MAGIC

Men trolla lite så blir jag din.

En kväll med Anna

Denna fredags kväll spenderades med Waller, vi käkade och sedan kollade vi på lite roliga filmklipp @ youtube! Jaha 17 år som man är i denna vackra stad så får man ju inte gå på krogen, bor ÖVER krogen KLARAS och dom verkar ju ha rätt skoj där inne men jag, jag får bara sitta här å höra på.

Jag: Fläskfilé ;)
Anna: HAHAHAHHAHA, vad äckligt!


KÄR som fan

nu kan jag inte låta bli längre! han är så otroligt söt, snygg, charmig och rolig han är BÄST jag är lika kär i dig som alla andra kvinnor, BJÖRN GUSTAVSON!
image43

Vill du skratta ? hahahah

Kolla på hela, jag garanterar ett skratt

FÖR FÄRSKT

Altså jag hade skrivit ett långt inlägg SÅ FÖRSVANN DET synd där nu fick ni inte läsa alla roliga hemligheter å smaskiga detaljer. Jag avslöjade ju faktiskt en hel del;) Iallafall jag å carro har apkul å ennu roligare ska det bli eller hur carro;)? WIE ! Idag köpte jag mig en liten blush från FACE STOCKHOLM och råkade svänga in på Gina tricot å dra pt mig en tröja som jag bara gick å betalade också jaja så är det, å hur fan såg toppen ut då som en jävla ja jag vet inte ens om den är snygg eller ful.!  GLÖM INTE att kolla på californication nu babes♥


En latte med vanilj

Ohhh vad jag njuter ser ni att solen skiner? Hör ni att fåglarna sjunger?

Idag drog jag på mig både Vårjackan (måste köpa en ny på en gång) och vårskorna så härligt att inte ens frysa när man går ut :) Nu är jag hemma en sväng hade en lite håltimma i skolan så jag passades på att gå hem för att ta en tur med doggen vi träffade en pytteliten chiuwwawaw (stavas?) den var faktiskt mycket söt, men svea blev lite arg på den för chiwawawn skulle lukte på henne så mycket aja anyway snart ringer läkaren mig jag ska dit för att få dom att skriva på nått invaliditets betyg intyg, näe jag är inte invalid men mamma å jag krockade för ett år sen med bilen så jag har ju ont i nacken gämt får väl hoppas att ja får lite pengar från försäkringskassan, skulle sitta fint!

Nu är det faktiskt såhär att jag ska skippa träningen idag hur hemskt det en känns så blir det så, vädret är för fint helt enkelt. Jag ska istället gå upp på stan med Carro för att ta en mysig fika vi är lixom så bra på att ta sånna där mysiga fika stunder det får nog bli en härlig latte med vanilj för min del lite väl mycket kalorier men vad fan?

Nu ska jag till skolan och äta lite luch Ciao!

Solskén

Ja om det skulle vara solskén ute nu så skulle livet vara liiiite lättare, eller inbillar jag mig ? Det är jobbet + skolan som tynger mig känns som om jag går runt med 100 kg sten på axlarna såfort jag rör på mig. Det känns faktiskt som om jag har 200 kg nu när ja bara sitter här å inte gör någonting... nog om mig å mina mega negativa tankar!

Doggen morrar som en farlig beast, snart hoppar hon väl på mig

Föresten så glömde jag ju säga hur jag fick igång elen igen förut, först fick jag ju då lite panik men sen stannade jag upp för att tänka och en liten idélampa tändes i mitt huvud *ELSKÅPET* tänkte jag och så gick jag ut i hallen och pöönade elskåpet blundade och tryckte på en knapp, sen var allt återställt gud så glad jag blev. Men nu är jag lite arg att jag var så smart så jag fattade hur man fick igång allt, för hade ja inte fått igång allt då hade jag suttit å rå pluggat nu ist :) Ska bara kolla på Nya Tider@tv4 sen måste jag läsa EKONOMI innan jag får ångestattack och börjar skaka och bli sjuk

Jag/vi är så beroende av...

EL, ja just precis Elektricitet är vi i denna värld otroligt beroende av. Jag kom hem runt 12 och tänkte slå på bärbara datorn och sedan tv.n INGET FUNGERADE då tappade jag humöret och tog upp telefonen för att ringa mamma tror ni telefonen fungerade? Ingenting funkade jag kunnde inte se på tv, inte sitta vid datorn och inte ringa kännde mig  faktiskt lite ensam å handikappad tänk om vi nu inte hade data,tv telefon mm då hade jag nog haft MVG i vartenda ämne i skolan:).

Fick svar på ett ekonomi prov idag, det gick bara åt helvete och jag hade lust att börja gråta och gå hem jag hade 7 poäng ifrån högsta möjliga resultat!!! Där rök mitt MVG jag hade tänkt att sätta har bara lust att ge upp ekonomin nu, eller varför inte kämpa vidare fast slöa lite? Eftersom Sveriges betygssystem är så jävla orättvist så kan man lika gärna slöa å få vg iallafall lätt som en plätt, men ist så kämpar å kämpar å kämpar jag men får ändå bara vg sp whaaatevvvvvah tänker jag just nu idag, ska ändra inställning sen.

Tänkte tjäna lite stålar på jobbet idag så man blir glad sen när nästa lön kommer.

PUSS

Matchar vi?

Deet gör vi säääkert... Om du är lång,snygg,spontan,charmig osv!

Sitter här i vardagsrummet och talar lite (on msn) med mrpokerspelare, berättade nyss att min mamma sitter och tittar på Koloniområdet Iris å de där programet är så dåligt, deras dialekter suger å ja orkar inte med sånt trams idag. Nu lät jag negativ och jag är inte så sur idag, bara lite ont i huvet har jag.

Sitter å sneglar på Brusalvedonen som står några meter ifrån mig, men NEJ jag vägrar dricka sånt det smakar så hemskt, jag får ha ont i huvet hela kvällen jippi:)

Jag har äntligen köpt mig en kalender men vad hjälpte det? Jag glömmer hälften iallafall (kanske för att ja inte kollar i den)

Lite uppdatering om viktnedgången!
Sen jag startade för ett antal månader sen så har jag gått ner 3½kg , men det syns absolut inte det minsta!
Nu är det 6½ kg kvar till målet jag äter lite för onyttigt ennu men ja ändrar på det sakta men säkert.!

PUSS

Kom nyss hem från M-berg, Köpte mig ett par söta örhängen från dazzling.
Köpte även en cardigan tidigare idag, ungefär i samma färg som örhängena.
image42

Elina blir pinsam i mataffären

kommer in på mataffären, plockar i korgen det jag ska ha sedan ska jag gå för att betala... Drar kortet och köpet godkänns ej! drar kortet igen occh det funkar inte... skämmer ut mig å alla tror jag är urfattig...

kärring i kassan: Nej du det funkar inte, nu får du göra om
Jag: ööh, ok?
kärring: funkar inte
Jag: vad äre för fel da ?
kärring: INTE vet jag!
Jag: meh då får ja väl gå å ta ut pengar på bankomaten då!

Slänger i mina varor i matkassen och ställer dom bakom kärringen i kassan... Springer upp på stan stoppar in kortet i automat fan skapet och trycker in min kod och skriver "100" då står det följande på auotomaten: TEKNISKT FEL, jag får damp å springer hem och ringer mamma å typ skäller ut henne men hon säger att det är swedbanks fel å inte hennes OK säger jag och ringer till swedbank å frågar vad det är för !+?!? fel `? Åratar med en dryg jävel som kopplar mig vidare ( jag vill också jobba på bank men inte kunna nått å få lön för det) Pratar med en trevlig kvinna som bryter på finska och hon säger att det är tekniskt fel men att det snart är återställt.

Så nu sitter jag här hemma och mina varor ligger väl å ruttnar i kassen där nere på KLIPPET som mataffären heter, ska jag våga gå ner igen å prova kortet? Ne ja väntar tills mamma kmr hem å ger mig kontanter. Hädan efter ska jag alltid ha kontanter till hands...


Cause I really want this fling to last

Mycket söt hund må jag säga, en sån ska jag önska mig!

image41

Att göra imorgon!

Imorgon är det först skola till kl 17.00 efter det ska min kära mamma och jag åka till Ikea och sedan blir det köpcentret marieberg (tycker inte om att gå på marieberg) men måste shoppa lite. Sedan ska vi till stadium för jag måste kolla på någon skidjacka och vantar dåra. Jag får INTE glöma att köpa en kalender mycket viktigt för nu är det mycket och jag glömer hälften hela tiden...

Tjingeling och puss på dig snygging!


Klockan tickar...

och det gör den förbannat fort den tickar alltid extra fort när man ska till jobbet men när man väl är där då tickar den så långsamt så en sekund känns som 5 minuter eller kanske 6 minuter till och med. Idag tillåter jag mig själv att äta lite godis på jobbet (jag måste ju orkaaaa) så jag åker å köper mig en påse candy + en cola zero (cola zero/light är för tjockisar enligt paris hilton) då är jag väl tjock då.

En ny Mr? kanske ska börjas skrivas om och lite smaksiga detaljer här framöver...


Sälen v 11

Åh vad härligt å få åka lite skidor...  Blir en trip med min underbara Carro! Det jag behöver köpa till resan är följande: Skidjacka & Vantar.

Så här såg man väl ut igår ...
image40
 

aktiiiiv

Idag har jag bara latat mig och så kommer kvällen fortsätta, tror faktiskt jag tar och lägger mig i sängen å sover. PUSS!

image39

Nu blev jag inspirerad...

Med en dov huvudvärk från gårdagens festligheter så sitter jag endå här vid datorn, läste lite i blondinbellas blogg och blev helt plötsligt inspirerad till att plugga och det var hennes förtjänst hon skrev något om att lägga plugget åt sidan en stund för att vara med några vänner  men jag själv har satt vänner, fest och shopping alldeles för mycket framför plugget och nu känner jag att jag faktiskt måste plugga som bara den! Ska skriva en uppsatts om våldet på internet, altså filmer som visas på tex youtube om våld, sex, misshandel osv och nu ska jag ta ställning till vad jag tycker om detta. Det blir lite klurigt då jag inte riktigt vet vad jag ska tycka. men nu är det dax att sätta igång!

Ha en underbar dag och gå ut i det vackra vårvädret!

No, go home to your wife!

Du är Big.


until you come back


Ett mål flera möjligheter

Nu är det bara 7,3 kg kvar till det slutliga målet...

Å hur fan ska man gå ner 7 kg och orkar med två jobb, skola, träna å allt de där? Gud vet, och han ska hjälpa mig typ. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kolla på nya tider 14.25 sen ska jag fixa mig för att sedan shoppa lite tingel å tangel till morgondagens festligheter, och senare ikväll ska jag iväg till....

Tjing:*

träna tjockis

Nu ska jag möta upp carro på Nautilus, vi ska ta oss ett träningspass och som vanligt lär det väl ta 2 timmar... Detta är 3e dagen denna vecka jag tränar, ska man försöka sig på en 4e och en 5e också ? Ja har jag tid och ork så får det bli så. Svettas å träna bör man annars blir man fet... Shit nu ringde carro hon är ju redan där, jag måste dra puss

feta ungar

När Johanna och jag satt där och kollade på hockeyn så stog det massa ungar framför oss, sånna där pojkar i typ 11 årsåldern... Och efter ett tag så kunnde jag inte koncentrera mig på hockeyn ( hockeyspelarna) längre för jag blev helt förvånad över hur mycket godis och läsk ungarna stoppade i sig, felet med det var att hälften av ungarna var faktiskt överviktiga (mer eller mindre) plus att det är ONSDAG idag inte LÖRDAG om övervikten ska stoppas i detta land och i denna värld så kan man väl försöka hålla den där regeln att godis får man bara äta på lördagar. Dom där pojkarna tränade säkert hockey och sådär men endå så var nästan varenda en överviktiga, jag hatar å se barn som är sådär överviktiga jag tycker synd om dom och vill bara starta ett kolla för dom så dom kan gå ner i vikt å se normala ut sen. Vem vill ha massa extra fett på kroppen? självklart får man ha lite fett, men endå när dom är feta i så tidig ålder... jag blir helt ledsen.

Vad tycker du/ni om det här ?

Alla är lite feta idag.

Jobba inte på ZARA i Örebro

image38
läs hela artikeln här

Knullhockey

En grov rubrik BARA FÖR ATT jag är så glömsk varför skaffar jag mig inte en kalender/almanacka ????? Igår Tisdag hade jag tid hos läkaren , en dietist då som det heter jag skulle dit för att prata om min glutenallergi och även få ett recept osv... En tid hos henne får man boka typ några månader innan, som jag då också gjort å Igår 09.45 skulle jag vart där. Nu ikväll den 20/2 kom jag på att jag hade tid där, eh lite försent eller vad? Å som om inte det var nog att jag bara glömde bort det, så får jag ju betala 150:- det kostar att vara glömsk KUL.

Det är sånna här grejer som inte får hända i min vardag, för då spricker rutinerna typ men nu får ja ju betala för misstaget och det är rätt åt mig. Jag klarar bara inte sånt här det kanske märks.

Ikväll var jag på ishockey med johanna, ganska mysigt faktiskt men jag hade ingen som värmde mig i kylan :(

3e kaffekoppen

Har vart på stan med underbara Carro & Kapple, vi tog en sväng och kollade på lite kläder och smink sen gick vi och åt god mat på det nya favorit stället NJUTA jag ska nog ta mig en fika där minst en gång i veckan.

Ringde nyss till skatteverket då sa dom såhär " Det är många som ringer till oss nu men du är placerad i kö, din plats är 58" jag la på direkt kan jag ju tala om vem i hela världen orkar vänta tills 58 tröga personer har fått hjälp? Inte jag iallafall. Nu ska jag iväg till min älskade mormor ska nog köpa en kanelbulle till henne så hon blir glad!

KRAM

Nu ska jag träna

Baby why can't we just start all over again
Get it back to the way it was
If you give me a chance I can love you right
But you're telling me it won't be enough

men det vart bara fel

Snart är det gym måste göra allt fort idag ska ju jobba sen också, blir väl 1½ h det får räcka idag. guuuuud vad jag tänker mycket, kan du bara försvinna lite från mina tankar det var ju mitt val, det var ju jag som sa typ "hej då vi ses aldrig mer" måste väg å träna nu så ja kan träna bort dig från mitt huvud.
 

ex kläder

Ja vad ska jag göra med mitt ex kläder? Kanske borde skänka bort dom till myrorna eller nått tror det får bli så... Allt för välgörenheten. Dom kan inte ligga här, jag ska behålla en tröja från dig bara för minnets skull och för att den värmer kalla kvällar.

Att köpa V.9

Till mitt rum

[ ] Databord
[ ] Whiteboard i glas
[ ] En tavla
[ ] Låga sängben i trä

Shopping

[ ] Anorlunda kläder
[ ] Mascara
[ ] Rouge
[ ] Beställa bikini och Solglasögon från Asos
[ ] En kalender
Mix And Match Ring Bandeau Bikini Top

NJUTA

Det är vad vi gör här i livet, vi njuter. Caroline och jag var på de nya stället NJUTA nu ikväll det var jätte fint där inne. Det blev en latte och massa mysigt prat om resor och vilka vi vill åka med :). Jag tror jag är lite små hungrig men det är lite försent att äta, en kvällsmacka tror jag det får bli .

Puss loveli
image36


Dra tillbaka tiden och du får en guldstjärna...

Tiden ger ingen en andra chans, det är människor som ger varandra en andra chans och får man en andra chans ska man vara glad. Jag lämnade någon pga något jag själv inte vet, trodde väl jag fick tillbaka det bara jag bad om det det har ju funkat förr. Men den här gången var det försent och jag kanske tänker efter LITE mer nästan gång jag kan inte vara annat än arg... Jaja där var jag allt lite martyr

Vad ska jag göra idag?

TRÄNA och bli svettig är precis vad jag behöver och så får det bli, snart är Carro klar på körskolan och då blir det träning. Men jisses här sitter jag med blött hår, måste föna!

Jag är inte kär, Puss

Tröttsamma TV kvällar

Ett tag tyckte jag att det var ganska skönt att ha ensamma tv kvällar, men nu känns det mer överskattat och jag gillar det inte alls längre... Är ju rastlös, vill bara ha folk runt mig hela tiden men jag är ju en "periodare" ibland vill jag ha liv å rörelse och ibland vill jag bara sitta hemma och inte göra nånting.

Jag gick inte till jobbet idag FY på mig, och vad ska jag skylla på? Hm jag är bakis för sjutton, men jag sa att jag hade lite feber jaha där ljög man igen för att rädda sitt eget skinn.

Nu kollar jag på "en annan del av köping" man kan ju inte låta bli att skratta för dom är så roliga, speciellt Tobbe

Tobbe: Du måste RAKA DIG!
Byggaren: Vadåra?
Tobbe: Du ser för JÄVLIG UT!

Jag känner för lite kärlek, Puss hej!

Vad är trevligt?

Jag har många funderingar, men jag vet inte vart jag ska börja... Ibland så vet jag inte ens om något är roligt eller tråkigt för det "bara är" så att säga..

Igår var det lite partaj, och hos Elin så var det mycket trevligt men när vi åkte till björkhaga med taxi för 200 spänn så kanske inte jag hade så kul som man skulle kunna ha för 200:- elr ? Jo men trevligt var det, alla var trevliga förutom tjejerna altså var bara killarna trevliga... Men nog nu jag hade en okay kväll igår punkt slut.

Mr you finns inte längre, han träffa en ny och försvann.. Och jag kan inte göra mycket annat än att leva vidare med trevliga örebroare, tur att jag har hittat de rätta!  

Men shoppa å må bra för fan

uuh snyggt, ska shoppa mig något i den stilen
image35

Man får inte tillbaka det man kastat bort...

Kasta inte bara bort det bästa du har, ta vara på det så länge du kan. Var inte lika dum som jag vart.

Okej jojo-banting fuck off

Hur kvinnor kan uppnå mer långsiktiga träningsresultat... Träna som männen!

Många kvinnor försöker gång på gång att bli av med överflödiga kilon runt mage, rumpa och lår. Tyvärr är det inte så många som lyckas att på sikt skapa den figur de så hårt strävar efter. Svaret kan ligga i att istället börja träna som män! Det innebär mer styrketräning och högintensiv konditionsträning. Genom att ställa sig på ett löpband eller en stepmaskin och ratta in fettförbränning som alternativ bryter man faktisk ner muskelmassan samtidigt som fettförbränningen inte är effektiv. Visst förbränner man fett genom medelintensiv träning men det tar både lång tid och ökar risken att vikten åker berg-och-dalbana när träningsmängden minskar. Hur ofta har du försökt att gå ner i vikt genom att springa eller använda konditionsmaskinerna på gymmet? När inspirationen avtar och med den träningsmängden så går man upp lika snabbt igen. Detta är mest känt under begreppet jojo-bantning, där resultaten tycks försvinna innan man ens hunnit hem från träningslokalen. Detta beror till stor del på en minskning av muskelmassan som minskar kroppens totala kaloriförbrukning under hela dygnet. Genom att istället styrketräna och utföra högintensiv konditionsträning skapas en inre miljö som stimulerar såväl muskeltillväxt som fettförbränning vilket ger både snabbare och mer långsiktiga resultat. Och oroa er inte tjejer, ni kommer inte att se ut som Arnold efter lite styrketräning, det krävs betydligt mer än så! /Jason McMillion

Vad är pengar ?

Något man blir glad av skulle man väl kunna säga. Jag är glad iallafall jag har tjänat 400:- på 5 minuter det känns ju ganska bra så att säga. Men nog om pengar det ska jag inte skriva om för det har jag lovat min älskade Johanna. Nu ska jag jobba lite mer, det jag gör är att boka in möten åt min chef..

Seya Puss

magiska krafter ?

Utan att ens bli förvånad så "exploderar" hårfönen idag,  vad vill ni mig ? Vill dom magiska andarna ta död på mig eller ? Allt i min väg värkar ju mer eller mindre explodera lite närsom, bränt luktar det också i hela lägenheten sånt här trams har jag absolut inte tid med en onsdags morgon för idag har jag både Redovisning & Prov och kvällen ska spenderas på jobbet. Måste få mest möjliga antal rätt på provet, och jag har lite panik kan jag tala om så nu ska ja springa till skolan, hoppas jag blir svettig på köpet...


PUSS LOVE

Bokföring är så sexiiiigt

Sitter här vid datorn å knappar ekonomi boken ligger i mitt knä, skulle ju läsa massor i den men den ligger mest där lite oberörd. jag har tre stora bokstäver i huvet och dessa är L Ä S, det gör så fruktansvärt ont i huvet så ja kan inte läsa i jävla ekonomi bok, jag har ju prov på bokföring imorgon gud va kul man blir nästan upphetsad skämt å sido så ska jag nog gå å lägga mig snart. Jag har jobbat hårt ikväll och tur som jag hade så var Linnea på jobbet också ! Jag fick även lite beröm för jag gjorde så bra ifrån mig idag, en liten extra slant där;) förgyllde hela denna mörka afton.

Nu tror jag ja ska gå å tugga lite piller, typ som några alvedon puss å kram jag är kär i dig.

Mr you is you and forever you

Nu uppdaterar jag bloggen iallafall... Ska snart gå till jobbet å jag har ingen ork till att plugga non-stop.
Är det tillåtet att ljuga ibland ? Nej det är det inte, men alla gör det hela tiden om och om igen sen ska man spela på lögnen år efter år efter år... Jag är trött på mig själv och alla andra som har så svårt att vara ärliga och raka, det måste handla om svaghet eller något annat som gör att man ljuger ihop lite saker å ting. Man vill hela tiden rädda sitt eget skinn, och det gör man så "fint" genom att ljuga lite... En vit lögn kan vara okej, bara för att göra saker och ting bättre, men vissa vill man bara stämpla ordet "falsk" i pannan på.

I skolan har jag vänner runt mig som jag trivs så bra med så dagarna är smärtfria och jag är glad osv :) Men de sena kvällarna, oh jisses vad man börjar tänka och det kommer till och med en liten tår då och då men man kan ju inte ha bra tider alllltid.

Livet leker vidare och snart rullar pengarna in som dom ska, då ska jag shoppa mig en ny garderob, åka till stockhholm, kanske en sväng till fjällen och bara unna mig själv det bästa JIPPI!

Mr you, Allt gick för fort och det blev bara ett avklippt slut, det var inte så jag hade tänkt det det bara blev så och det var fel för rätt tid var inte inne för det♥


jag bara älskar


uppdatering

Kommer ej uppdatera denna blogg på en vecka nu

Hörs puss!

En liten låt mitt i natten då man hinner tänka.


"Viktoria är ju hennes fina namn"

Ja det var vad mamma sa nyss i telefon till någon, men vadå Elina är väl dugligt tycker jag eller ? Kanske är lite mer top noch med Viktoria men jag är väl ingen prinsessa, bara ibland i min egen värld. Undra vad livet har att erbjuda idag, vad kommer att hända dom närmsta timmarna? Det är iallafall något jag inte tänker fundera en gnutta över för jag lever i NUET, okej inte helt sant men jag försöker att göra det.

Ikväll åker jag en sväng till lovely, kolla tv och äta lite snacks det blir bra det. Någon mobileo tänker jag inte bry mig om ikväll och inte något annat heller.

Duschen väntar på mig, hajdå:)

Frukost är överskattat...

...och det är lördagar också. Nej da lördagar är underbara man har så mycket frihet men endå så ska allt man inte hann med under veckan pressas inn på denna lilla lördag, lite pressar man inn på söndagen också, men söndagar är röda och då vill man vila men jag jobbar söndagar och imorgon så måste jag jobba typ hela dagen men jag ska inte klaga det är ju själv valt men vadå alla behöver väl pengar ?

Hoppas man får träffa dig inom en snart framtid... vad ska jag kalla dig? Nånting med X låter bara larvigt, Mr you kan jag kalla dig för tillfället.


Klockan är typ 14.00

Det är lördag och jag är seg som bara den, jag har inte fått ett dugg gjort idag jag bara sitter här och degar. Klockan är typ 14.00 och jag känner att jag borde göra så mycket men jag gör inget alls. Jag borde plugga, träna, äta & fixa och dona men nej då men snart kommer jag igång sådär runt 15.00.

Brunch nu! Tjao


Horoskop Lejon

Lejonet 23/7-23/8

Det är upp till dig hur dessa veckor ska se ut. Antingen väljer du att ta det lugnt och då händer i stort sett inget alls. Eller så satsar du på att följa dina impulser och då blir det dramatiskt till max. Olika äventyr kan locka, exempelvis en resa till något riktigt udda ställe.

Kärlek & sex: 3
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 4

Ta med mig till ett udda ställe du ;)

Middag och Tv med Anna !

Nu ska jag snart gå ner och handla, för jag ska nämligen laga middag det blir Kött med Pommes och en hemma gjord tsatsiki mumsigt värre! Helt spontant fick jag lust att bjuda på middag och den utvalda blev Anna.
 
Idag blev det minimal shopping, köpte en svart top med snöre  på H&M ganska gullig faktiskt, sen när jag kom hem hittade jag en vit stickad tröja i mammas låda och hon ville inte ha den så då tog jag den.

Önska mig lycka till med matlagningen Puss & Kram!
image34

Kvällens TV

Ikväll blir det TVkväll för mig:
 
TV4 19.30 - Postkodmiljonären
TV4 20.00 - Let´s Dance
SVT1 21.30 - America´s Sweethearts


Iväg med världens fart!

Igår gick jag till jobbet som vanligt vid 16.30, efter rasten vid 19.00 började jag må så illa och skaka i hela kroppen jag blev lite irriterad för jag ville ju verkligen jobba klart och sådär men kroppen tillät det inte. Otur som jag har så var högsta hönset på plats han som äger hela skiten, så jag fick säga till han som det var och sen ringa mamma så hon kunnde hämta mig. Hela den korta bilresan hem var magen påväg att vända sig 10 grr men jag klarade mig precis tills jag kom innanför dörr´n och då var det bara att kasta sig rätt inn på toan och göra det man var tvungen till. Sedan sov jag väl från 20.00 och hela natten, pratade någon minut i telefon också. Men idag känner jag mig utvilad och jag mår dels bättre, eftersom jag fick i mig minst möjligt i matväg igår så är jag så hungrig nu så jag svimmar nej da svimma ska jag inte men äta en macka det ska jag, även ett glas apelsinjuice får slinka ner självklart ska den vara färskpressad!

Efter jag fixat håret och make up så bär det av till stan, ska träffa Carro över en lunch och lite shopping myspys precis så ska en fredag se ut. Har jag tur så följer även Anna med mysmys :)

Nej nu har jag faktiskt lite brottom, hejdå puss!

hold me in your arms tomorrow

Nej jag orkar inte skriva något krims krams nu, tänkte ett tag "tala ut" men jag hoppar det har inte köpt nya bröst än.

SKOLA NU tjarrå grabben


Väckarklockor är bajs

Här ställer man hela TVÅ väckarklockor för att ens vakna på morgonen, men tror ni det hjälper? Ååååh nej, den ena går sönder och den andra ringer fel tid kan det bli bättre man blir ju bara så irriterad när tiden inte räcker till på morgonen. Jag som tänkte ha värsta mysmorgonen å allt men istället blev den rätt odräglig att orka med. Återigen är dagen fullproppad med "aktiviteter" (inga roliga dock) Det blir skola i princip hela dagen och sedan ska jag hem för att vila i 30 min, sen gå till jobbet JIPPI pengar pengar pengar skämt o sido så ska jag nog ta å pressa mig ett glas apelsinjuice,´men precis nu insåg jag att klockan har slagit sin tid och någon apelsinjuice hinner jag ej med denna ljuva morgon.

Byebye baby!

kaffe explosion!

Jag får mig själv att häpna imorse gick jag upp och såklart var jag trött, eftersom kaffekokarn precis gått sönder så måste jag ju koka kaffe vatten med en kastrull och vatten (skit jobbigt) sätter på plattan och går därifrån för att fixa håret och make upen när jag kommer tillbaka in i köket efter ca 20 så luktar det SKIT och ett glas med kaffe i stor å kokar på stora plattan (det var här jag insåg att jag satt på fel platta) panik som jag får så tar jag en handduk och tar glaset slänger ner det i diskhon och spolar kallt vatten på det = GLASET EXPLODERAR hade jag inte haft en handduk för så hade väl min hand exploderat i samma sväng, ibland har man bra tur och jag är väl inte den smartaste på morgonen så det är inte så konstigt att mamma förbjudit mig att använda spisen morgontid. Hm det här var väl typ 10:e gången jag får något att explodera. Idag var det ett glas, en annan gång var det en mikrovågsugn. Har jag lite för mycket energi runt mig eller vadå?

Snart börjar jag! har typ Ekonomi hela dagen, sen efter skolan ska jag till jobbet fy och usch va jobbigt.


Sov till den du!



panik eller vad

Men nu får jag lite panikkänsla! Huvudet gör så ont så det känns som att mag-innehållet snart kommer upp, tror jag måste lägga en blöt kall handduk om nacken för det är nog nacken som skapar denna otroliga migrän huvudvärk eller vad det nu är som gör så ont. Det sitter lixom bak i nacken och drar sig fram över ögonen, är det någon mer som har sån här huvudvärk? Nu tar jag sån där ÄCKLIG brustabletts alvedon *dricker och håller för näsan* YAAACK va hemskt det smakade...tror jag spyr
Hejdå
One Republic-Come Home

Dagens Horoskop För Lejonet

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Dagens kommentar för eftertanke: Det är inte alltid dem,
som ropar högst efter din uppmärksamhet,
som har mest behov av den.

Två alvedon och en jävla massa vatten

Jag borde ju ta två alvedon och dricka massa vatten, men jag "orkar inte". Är det någon som har något tips på vad man ska göra när man har såhär ont i huvudet som jag? Undra om det är migrän för ljuset från datorn skär in i ögona på mig.


DL upp pumpad med luft

A men jag tror jag kolavippar! Herrmanhemlig som jag egentligen har lust att hänga ut här på bloggen med namn adress och telefonummer och hela den biten, han kan ju bara gå och ta sig i arslet ärligt talat, du är så jävla skév och jag är glad bara jag slipper se dig i all framtid. Du får aldrig någonsin mer ta kontakt med mig, och gör du det så tkr jag synd om dig

Vad är det mest elaka & konstiga en kille gjort mot dig?

borde sova och få rätt mängd sömn!

Imorgon börjar jag kl 11.30 ÅÅH va skönt det ska bli att slippa vara i skolan kl 08.00 som vanligt. Imorgon blir det till att vara aktiv i skolan och sedan kanske träna om jag mår bra. När jag kommer hem är det dags att agera "sekreterare" detta är då mitt andra jobb som jag tjatat om så länge, tänkte börja med det kl 17.00. Det jag ska göra (som jag säkert nämnt tidigare) är att jag ska boka in möten åt en försäkringsmäklare, med ett gott humör och lite villja så klarar jag väl det här med 2 jobb, träning och skola Självklart:)

Alltid när jag går och lägger mig kommer jag på så mycket vettigt att skriva om, men då orkar jag aldrig gå upp igen för att sätta på datorn utan jag tänker att jag kan skriva om det imorgon istället men såklart glömer jag allt dagen därpå endå!
Godnatt sugar!

Sex&sånt

Mitt val på tv:n blev ju outsiders, men det ångrar jag till viss del det var för mycket kontiga saker om sex å sånt blööaä.
Tänk dig den där känslan när du så jätte mycket verkligen vill träffa någon för att säga en sak, en sån känsla har jag nu.

KOS STAD

Bokat Resa till Grekland, Kos stad. I sommar bär det av!
SOL, PARTY och SNYGGINGAR
image33

Tv tips för måndags kvällen

19.00-19.30
TV 3 - 2900 Happiness
Kanal 5 - unga mödrar, mitt val
MTV
- Next

20.00-21.00
Kanal 5 -
Outsiders, mitt val
TV 4 - Prinsar & Prinsessor

Denna eviga vikt hets

läser bloggar hit&dit och varenda brud i hela världen inkl jag har sådan otrolig vikthets ett kilo hit och ett kilo dit, gå ner 10 kg så det syns någon skillnad istället.

Jaja nu är jag kanske lite väl hård, och fettma är ett problem i världen idag det vet jag. Men vad leder all denna vikthets till ?

5 kg fetare av en pizza?

Är jag blåst eller stämmer detta? Om jag ätit en pizza (eller vi säger en halv vilket är det jag får i mig om jag äter pizza) då tror jag helt plötsligt att jag går upp 5 kg så hela nästa dag äter jag inte ett skvatt, skév matvana eller vad? (nu ligger den bärbara telefonen å piper för det är snart slut på batterier, en sån sak kan göra mig GALEN men jag har ingen ork till att sätta den i laddaren så ja får väl skylla mig själv) Tillbaka till matgrejen, jag måste omedelbart börja äta regelbundet.

En dag med mat för mig ser ut ungefär såhär:


06.30-11.30 - Ett antal koppar kaffe, ingen frukost USCH
11.30-12.00 -
Lite skolluch som nu förtiden aldrig är så god så man kan äta sig mätt. (ennu mer kaffe)
12.00-23.00 - Ibland någon macka (kaffe), äter nästan aldrig något tillagat hemma. Blir det inte nån macka så blir det antingen snabbmat eller ingenting (måste bara tillägga att snabbmat blir ej så ofta, för då skulle ju jag vara jätte fet nu snabbmat blir man FET av punkt slut, kanske inte sallad dåra) Ska det se ut såhär? Svaret är nej

Såhär tycker jag det ska vara för mig

07.00 - Frukost, två mackor, 1 ägg + kaffe
10.00 - Mellanmål, en frukt?
11.30 - Lunch, äta enligt tallriksmodellen
13.00 - En kopp kaffe eller två
15.30 - Mellanmål, En frukt alt macka
19.00 - Middag, Äta enligt tallriksmodellen och bli mätt

Frukosten får jag skippa, för det kan få mig att spy helt enkelt. Att äta såhär mycket på en dag och dessutom komma ihåg att äta skulle bli bra krångligt för mig, men jag kanske borde försöka för min egen skull?

Listen to me, sugar

Idag är det ju måndag som säket alla märkt, en rikgtigt seg skoldag har det vart och mitt humör har inte varit det bästa mest kännt mig lite nere idag, men imorgon är en ny dag det är ju tur det. Ingen träning idag inte, men imorgon då måste jag ju träna kanske sluta äta som alla andra tjejer, höhö. När jag går över stan blir jag så trött på å se alla som måste sticka ut så extremt från mängden, att ha rosa hår, vara klädd i trasiga kläder och ha en krigsmålning i ansiktet är inte speciellt NICE att se, orkar inte med sånna tragiska människor, inte idag iallafall.

GnR-patience

Veckans upplägg

Måndag: Gå till Ticket, träning?
Tisdag: Träningspass, börja mitt andra jobb som "sekreterare"
Onsdag: Jobb
Torsdag: Jobb
Fredag: Träningspass
Lördag: Shopping, träning?
Söndag: träning, jobb

Uppdaterar under veckans gång.

Varför sova när man inte kan?

Nu sitter jag här med den vanliga ångesten, klockan är för mycket och jag MÅSTE sova. Men nej jag måste inte alls sova. Om jag skulle gå och lägga mig nu skulle jag endå inte somna på en timma, så jag kan väl lika gärna sitta uppe den timman eller hur? Mamma tjatar: GÅ OCH LÄGG DIG men jag har nog känsla själv till när jag ska gå å lägga mig lilla du.

Ikväll har jag varken något roligt eller intressant att berätta, x och herrmanhemlig är inte aktuella längre. Nu är det bara jobb, jobb och skola plus massa plugg och sist men inte minst 3gg träningspass / vecka med Caroline:)

@Home

Hemma från jobbet, skööönt. Jag gjorde inte så bra ifrån mig idag men men ibland orkar man inte plus att jag åt för mycket godis fick dö ont i magen :(. Nu i veckan ska jag börja mitt andra jobb, pengarna rullar in som dom ska.. Uppdaterar i veckan hur det går med det .
 Puss hey!

Där tog jag saken i egna händer

Nu är jag hemma från m-berg, det jag fick med mig hem var; Ett par mörkgråa tights, over knee strumpor svarta, hårspray och en deo det fick väl räcka tyckte jag. På m-berg så jag Helén Lindgren som jag tror hon heter, läser hennes blogg så det var lite skoj, fint klädd var hon måste jag bara tillägga. Jag var inne en sväng på Ticket, för att kolla lite och då började en som jobba där prata med mig och där vart jag sittandes kanske i 20 minuter, så när jag kommer hem från jobbet ikväll måste jag ringa carro och berätta lite om reseplanerna som jag kokat ihop helt på egen hand hihi. Nej nu ska jag köpa mig en påse godis för en gångs skull, jag tror det behövs på jobbet idag orkar inte sitta där utan sötsaker, här var det dax för size 0 HAHA.

modemedveten med egen stil?

Jah, en fin väska skulle sitta fint nu, är så sugen på att shoppa lite speciella ting å tang. Det blir en sväng till marieberg (köpcentrum), hur mamma å jag ska komma dit med våran lilla bil är en  fråga i sig det lär väl vara 2 meter snö på vägarna. Jaja vi får köra i 50 km/h.

Dagens Inköpslista
1.
Svarta knä strumpor
2.
Hårspray
3.
En rolig tröja
4.
Något impuls köp

Om jag får med mig något av detta hem är jag duktig, för jag glömmer jämt bort allt jag ska köpa när jag väl är på plats. önska mig lycka till...

-why do you raise my hopes?

Nu är klockan en del och trött är jag, frågan är om man ska hård träna imorgon bara för att rensa hjärnan lite. Tänka är just det jag har minst tid till nu.

Film & mys med Miss Johanna

Om ca 30 min ska vi kolla på en film på svt 2, det är inte ofta den kanalen är på, på min tv. Filmen heter " Förnuft och känsla " och det är bäst for johanna att den är bra! ;)

och vem är du ?



Girl talk

Nu kommer snart min älskade johanna hit, blev jätte glad när hon frågade om hon kunnde komma över en sväng. Det blir nog en film, och lite girl talk. Jag har ju lite å berätta om den däraaaa galningen.

Ikväll har jag lust att få skratta och bara ha mysigt. Nu ska jag se om jag hittar några värmeljus att tända !

tjingeling*


mobileo är tyst och det är jag med

Nej det är inte så konstigt att man inte får några sms när man endå aldrig svarar. Jag är väl då den som aldrig svarar, för att fylla på mobilen är jag inte så bra på förr hade man ju abonemang det var tider det. Hos Carro var det good mat och MYCKET MAT, jag är så mätt att jag behöver nog inte äta på en vecka. Är väl endå lika hungrig imorrn igen...

Varning för hårda ord
Jag är så TRÖTT på att höra om alla jävla ät störningar å bantningar å hej å hå. Att villja vara size 0 och det där, det är väl förfan bara sluta käka å träna ihjäl sig. Jag orkar iallafall inte bry mig om nån som håller på sådär. Om jag vill banta så tänker ja inte prata om det, det kan man hålla för sig själv. Idag är jag lite ilsken och då kommer dessa hårda tankar från mig. Men seriös ingen kille i världen orkar med någons tjat om att inte äta. Jag tycker inte om att folk äter å äter å blir feta, MEN gör bara något åt det istället för att tjata om det.


Snö och kalas!

Oj vad det kom mycket snö ner från himlen helt plötsligt, mysigt fast det blir ju bara blött på marken usch och fy. Nu ska jag och mamma snart iväg till Carro som har fyllt 18år. Hon har lite kalas för släkt, och jag då ingår väl där en smula hihi, gulligt tycker jag. Jag hoppas presenterna jag köpt passar annars går det ju alltid att byta såklart. Kvittot ligger säkert i min plånbok, tror jag? Min klädsel idag är vit och svart, hel tråkig. Det blir mycket shopping lite senare i februari månad, längtar!

Nej nu blir det en biltur ner till Carro, PUSS!

@Home

Nu är jag hemma. Det var mysigt hos Anna. Louise, Lina och Linnea drack lite drycker som innehöll alkohol, vilket märktes av efter en stunnd;). Själv drack jag bubbelvatten, mycket godare än alkohol må jag säga. Vi körde "jag har aldrig" och där kom massvis med goda smaskiga hemligheter fram, som vanligt handlade det bara om sex haha! Men kul vare och även fast jag inte drack något med alkohol så var jag väl ganska frispråkig. Jag är trött nu och sängen lockar, en mysig film skulle vara bra avslutning på denna dag faktiskt. ENSAM är skönt att vara när jag tänker efter, fast nu tänker jag inte efter.
 Friday night and goodnight

@annas

Sitter här hos anna, hon pratar med Louise i telefon. Dom tjatar om pizza, vilket jävla krångel;). Nu ska jag kolla på resor till Kos, för det blir nog dit resan bär av till sommaren, och inte till ayia napa eftersom alla i hela örebro ska dit.
Skriver en rad sen, pusshejs

Saken är den att...

Nu står det helt still, för bara kanske 30 min sen så hade jag hur mycket som helst att berätta och skriva om. Men nu glömde jag allt bara för det. Typiskt! Ska se om jag får ihop något endå.

Dagen i sin helhet har varit bra, förutom att vädret är regnigt. Gick en snabbis på stan och det blev ett impulsköp som vanligt. En lite längre vit t-shirt med en fjäril på, saken är den att jag vet inte om jag ska behålla den för den kan uppfattas som ett nattlinne? haha det vill man ju inte direkt, men ska iväg till adolfsberg snart och träffa några vänner så dom får avgöra.

Jag såg nog stans näst snyggaste kille idag. Och han visste verkligen om att han var snygg om man säger så, så då vart han egentligen inte lika snygg längre. På tal om killar, jag trivs på sätt och vis att vara singel nu, men det är ju dom där hemma mys kvällarna man saknar lite då och då. Än så länge klarar jag mig utan ialf.
image31

RSS 2.0