Min Favorit!

Igår var jag hos pappa å hälsade på, här är min älsklingsbror Douglas<3


90 minuter

* En liten fundering bara

När jag var på gymmet idag så var det en tjej som satt och trampa på dom där tränings cyklarna, svettig som fan var hon också och det är ju inga fel med det. MEN när jag var klar på gymmet så hade hon suttit på den där förbannade cykeln i över 90 minuter och hade väl bränt över 1000 kcla... Det jag undrar är varför går hon inte ut i naturen och cyklar i 90 minuter, hemfjärden runt eller vad som helst? Sitt för sjutton inte på gymmet å cykla, då får man ju inte ens frisk luft och man kommer inte framåt heller. Brukar ni sitta på en tränignscykel i flera timmar?


Spettekaka

Har ni ätit detta nångång? Jag tycker det är as gott!


Pengar

HeyU!

Efter träningen så åkte jag hem och sen efter en stund så somnade jag helt spontant i sängen, guud så trött jag var. Denna lilla sovstund jag nu haft kommer göra så att jag inte kommer kunna sova ikväll, "bra va"?



Jag blir så himmla arg, jag vill börja jobba nu nu nu nu!!! Har blivit lovad att få börja boka möten i typ 1 månad nu, men dom skjuter bara upp det hela tiden pga strul med listorna, men vafan fixa det där nu så jag kan tjäna lite pengar :(

yeeeah träning!

Hej alla glada :)

Det är ju så typiskt, idag ska jag till gymmet men har man nån lust med det tro? Svar: nej, men här är det inte fråga om vad man har lust med eller inte utan det är bara att gå till gymmet och träna, för antingen äter jag normalt och tränar eller så slutar jag äta om jag nu inte orkar träna, men självklart väljer jag första alternativet isåfall... Vädernissen lovar 25+ och sol onsdag och torsdag och jag hoppas han har rätt för annars blir jag supersur! Jag har varit ledig alldeles för länge och då smyger sig den extrema latheten på, nu är det faktiskt så att jag VILL jobba för jag hatar dagar som går ut på att göra ingenting, gymmet tar max 2 timmar och vad ska man göra resten av dagen? Sitta och fika på waynes för pengar man inte ens tjänar ihop haha...

See yaaa!

här har ni THE TEAM

Här har vi Eve
EVE

Detta är elin4
elin4

This is Anna
anna

Sist men inte minst, Carro
carro

Allting känns så jävla underbaaart

Me like me like.


It´s true

Helloo nu är jag hemmmma!

Vart i Nora hela dagen sen åkte jag direkt till Carro och kolla fotboll med henne å Eve, mys. Imorgon är det gymmet och solning eller? Nu ska jag hyra en film från telia boxen och så ska jag göra en kopp kaffe MUMS!

Se yaa!

En lista,

Intressant ?

Fem saker som finns på din "Att Göra-Lista" idag
-
Sola ute(solarium)
- Orka göra mig iordning
- Hinna med bussen till Nora
- Göra 100 sit ups
- Äta mat

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Jag var 7 år och var antagligen på hampetorps camping med mamma och pappa och då hade jag nog den bästa tiden i mitt liv!

Ställen du bott på?
Endast Örebro, men flyttat 4 eller 5 ggr sen jag föddes. Bor nu mitt i stan.
 
Fem saker du skulle göra om du blev biljonär?
-
Köpa ny bil och ett hus åt mamma
- Skänka pengar till välgörenhet
- Köpa aktier
- Sätta in pengar på ett konto till min bror, så han har när han blir stor.
- Sist men inte minst, göra en drömresa (bahamas eller liknande)

FLAKE

Heej!

Jag vet ju att jag har lätt för å bli bakis, men igår så drack jag runt 2½ glas vin och två drinkar och vaknar upp dunder bakis kan det bero på att jag inte ätit på 24 timmar? Det har det säkert... Jag cyklade hem från O vid 10 och det var ingen rolig cykeltur men hem kom jag och nu sitter jag här :) Jag har ätit en rejäl frulle och mår nu bättre... Kl 14:10 tar jag bussen till min far och kommer hem runt 21 ikväll.

( Måste ut och SOLA! )

Tjing!

Ett party

Halloj!

Gårdagen var mys, jag åkte först till Carro och snackade lite skit sen så cyklade jag hem en sväng och gick ut med hunden och efter det så cyklade jag till O vi käkde, kollade film och hade det mysigt... Men nu är jag iallafall hemma och är väldigt seg måste jag säga *gäsp* men efter en dusch så piggnar jag nog till! Ikväll blir det väl party endå da, men jag kommer nog vara ganska så nykter :)

Se yaaa!

Min fredag

Tog min bike och cyklade till Carro och nu är jag här, men nu ska jag sätta på kaffe säger Carro.

See ya lateer!

What to do?

Hej hej hej!

Jag ligger på mage framför datan (kan man säga så?) och det gör förbannat ont i svanken, bäst jag sätter mig upp istället. Imorgon vid 11 tiden ska jag å Carro till gymmet efter det så ska jag hem för att duscha och göra mig iordning, kanske hinner jag med en fika på eftermiddagen? På kvällen blir det myskväll :)

Godnatt!


För mycket fett idag

Hallo =)

Sitter och sneglar lite på fotbollen inte alls intressant så jag ska kolla film istället och det blir Sagan om ringen på tv 6, Nu börjar den!

Pusspå!

Mys!

En Elina brukar fika på Bells (waynes)! 
















Stark!

Calm down
Deep breaths
And get yourself dressed instead
Of running around
And pulling all your threads and
Breaking yourself up


Det är bara att duscha, klä på sig, sätta upp håret lite halvslarvigt och pudra näsan för nu ska jag banne mig inte sitta hemma och hänga med huvudet mer!

Svimma av

Efter att ha varit livrädd, svimmat och gråtit så är det nästan över och nu tänker jag inte skriva mer om det. Dagen ska spenderas hemma framför tv:n, jag behöver vila och tänka nu.

Vad ska jag säga? 

Rädd

Vilket fint inlägg Carro skrev, japan som hon är.




Idag eller NU är jag rädd närmare livrädd.. men here we go :( Kommer hem sen å skriver då.

Caroline gästbloggar! Sushi vs. Makaroner

Sushirapport! Elina och jag åt sushi idag, och det var andra gången jag åt sushi i mitt 18åriga liv. Jag tycker det är sådär måste jag säga, men jag ska allt lära mig tycka om det! Sushi är modernt nu och mode är ju något man lär sig tycka om. I alla fall så fick jag i mig 3,5 av 9 sushi bitar sen fick jag kväljningar av den råa fisken. Detta ledde till att jag kokade makaroniii istället. Elina tyckte dock sushin smakade braa, och det var ju bra det! Nu är det sex and the city! Hejs

Sushi är från japan and so am I


en lång sväng

En sväng på stan med Carro blev en lååång sväng men vem vill sitta hemma? Självklart en fika på waynes i farten... Jaha imorgon är det då torsdag, den där dagen jag bara vill ska försvinna taskigt att jag håller på å skriver så för ni blir väl nyfikna på vad som händer men det går jag inte ut med. Carro och jag kollade resor idag, svindyra såklart men vi tar en sista minuten i mitten eller slutet av juli.

Tjarå!


Vilken skit!

Länsförsäkringar kan ta sig i arslet å dra åt...

Ultimata dieten

Jag kom just på den ultimata dieten (för mig)... Sushi dieten skulle passa mig perfekt nån som har lust att ge ett bidrag? Jag menar det är ju dyrt om ja ska äta sushi varje dag.

Godnatt nu


Supercar!

Jag kör så bra så i superbilen... Inte är jag trött inte skulle kunna sätta mig och glutta på en bra film men tror ni nån sån går på tv ? Svar: nej


Diet...

Kan man köra på kaffe diet? Vatten diet? Juice diet? Fick precis lite lätt ångest.



Duktigt :)

Hallo!

Om jag kunnde vara såhär duktig varje dag så skulle jag nog må väldigt bra, Carro och jag gymmade ju imorse och nu gick jag nyss en promenad på ca 45 min. Imorgon blir det gym igen!

Puss på !


Fy för smutsdisk

Nu har jag kommit hem och gott och väl hunnit med att läsa alla mina favorit bloggar och det är inte några få kan jag tala om. Mamma bankar och skränar med disken som ska plockas in i diskmaskin, vilket gör mig GALEN sen när hon väl blir tyst så ska hon klaga på att jag är så lat och inte gör något sen fortsätter hon skramla... Samma visa varje dag. Jag har lite svårt att ta i smuts disk, så hon får köpa plasthandskar åt mig om jag ska börja diska.




Ett favorit armband från Spanien
Favvo

JACKPOT

Jag blir helt tokig, hur kan dom visa sånna där spelprogram men framförallt hur i hela friden kan man ställa upp som programledare på programmen? Tjejerna är så dåliga å skämmer ut sig så mycket så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta (tror jag väljer att skratta, ÅT DOM)  Ni kan ju titta förbi en sväng på tv4+ kl 12.25 imorgon så får ni ju se själva...



Btw nu ska jag duscha å bli ren å frech sen ska jag övningsköra ut till marieberg.
Alla tycker våran bil är ful haha, den är blå också... Ful och jävligt blå

Daewoo's small car Matiz









Den vanliga rundan

Helt jävla slut, näe så hårt körde jag inte men tog väl den vanliga rundan fast -5 min på konditionen men det kompenserar jag med en powerwalk sen.

Puss påre!

Hett!

Nu ska carro och jag till gymmet och kööööra hårt!

Tjing!

Vilken jävla hög lön!

På kvällen då tänker man sådär extra mycket, men jag kom just på att imorgon är en ny dag och om jag tar varje dag försig och slutar tänka så mycket på vad som tex ska hända nästa vecka så mår jag nog som bäst, för varför gå och oroa sig för något som jag inte vet nått om? Jag kan ju sitta och hitta på vad som ska hända nästa vecka men vad hjälper det...

Idag var fan en as bra dag, dagen börjar med att jag ringer THE BOSS samtalet löd såhär:
Jag: Hej, jag tänkte på angående min lön... Kan jag få den imorrn?
The boss: Ja men självklart!!
Jag: Jag bokade 4 besök... tror jag
The boss: Självklart sätter jag in pengar för 4!
Jag: okej så bra, sen var telefon räkningen på runt 120:-
The boss: Okej 380:- för tele räkning, jag sätter in pengarna redan idag!
Jag: öhm jah hehe ja så bra :)


Hörde han fel? Eller... Jag sa faktiskt 120:- klart och tydligt men han sa 380:- och inte säger jag emot då inte... Eller skulle jag säga emot? 

Godnatt, imorgon äre gym kl 10:00!

En lång lång... Väntan?

Sex and the city filmen var förjävla bra tack för en trevlig kväll tjejer :)

Ett beroende att vara beroende

Slut på beroende nu det är skönt men vilket beroende? Det får ju ni aldrig veta, något ni heller aldrig får veta är vad jag ska göra på torsdag jag önskar bara att den dagen var över, jag önskar iallafall att nån kunnde hålla mig i handen och lugna mig men jag ska klara mig endå, som vanligt...

Svett, blod & tårar!

Hemma från gymmet nu fan vad vi körde hårt idag blir gym å kanske bad imorrn med, man vill ju ha en (snygg) kropp. Nångång ska väl det med fixas till jag har ju hela livet på mig... Ikväll ska jag å brudarna gå på bio och ni kan ju nästan gissa vilken film det blir JA sex and the city the movie!!!! jag längtar som fan. När jag är stressad så förstör jag mina naglar genom att frenetiskt bita sönder dom, jag tror bara jag är lite halvt irriterad, stressad och tankespridd för tillfället.





 
 


Film nu, tjing!

Kolla när HAN tar av sig glasögonen !

These days

Det finns bara en bra film som går på tv ikväll och den är dom tvungna att lägga kl 01, men jag ska orka med att se minst halva.

Jag vill inte att dom här underbara dagarna ska ta slut, just so you know! Jag är inte så bra på att utveckla vad jag menar med saker jag skriver men jag är sån som håller inne med mycket... Bra eller dåligt, inte vet jag?  


Ska gosa med svea nu<3

Hej snyggingar!

Oj vad mina besökare ökade idag då, trevlans! Inatt kl 01.00 så tänkte mamma och jag kolla en film, det är braveheart som går på tv3 undra om vi orkar se hela den slutar kl 04 haha vi ska försöka orka iallafall... Både idag och igår har varit sånna här "onyttiga dagar" men imorgon är det måndag och gymmet behöver ha mig och carro där. Skriver en rad eller två innan filmen startar :)

Puss påre!

Resultatet :)



Här bakas det!

Vaniljkräm som är vispad, sen ska jordgubbarna delas och ner i krämen.


Marängerna står i ugnen, ni får se hur det ska se ut när allt är klart:)

Pepp

Carro och jag tog upp ämnet: Resa sommaren 08, Magaluf stå högst på listan och på andra plats Kos. Resan görs nångång i mitten på Juli. En vecka med Fest, sol och bad = Underbart. Nu ska jag baka, hejs på en stund!



Sköna låtar!





Sist men inte minst...

Något så bra!

Hallo =)

Jag har nyss ätit frukost och snart är det väl dax för en dusch, det var så härligt på midsommarafton men lite synd att kvällen gick så superfort men det gör inte så mycket för allt under dagen/kvällen var så perfekt och när jag tänker efter så gjorde det inte ens nått att vi sov i bilen på natten haha. God mat, god dryck, bra musik, fint väder, fin sommarstuga och det bästa av allt trevligt sällskap ni förstår ju själva hur bra hela dagen var :)

Kramar!


Gårdagen midsommar o8!

Gårdagen (midsommar) var fan toppen, och väldigt mysigt! Skulle kunna berätta i timmar om allt men en film och bilder får tala. ( Videon gick ej ladda upp på youtube, ska se om ja kan fixa så ni får se endå)

Nu är filmen fixad, fint place va?


myyys  

vvvvaaar e boxen??      

dääär e boooxen

  ska aldrig sova i en bil igen... Tur att bädsoffan fanns! 

Ha en bra dag =)

ap dålig uppdatering men jag har inte orkat eller haft tid... Imorgon åker vi redan från öret kl 13 uppdaterar på söndagen med bilder och text om midsommarens fest kväll!

Puss på!

På midsommar blire sol!

HejU

Igår var en bra dag, det var lixom min dag och allt flöt på så bra, börjar med att jag träffar brudarna på stan där sitter vi och planerar lite inför midsommar, sedan fikar carro å jag på waynes såklart, efter det så möter jag upp mamma på stan och vi går till 3 butiken, och det blev en ny mobil tillslut! Sedan gick vi och käka, eller jag åt inte men mamma käka och jag tog en Juice :)



About Today

Carro och jag ska snart cykla iväg och köpa mat inför imorgon det blir kycklingfilé, potatissallad, jordgubbar, melon och massa annat gott! Ikväll är det min och mammas kväll, vi ska äta gott och sådär, eftersom jag inte är hemma imorgon. Min mamma ställer ALLTID upp, och det är jag tacksam för ♥

Fest hos ?

Godmorgon eller Godförmiddag!

Jag har dragit i mig en cola zero och nu ska jag snart hoppa in i duschen. Idag blir det pepp inför midsommar, Jag å tjejerna ska planera lite om vad vi ska ha med oss till destinationen på fredag, VIP kortet på waynes coffee används flitigt och ska användas lite mer idag.

haha...

oohnoo

Diggar...


För finsmakare

Carro å jag kommer köra B som i bag som i box på midsommar...
Black Tower och några fina Xide till det.

[-xide]







Bra övertalningsförmåga?

Hej !

I ett(hundrafemtio) desperat/a försök att få mamma och köpa en ny mobiltelefon till mig så kan jag väl inte påstå att jag lyckas allt förbra, bäst jag byter tjat taktik!

En dag i taget

Hej alla :)

Nu är jag tränad och en aning svettig carro och jag hade inte vart på gymmet på över 1 månad men nu så är vi igång. Det konstiga är att jag har gått ner ytterligare 1½ kg i vikt och jag förstår inte hur det gått till? För jag har ätit så mycket på sistonde, men kanske är det så att mina muskler blivit mindre? och muskler väger ju mer än fett aja inte vet jag hur det ligger till kilona får gärna rasa hur mycket som helst för mig:)... Anna är iväg å hämtar en pizza som hon ska käka jag käkar pasta idag är inte ett dugg sugen på kebab eller nått sånt.

Se ya!

En slimmad å trimmad kropp

Godnatt!

En mygga surrade nyss förbi och jag bara hatar myggor, Speciellt deras äckliga super ljusa surrande när dom surrar i örat när man ska sova... Imorgon ska jag upp med tuppen eller kl 09 iallafall, jag ska då käka frukost sen ska jag iväg å gymma med Carro och efter The Gym så kommer anna förbi mig en sväng, om en vecka åker hon till USA den lilla lyxfian, jag packar nog ner mig själv i hennes resväska. Kl är 23 och mitt sötsug sitter i, jag vill bara att det ska försvinna jag brukar aldrig va såhär sugen på nått... Vad kan detta bero på?

what to do?

Jag blir galen mitt sötsug vägrar försvinna. Vad ska man göra?

Hallo!

Hallo!

Jag har dåligt samvete:( och då kanske ni undrar för vad? Det är nämligen så att jag inte gjort mitt bästa på jobbet och det är ju bara dålig stil, lathet bedrar vishet.

Sugen igen?

Nu ska jag laga mat och det blir pasta med pastasås, efter maten så ska jag ta min osäkra cykel och cykla till mormor. 

Nu blir ni sugna igen va ?
 

Handywoman

Idag kom cykeln ! Och jag har skruvat ihop den heeelt själv, är jag inte duktig? Handymanwoman...

jag är faktiskt rädd för åskan det är sådär läskigt när det blixtrar å mullrar. Man vill bara gömma sig under täcket och det tänker jag göra nu:)

Puss!

Kolla filmen.

Eftersom jag inte kan sova så blir det film Dazed and confused på tv6 den börjar 00.10 !

Puss=)


Nu blev du sugen va?

Jag tycker bara bilden ser så härlig ut...


Beautiful sunday

Det är söndag och jag har inte mycket att berätta jag är bara ganska seg och jag tänkte ju ta en powerwalk men det får bli en annan dag... Imorrn får jag min cykel, bra va?

Kramar!

Mycket bra

Hallå där :)

Gårdagen bjöd på mycket mys... Jag och Anna gick till o´learys vid fyra tiden sen kom Carro & Eve mfl och där satt vi nästan hela kvällen och kollade fotbollen, pratade strunt och hade bara så trevligt. Sen bar det av hem till mig och efter ett tag var hela min lägenhet full med folk som hade fått för sig att det skulle vara fest, men så blev det inte och vid 01 så hade nästan alla gått hem. Jag var nog inte världens trevligaste igår och det orkade jag inte vara heller. Natten har spenderats på annat håll men nu är jag hemma och är jätte trött. Konstigt att man blir trött när man sover till typ två haha...

Have a nice day!  

Lördag!

Hello :)

Nu ska jag snart duscha så jag piggnar till sen blir det destination unknown. Idag gav mamma mig en riktig tankeställare, och hon har ju faktiskt rätt men i vad behåller jag för mig själv hehe.

Tjing !


Vi hörs!

Tack o lov så är det bara ca 35 min kvar på denna otursdag (fredag den 13e) och självklart drabbar den mig, jag tackar och tar emot. Vart ska jag börja, Jo jag kan ju börja med att MOBILEN fungerar inte och har inte gjort på hela dagen, knappt iallafall (hata tre.se), jag har haft världens mensverk och chokladbollen för 20:- var inge god osv osv... Tur att det är en ny dag imorgon haha :).  

Vi hörs!

Walk around

Dags för en lång powerwalk nu

Sånt som ingen vet

Jag har ett stoooort jävla hinder att ta mig över, och allt blir nog bra till slut. Men nu känns det lite smått hopplöst, äckligt, hemskt... Ojoj nu börja det hagla ute vad "mysigt" haha.

vilken besvikelseee!

Jag möts av en besvikelse INGET NYA TIDER, nu är alla svenska serier slut på tv guuud så tråkigt :(...

Får jag väl gosa med min älsklings svea <3

Just like me

Jag ska ta mig en god, iskall och läskande cola light burk nu och sen sätta mig och kolla på nya tider, vilket jag bara måste se varje dag hur dåligt det än är. Jag har börjat läsa så många bloggar nu så jag har snart inte tid till annat haha. Det läter väl som ett roligt nöje? att kolla nya tider och läsa bloggar... Skan nog ta mig "tid" att gå ut å ta en fika sen också!

Idag är det 13 dagar kvar :/ och ni kommer tyvärr aldrig få veta vad som händer då. Men nu börjar ju nya tider! Måste sätta på tv:n.


Körkort

Idag ska jag beställa ett sånt där trafikantpaket men frågan är om jag ska ta med teroikurs eller utan teorikurs? Jag tror inte teorikursen ger mig så jätte mycket, så det blir nog utan. Eller vad tycker ni?

Äntligen

Nu har jag äntligen fått igång mitt trådlösa internet, tack vare den trevliga mannen som jag pratade med på HP support :)!

ye

Solen skiner och jag sitter här med mitt förmiddagskaffe, känns väl ganska gött men det är den 13 juni och FÖR KALLT för att sola och det känns ju inte lika bra. Jag har världens mensverk och idag vill jag bara sitta på wayne's coffee och njuta av något i smak av choklad.

Puss på er :)

Sweet and low

Jahapp jag är i en förvirrad sinnesstämmning och det är bland det värsta jag vet. Kan inte allt bara vara sådär jätte bra som det brukar vara ibland? Jag kan väl inte påstå att det är något specifikt som är jobbigt eller så, men det är bara små saker som irriterar mig, och en liten sak kan lätt utvecklas till en stor sak. Ikväll ska jag bara ta det chill, tänka över ekonomin och gosa med svea. Kanske blir en promenad på 1h senare.

Puss

Hon är besviken på mig

Jaja, det är en förbannad telefonräkning... Jag har lyckats ringa till utlandet för 600:-, till polarn. Jag trodde verkligen inte jag skulle ringt för så mycket men det är svindyrt å ringa till utlandet det är bara att inse det.


otrött

Igår kollade jag på rocky II och nu får det väl bli rocky III då eftersom alla tv kanaler verkar ha problem med att visa bra serier eller filmer den här tiden. btw så hängde jag inte alls med i rocky II igår.

-600kr

Jag gick ut å gick en promenad för att rensa huvet typ, när jag går förbi stadsp. så är det överfyllt med grundskole (fjortisar) elever som var fulla och det var lite smått irriterande att se. Jag slog en pling till Anna för jag var tvungen att prata med nån när jag gick igenom fjortisoset, och hon var i närheten så då sågs vi en stund och min promenad som skulle ta 30 min tog istället  1½ h. Något som förstörde hela kvällen är att jag måste betala 600:- för en grej vill inte gå in på vad för det är så dåligt av mig... Det känns ju förjävligt när jag MÅSTE spara pengar till resan. Jag är för klantig. 

Puss på dig


YES

Nu känns allt sådär lagom bra, för jag jag jag jag fick VIP kort på BELLS COFEE (waynes cofee) 20% på allt jämt. Kommer bli mer beroende än vad jag redan är på kaffe :)

Puss!


Ya

Jag är på lite nere humör idag, så nu ska jag ta mig en promenad och sen ska jag jobba en stund. Hur ska jag orkar vara trevlig?

Åh nu ringde carro, så detb lir en kaffe på fik istället puss på dig gumman =)


Puss :)

Grabben i affären bredvid

Enda sen jag flytta till det område jag bor i nu, så har jag alltid handlat på samma livsmedelsaffär. Det jobbar en kille där som jag tyckte såg bra ut eller han såg riktigt bra ut, och det var kanske för 2 år sen. Han jobbar ju kvar där nu också, men för varje gång jag ser honom så ser han bara mer sliten och ful ut, varför är det så för? Han var ju förtusan ögongodis förut, inge kul å handla på den där affären längre haha.

Trötter

Tell me your secrets
And ask me your questions




Bra bra

Där satt den Sverige, bra gjort:).

Det är bara skit på tv just nu, men jag ska nog ge Rocky II en chans, har aldrig sett den och vill egentligen inte kolla på en blodig film men det finns absolut inget annat å se. Hoppas denna film är bra nu bara, för jag har bestämt att jag SKA se klart hela.

Puss på dig :)

Kalorier, inte fan vet jag?

Idag har jag ätit en lilla menyn från donken, fan va illa tänker jag då. Det är 750 kalorier i det målet plus att jag ätit lite annat idag så jag kanske har tryckt i mig 1000 - 1500 kalorier allt som allt idag. Väldigt ointressant, å jag förstår mig inte riktigt på det här med kalorier, hur mycket ska man äta? Självklart förstår jag att man inte ska äta pommes fritez... Men i vanlig mat, hmm det här måste undersökas. Det blev inget gym idag, men en promenad på ca 1 timma iallafall imorgon är det iallafall gym dax.

Extra: Jag orkar inte gå ner i vikt just nu även fast jag vill för att själv må bra, det är bara hälsosamt, har inget med någon slags ätstörning att göra! Men det där tar jag tag i sen, har ju nyligen slutat äta allt inehållande gluten och jag kan (orkar) inte göra allt på en gång.

Fotboll och ilska!

Jag absolut hatar pms, å mitt humör är ju helt åt helvete. Men vad gör det jag får väl ta ut ilskan på fotbolls matchen som börjar om en stund, ett utmärkt tillfälle att få skrika lite. Anna & Carro kommer snart hit och vi ska väl ta det lite lugnt bara å se på sverige matchen såklart. Heja Heja gul å blå


Heja på

Heja heja sverige ikväll :). nu ska ja ut en sväng.

Play



*


Oh no

Godmorgon, varje vardags morgon kl 10 så är det skilda världar på tv4, även fast det inte är nå bra så måste jag kolla på det hehe. Snart ska Carro och jag iväg å träna det är på tiden nu, vi har inte vart där på ett par månader å självklart skyller vi på det fina vädret. Igår tog jag den sista tabletten av pencilinet för urinvägsinfektionen, det värsta är att nu känns det som om den kommit tillbaka, låt det inte va sant snälla :'(. Föresten så har mitt öga svullnat upp lite, varför då?

Tjing:)

Attackerad

Efter att sovit borta  två dagar i veckan (MED SMINK), så har jag fått en finn attack. Jag brukar aldrig få finnar, nån enstaka bara men nu så ska ni se haha. Intressant å veta lixom... 

Godnatt :-*

Hur beteer du dig ?

Ibland vet man bara inte riktigt hur man ska betee sig, så känner iallafall jag. Ibland vill jag bara prata på massvis och vara helt öppen med vad jag tycker, men oftast så avstår jag från det och är tyst och lite svår. Undra om det är bra eller dåligt? Det visar sig väl i längden hehe.


Today

Oh lord vad seg jag är men även fast jag skulle gå å lägga mig så kan jag inte sova, och jag vet nog vad det beror på men det håller jag för mig själv ett tag till :). Akupunkturen gick bra idag, visst känndes det men det var skönt efteråt och jag känner mig avslappnad i nacken. Carro å jag tog en fika på bara vara idag och efter så tog jag en promenad till mormor sen kom mamma förbi och då övningskörde jag till Farfar och Gullan och dom bjöd mig på mat, mycket gott må jag säga. En härlig dag helt enkelt.

Puss :-*

Det är sant

Nu så kollar jag på film, inte för att ja hänger med i den men ska iallafall försöka. Sen är det sovtajm!

Thinking of you

SNåljåp!

Jag ska ju snåla så nån kycklingsallad blir det inte, nu ska jag koka spagetti det är billigt å bra:)

Äckligt god

Ååh jag är så sugen på "bara vara´s" äckligt goda kycklingsallad. Bjud mig tack :)

Det bästa alternativet

Sommarlovet har börjat med fest, fest och fest så nu är det dags att ta det lilla lugna och bara njuta. Imorgon ska jag få akupunktur igen men jag vill verkligen inte det är obehagligt, men jag får väl tänka på något annat undet tiden nålarna trycks in... Juni månad kommer blir rätt så tråkigt, för jag kommer inte kunna resa iväg eller nått sånt för jag måste verkligen spara pengar till resan som ska göras nångång i juli, men jag kan såklart leva snålt i en månad så kan jag ju ha kul sen =) Det låter väl som det bästa alternativet va? Nästa vecka (förhoppningsvis) så börjar jag med det andra jobbet, så då blir det dubbelt jobb och såklart dubbel lön, känns bra!

Puss!

Hela året har jag väntat på...

Du tror jag inte ser dig så
Du kommer utan kläder på
Men jag tror jag vet allt jag vill
Gud var god när du blev till
Jag sitter kvar en stund
Björkar blir en skuggig lund
En soldans på din grammofon
Håller regnet härifrån

För hela året har jag väntat på
Juni, juli, augusti

Mys :)

Som sagt, solen är framme och då är inte datorn det första jag sätter mig vid. Har legat i Stads P och solat med carro men det är ju typiskt, solen tog inte idag jag förstår ingenting :(. Ikväll blir det Stads P igen och då blir det lite mys och kanske grillas det lite också.

Puss på dig :)

SOMMAR<33

haha jag är så dålig på att uppdatera...Sorry! Onsdag-torsdag har bjudit på Fest och många skratt inkl blåmärken, härligt har det vart iallafall :). Lite bilder från onsdagen kommer här!

Carro och jag utanför skolan!
Carro och jag utanför skolan

anna & jag utanför skolan
Anna & Jag utanför skolan:)

Carro, Anna och jag lunchade på "bara vara" en jätte god kycklingsallad tog jag:)


Kvällen bjöd på lite gårdsfest, en Elina och en dragen Anna ;)

:)

Cause when it gets dark and when it gets cold
We can just hold eachother till we see the sunlight

Underbara Sommar

Vårterminen har gått så jätte fort tycker jag, redan imorgon är det skolavslutning och ett härligt långt sommarlov väntar. Kan det bli bättre? Morgondagens kväll bjuder på festligheter och torsdagen likaså, allt känns underbart. Från botten till toppen.

Pusssss :)


Nu är det mycket bättre

Sådär nu är det mesta bra igen, fick pencillin för min urinvägsinfektion och har tagit första tabletten och det känns redan mycket bättre:) På onsdag är det skolavslutning, å så skönt det ska bli!

Idag har jag pluggat och gjort klart allt i spanskan, det är jag stolt över.


Inte igen!

Inte igen, jaha då ska jag snart iväg till läkarjouren eller vad det heter för vem har fått urinvägsinfektion för typ +20492948309 gången? Ja men det är ju såklart jag. Har haft ont precis hela dagen och det gör så ont så jag vill bara bli preparerad med smärtstillande... Tack och lov så fick jag tid nu snart,18.30 och jag får inte kissa förens dess heller, och hur går det tror ni när man är kissnödig precis hela tiden. Men ljuset i mörkret är iallafall att jag vet att allt ordnar sig och blir bra, allt kommer bli jätte bra!


live and learn dear

Hold your own
Know your own name
And go your own way

And everything will be fine

Sleepless

Jag är trött nu men sova kommer jag inte kunna, så det blir att läsa bok.

Godnatt :)

Utkast: En låt ...

En låt till av den underbar Jason Mraz


Lucky to be coming home again

Helgen bjöd på Sol, värme, shopping, god mat och festligheter! Man kan ju inte klaga direkt. Idag är det söndag och jag har nästan sovit hela dagen, vinet kändes av mer än väntat så att säga. Innan onsdag ska jag ha läst ut spanska boken + svarat på alla frågor det käns hemskt, jag skulle till och med kunna betala ett par hundralappar till den som
gjorde detta åt mig. Det är det ena problemet efter det andra just nu men detta löser sig såklart. Nu ska det lagas mat!


RSS 2.0