En walk för att tänka efter

Det skulle vara skönt att gå ut och walka lite nu... Men det är så mörkt och kallt. Blir ingen walkning till väster heller för dit får jag åka bil.

Puss hey vi hörs imorgon kväll då jag är några lappar fattigare!

1000 kronor

ojojoj igår fick jag reda på att försäkringsmäklarn som jag för tillfället är sekreterare åt har gått och brytit foten, eller jag tror det var hälsenan som gått av låter hemskt otäckt tycker jag, han ska vara sjukskriven tills efter nyår... Hur blir det då för mig med jobb? Ja antagligen får jag bli Chefens sekreterare sålänge, jag hoppas att jag snarast får material så jag kan börja boka in möten. Jag behöver ju verkligen lön varje månad för vem f'n kan klara sig på ynka 1000:- i månaden?

Alla moln med regn i kan hålla sig borta från stockholm imorgon annars jäklar!


Blä mat

Lat, seg, trött ja allt förutom pigg är jag men jag måste ju duscha och frächa till mig iallafall. Mamma sa att hon skulle göra någon slags moussaka självklart bara för att jag inte tycker om den, så nu är jag tjurig och får fixa min egen mat! Typiskt.

Soffpotatis

Igår var det party för hela slanten och trevligt var det, men dock blev jag lite för berusad och snurrig så jag gick hem skapligt tidigt. Idag känner jag av gårdagen och har spenderat min tid i sängen, någon mat har jag inte käkat bara några mackor. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så hon kan laga lite mat för det orkar jag då inte göra själv. Imorgon åker Jag, Carro och Anna till sthlm det blir nog ingen shopping för mig men man vet ju aldrig om man råkar hitta något endå. Nu ska jag fortsätta att vila upp mig och försöka få bort den här jobbiga hjärtklappningen tur att Tv 400 visar Beverly hills 90210 hela eftermiddagen! 

Igår blev det lite shopping! Klänningen är från Spirit

Full & Glá

Hello!

Sitter med några tjejer från min gammla klass i skolan och förar lite, vi gick i 7-9 tsm och det var tider det. Snart är det dags för Satin och vi är taggade!


Ciaaoo!!


Kaffe och Choklad

Är precis vad jag stoppar i mig nu, behövs ju under lingonveckan... Nu ska vi fortsätta kolla på färjan!

Visste du att...

Det är alltid Coca cola man klagar på, "det är så mycket socker i" "det är så onyttigt". Ja visst är det onyttigt MEN visste du att en 33cl Fanta är onyttigare än en 33cl Coca cola?

I en burk fanta är det 45% Socker, Cola 39%.
Fanta 165 kcal, Cola 139 kcal.


Sådär nu har jag hittat sladden iallafall.

Två favorit grabbar och mammsen i bakgrunden!

Jag vill ha det trådlöst

Men åååh jag hittar inte sladden så jag kan föra över bilder till datorn... Jag får leta vidare!

För full för det här

Imorgon är det söndag, och den kommer inte kännas tung för första gången på länge... Det är ju lov i en hel vecka nu! Igår var jag hemma hos Carro på förferre mycket trevligt, vi gick till klaras runt 23. Idag så har Oskar och jag varit på marieberg köpcentrum, jobbigt mycket folk och man hittar ju inte till en enda butik i den där röran men men. Jag köpte ett par örhängen som jag inte vill ha och Oskar köpte en väldigt snygg vinterjacka + shoes.  Efter shoppingen så åkte vi hem till mig och då kom pappa över med min lillebror douglas, så vi var barnvakt åt honom i några timmar, det var myspys.

Jag har nyss käkat hemma hos Oskar och det blev Entrecót med klyftpotatis och café de paris sås, smakade som på restaurang kan jag berätta, snart kommer tydligen några törstiga grabbar som ska tömma hans barskåp. Sånt kan ju också va kul att kolla på jag förblir nykter ikväll.



Jag behöver lov och det är precis vad jag får!

Det bästa med att gå i skolan är att man alltid vet att det kommer ett lov lite då och då, det underlättar skolgången. Nu ikväll har jag  hjälpt mamma lite med att ta upp stolar på vinden, sen har jag jobbat och nu sitter jag och bara tar det lugnt. Imorgon blir det en kort skoldag och efter det ska jag träna styrka på gymmet. På kvällen är det klaras som gäller, det blir att skaka rumpa hela natten lång... Lördagen är ganska obestämd men kvällen kommer jag nog tillbring med Oskar, sen på söndagen ska jag träffa hans föräldrar för första gången, det ska bli trevligt!


♥♥♥

En godnatt puss!

Det är godnatt för min del, och jag kan inte sova i min egen säng längre för jag har blivit så van vid din.

Jag saknar min bror, måste hälsa på dig snart gullet!♥

All i wanna do is *


klimakterihäxan

Jag tappade lixom bort dagarna så förlåt för vidrigt dåligt uppdatering. Dagarna rullar på och jag trivs bra med allt just nu, det är skönt att man får känna så någongång också för det är vi alla värda.
 
Idag var jag på banken och fy vilken surkärring jag fick möta där, jävla klimakteriehäxa. Jag skulle fixa en kod till min säkerhetsdosa så jag ska kunna logga in på internetbanken och sköta saker och ting därifrån. Kärring påstod att allt var klart och hon typ schasa iväg mig och inte f'n funkar dosan! Hade hon bara bestämt sig för att hata mig? Nåja jag ska nog gå dit igen och skälla lite, eller varför inte byta bank? Btw så är det swedbank i örebro jag talar om.

Relax



I never smelt that sweet scent
That followed you everywhere you went

Älskade höst

Jag har aldrig tyckt om hösten, förutom de där dagarna som är soliga och löven på träden skiftar i olika klara färger. En sån dag var det idag!

Jag och carro tog en cykeltur mot risbergska skolan, där vårat iv val äger rum.
 

Give me some drama

Då var det dags för jobb efter jobbet ska jag plugga efter pluggandet så lär jag väl somna som en stock. Var i skolan från 8.00 - 16.30 lite jobbigt dag, jag är redan helt slut! 

Tjing! 

Jaha...!

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Dagens ord: Det är mycket få saker, som händer utan anledning. Det mesta händer, för att folk arbetar för, att det skall ske.

Hur var helgen då?

Jo tack den var bra, i fredags vart det mys med Anna och Carro vi käkade och kollade på en svensk film. I lördags åkte Oskar och jag till vingåker, han shoppade loss och jag hjälpte till. Annars har det inte hänt så mycket utan det har bara varit en lugn och skön helg. Nästa helg blir lite mer fartfylld skulle jag tro.







Knäckemacka

Sitter och kollar på SOS Familj (tv3), det är ju sjukt hur vissa barn/tonåringar kan betee sig så j*vla illa.


Här är en gó knäckemacka som mättar bra och är fri från gluten!
Pålägg: Keso och Kokt ägg samt lite örtsalt på.
 

Lite inside, men ändå helt anonymt.

Jag vill berätta vem personen är men det kan jag inte det blir för personligt, personen blir därför kallad B. Jag tror inte den här B förstår att jag kan bli sårad av något så litet och för mig är det helt ofattbart hur man INTE kan berätta vissa saker som tex att man ska åka bort etc. B har gjort så att jag inte känner något samband längre, ingen glädje för att träffas jag har inte ens en vilja att träffa personen ifråga längre. Inte bara just pga det här, utan det är så många olika saker under så många år. När jag blir äldre vet jag att jag kommer kunna säga det här och mycket mer till person B, om det inte är försent. Jag vet inte vad jag kommer bestämma mig för att göra. Jag är inte ledsen varje dag för just det här, men ibland när jag tänker på hur det verkligen är men inte borde vara så blir jag lite nedstämd måste jag erkänna.

Fyndis

Hej!

Idag är det torsdag men jag har varit lika glad som jag är på fredagar. Efter skolan så träffade jag upp mamma hemma och vi åkte ut till Marieberg köpcentrum, jag tänker inte köpa något utan bara gå runt för att kolla lite. Gå runt och kolla lite blev till att gå runt och kolla mycket, att inte köpa något blev till att köpa något. Men det gör inget för jag gjorde så jäkla bra fynd idag. Det börjar med att jag hittar ett rosa läppstift vilket var nedsatt i pris, sen hitta jag ett par chinos på cubus och cubus hade 20% rabatt på alla kläder, sen går jag in på Wedins och då hittar jag ett par skinn stövlar som hade kostat 1300:- men var nu nedsatta till 900:- och inte nog med det utan det var halva REA priset... Fynd fynd fynd, jag är nöjd och mamma pröjsa skorna. Läger upp bild på skorna och det en annan dag...

   


I know what i want

Jag har inte mycket att skriva idag, men carro och jag har tränat i alla fall och ni kan ju få veta vad jag har ätit

Frukost: En glutenfri hårdmacka med ost,gurka å paprika + svart kaffe
Lunch: 5 glutenfria Chikenbits + ris, i skolan
Middag: Kinagryta+ris från igår
Övrigt: Svart kaffe, än så länge inget mer, men det blir snart en diet coke.


en djävulsk dryck

Panik, jag har fått någon slags finn-attack i fejset. Finnar är något jag aldrig haft skärskilt mycket av... men jag vet nog varför dom dyker upp -> pga ALKOHOL, det har blivit fest varje helg nu i ett antal veckor och det gör en bara finnig, tjock osv osv. Det här håller ju inte, skönt att det blir en helt vit helg nu till helgen, och kanske helgen därpå också...


We are happy!


Dagens kost

Frukost: Havregrynsgröt + ett kokt ägg med lite salt
Lunch: fisk,potatis + morot och gurka
Middag: Kinagryta + ris
Övrigt: Några marabou rutor, en macka med en ostskiva och en diet coke.

Nu blir det andra bullar det här håller inte!

Oh baby baby IT'S A WILD WORLD

Det kan jag lova att det är, jag är 18 år och vill inte bli en dag äldre. Dagen har varit lång men jag klarade den fint och redan vit 19.00 hade jag både jobbat,pluggat och ätit klart nu sitter jag bara å väntar på att Desperata husfruar ska börja.

Fnan ågot intresant har jag inte att berätta så här får alla lejon sitt horoskop att läsa istället!


Jag kom inte undan

Jag trodde att jag lyckades hålla mig ifrån kameran, men helt plötsligt kom en bild upp på klaras...


törstar efter något

Jag är törstig hela tiden fast jag har druckit flera liter vätska, en kopp kaffe kanske skulle sitta fint? Synd att mamma dricker snusk kaffet Nescafe, jag ska köpa en kaffe-kokare åt henne ! 

Det snurrar i min skalle

Självklart vill ni veta vad jag ska göra i veckan, då kan jag berätta att den ser nästan ut som alla andra veckor..

Måndag; 
Tisdag;
Skola, jobba, plugga
Onsdag; Skola, gym, plugg, träffa O
Torsdag; Skola, plugga, vila
Fredag; skola... HELG!  

Det blir en vit helg och det ska bli så skönt så, hitills är det planerat såhär; jag ska plugga lite, umgås med anna över en god bit mat sen tänkte nog oskar och jag ta en liten trip till vingåker, det ska bli så mysigt så. 


Måndagar är skit men jag mår bra endå !

Sådär ja, nu har jag svikit mina ynka besökare igen.. 3 dagar och inte ett ljud ifrån mig man kan ju nästan tro att jag va dööö, men jag lever, lever nästan lite för bra. Helgerna spenderar jag för det mesta hos oskar så då bloggar jag inte så överdrivet mycket, och på veckodagarna har jag mer att göra än mycket, skola,plugg,jobb,träning osv osv.. En gnutta överdrift kan det ha blivit med det sistnämnda "osv osv" jag har en otrolig längtan efter att ta studenten, börja jobba, känna en otrolig frihet och det bästa av allt, ha en egen inkomst.

Det är lite larvigt av mig att jag vill tappa dryga 5-8 kg i vikt men det måste bli så, och det är bara jag som kan göra något åt skiten.

Nog för ikväll

Nu har jag gjort läxor så det räcker för ikväll, jag är trött och ska sova...

En otroligt bra väckarklocka!

Hej hallå!

Igår så blev det en sväng till gymet för första gången på länge, och det gick väl skapligt bra... MEN jag vägde mig och det var en behövlig väckarklocka kan jag tala om. Så nu är det dags för att äta nyttigt/lagom + träna perioden självklart blir det tufft, men det ska fungera.

Nu sitter jag vid mitt skrivbord och pluggar lite smått, idol står på i bakgrunden och datan är på som vanligt. Självklart har jag äpple som godis istället för något annat sockrigt och fett. Mamma har bakat äpple paj men som tur var så är det vetemjöl i så jag kan inte äta den, jag är känslig för gluten, om ni inte visste det. 

En smula rörigt, tv, data,plugg och jobb på samma bord!
 

RSS 2.0