju männen såklart. Jag är inte feminist nånstanns men endå vafan ska vi ha en kvinnodag för? Bättre med att inte ha nått sånt alls, jag ger kvinnodagen nobben. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på postkodmiljonären efter det kl 20.00 börjar ju melodifestivalen så kvällen blir myys!


Blåbärspaj

Idag är det lördag och solen skiner, fast nu när jag tittar ut så har den tydligen försvunnit det var ju typiskt. Jag försöker få mamma att gå ner till affären för att handla lite smått å gott så jag kan baka en god blåbärspaj, men hon är otroligt seg, jag skulle ävl kunna gå ner och handla själv men det har jag ingen lust med. Jag har inte planerat min lördag alls och det känns väl ganska skönt, antingen blir det lite fest ikväll eller så blir det bara en lugn myskväll, fast det hade jag ju igår :)

Puss

Sälen på torsdag!

Nu har jag satt mig i en knivig sitts, och det betyder att jag måste plugga som en galning hela helgen! Ett ljus i mörkret är att Carro å jag ska åka till sälen på torsdag wihooooO! Vi ska bo i lindvallen, i en lägenhet typ mitt i backen - för niiiice! Någon mer som ska dit ?

Här ska vi bo, i foten av backen :)



Jag tänker på lite alla möjliga personer

Nu är det dags för att sova. En kort sammanfattning av dagen skola>jobba>plugga>sova.
Jag tänker på dig ibland, nån gång i veckan kan du väl tänka lite på mig ialf. Jag tänker på lite alla möjliga personer, men just nu väljer jag att inte tänka alls på något eller någon men du kommer alltid vara någon. Ni ska ju inte tro att detta är något känslosvammel det räcker med att du bara tror ...

Godnatt kram

IVRIG

Tänk om man visste allt om vad folk tycker och tänker? Fyyy vad hemskt det skulle vara, hela världen kan ju inte älska en och hur många gånger per dag tänker inte du något dummt och elakt om en människa? Ibland är jag bara för ivrig som säkert många andra också är, men när jag tänker efter så är det ju "spänningen" före något som är det roliga... Carro vet vad jag snackar om för det är hennes teori och det man inte kan få det vill man ju ha som vanligt.

Shiet vad seriös jag var där för en sekund men det är ju det jag är bra på, att vara seriös altså?

? Puss på dig igen

Morgon Fika!

Ett sista inlägg innan jag "somnar".

Imorgon börjar skolan 11.30 så jag tänkte dra med mig Carro till något mysigt fik där vi kan ta en varsin latte och bara snacka lite skit:)

? Puss på dig igen

Du kan ställa frågor om sanningen

Jag har inte så mycket att skriva om idag, det är måndag och en såndär dag då man bara vill krypa ner i sängen för att kolla på en mysig film men eftersom jag är singel så är det faktiskt inte så mysigt att göra det så jag hoppar över. Istället blir det att läsa en miljon sidor i ekonomi boken, handalr om Marknadsföring, ska även läsa lite om bokföring också *skit kul* jag längtar verkligen :) För att tala sanning så blir det ingen läsning om ekonomi ikväll jag vill inte så enkelt är det. Om Sömnproblem = stress så lär ju jag vara lite smått stressad.

U2-Unchained melody

"Dagen Efter"

Här sitter jag mer hungrig än någonsin förr, har inte ätit mat på kanske 2 dagar vad håller jag på med ? Snart blir det mat iallafall och det ska ju smaka för bra, måste bara fixa till håret å make upen.

igår var det partaj det var både trevligt och mindre trevligt, orsaken till att det var mindre trevligt var att jag hade glömt min mobil hemma så jag fick ju snåla på andras telefonisar men meen. Med trevligt sällskap så blev kvällen guld iallafall :) här kommer lite bilder från my place där jag och mina kära brudar förfestade  :

Me elina :)
image44
Snygg eru!
image45
<3
image46

Botten upp!

Nu sitter jag här efter en maffig frukost, frukosten bestod av Två mackor med fettfri skinka, en tallrik med lätt yougurth med nån blandning av flingor i. Mamma hade pressat juice till mig i sin juice press det var Äpple & Morots juice smakade rätt gott faktiskt och jag känner mig superpigg!

Ikväll blir det förfest@my place sedan tar vi bussen till en fest ut mot lillån. Jag hoppas på en trevlig kväll med mycket snack. Bered er på ölspelet! Uppdaterar senare under kvällen...

? puss på dig

RSS 2.0