Mätt i...

Mätt i magen, längtar tills imorgon för det blir som sagt god mat och trevligt sällskap samt att jag nu har lite olika saker att dricka. Idag klev jag upp ur sängen kl 12.30 så jag lär väl somna runt 03 inatt eller nått.

Puss!

Must say NO

Härlig lugn dag, Anna, Carro och Jag åkte ut till ICA Maxi och "storhandla" nyårsmat. Fläskfilé med potatisgratäng serveras imorgon, fan va gött!

Nu ska Oskar och jag käka lite mat och Anna skulle kma över och käka sin drive in köpta El maco Chicken meny.

Tjiiiing!

Hemskt mycket hej

Hej,

Just nu sitter jag här och försöker lära mig konsten av att leva i nuet. Jag har jullov och är ledig både från skola och jobb, visst ska sånt kännas toppen varje minut? Ja, det känns banne mig toppen när jag tänker efter!

Nyår, den överskattade partydagen/natten, nejdå jag ser fram emot nyår lika mycket som varje år, det känns lite speciellt och alla är så glada och uppklädda.

Jag fixar väl lite med håret


Oskar provar nyårsklädsel








Btw

Så var som här snygga

Sennheiser CX 300 i gruppen HiFi hos Bellme.se (72132_2)

Det är mycket jag bara vill (ska) göra

Julen är över och nu är det bara ruschen på stan som väntar, jag orkar seriöst inte med stressiga människor som river bland alla REA varor. Men jag ska göra mitt bästa för att inte slå till någon stackars krake. Snart ska jag och Oskar spela en badminton match mot min Mamma och hennes karl Stefan, vi kommer vinna stort! Sedan är det hem och duscha för att sen ska jag trängas bland alla andra människor på stan, hoppas jag hittar det jag ska ha så jag slipper det där sen.

ps; Flytta bör man annars dör man.

ps2; Vill ta studenten NU, sen vill jag ha ett jobb som jag trivs med och sen vill jag flytta ihop med Oskar och sen vill jag ha ett par olika jobb sen kanske jag flyr landet.

ps3; Jag måste rida islandshäst snart!


Årets julklapp, upplevelser!

Jag fick då så fina julklappar så, är hel nöjd!

En av julklapparna från Oskar♥ var denna upplevelse. Det ska bli helt underbart mysigt!



Jag önskar alla en riktigt God Jul!

Jag önskar alla en riktigt God Vit Jul!!


Det smakar okej!

Jag värmde lite glögg, det är tydligen stark glögg med rom den smaka helt okej men bara varm, inte kall.



Ps; Bingolotto överdriver med sina reklamavbrott, men ge mig lite vinst så kan jag ha överseende med det ;)

Titta bara

Chokladtryffel, vit chokladtryffel, knäck och ischoklad

Idag har jag bakat...

Idag har jag bakat julgodis, vilket jag är ganska bäst på! Visst ni får se bild sen...
 
Snart blire Bingolotto, myyyyskväll!


Dan för dan

Något som skulle vara kul, skulle vara att va radio pratare. Få sitta i radio och prata och spela musik och veta om att flera tusen lyssnar på en. Fan va skoj!

Jag ska slänga mig i duschen nu sen ska jag åka till mormor och sen måste jag hem och städa samt baka julgodis det är ju trots allt dan före dan idag.

Ha det så bra Hejdå och God Jul!

ps; Glöm inte köpa bingolott till ikväll, mamma och jag ska i alla fall bli miljonärer!

Dom här var ju rå snygga




Min...

Min Svea

Återigen känner jag...

Återigen känner jag den där sorgliga känslan, vi har ingen nära kontakt allt är bara på ytan, jag vet att allt är en annan persons fel, inte ditt. Jag känner mig fortfarande inte vuxen nog att säga något till dig, för du verkar ju trivas så som du har det nu.

ps; Förövrigt är jag lycklig!


Vissa tjejer är så extremt...

Vissa tjejer är så extremt övertaggade och hetsar på alla andra tjejer, det är lite lustigt tycker jag m fl.

ps; Jag njuter

Pix

Älskar er!

 


Barnvakt

Sitter just nu barnvakt åt min älskade lillebror, han är helt underbar. Ni får se bilder sen!

ps; Älska din nästa, börja med mig.

Puss hey!

En lördag kväll

Jag fixa till håret så att det blev långt, så det kan gå. Nu ska jag käka lite fishgratäng och sen åker jag till Carro och myser, inget slinga hår ikväll nu Carro (http://carolinees.webblogg.se).

   

Dansa, Dansa noot

Ikväll blir det middag och mys, mamma har blivit hitbjuden så hon får se hur jag "bor" nuförtiden. Det är skönt att vara hemma och ta det lugnt en fredag, det blir ju ändå så mycket festande över jul och nyår.

Idag fick jag mitt löshår, så imorgon blir det till att sy, så jäkla tråkigt men det måste göras!

Ät gott och ha det bra ikväll, ciao!


Shalalala

Vilken skön myskväll det är idag. Jag bara njuter av tanken att det faktiskt är jullov och ledigheten varar till 7:e Januari


Jullov!!

Alla julklappar är klara, det är så skönt och alla kommer bli glada. Jag älskar julhelgen och dess mysiga stämning. Långt hår till jul och nyår , yeees!

Jag älskar livet!

ps; ska åka buss idag, hatar att åka buss

Sooo smart

Nu har jag kommit på hur alla bloggläsare orkar med alla piss kommentarer de får!

Glada överraskningar

Jag kom nyss hem och möts av en glad överraskning, chefen har skickat mig en julklapp. Julklappen är ett presentkort på HM, det stod inget belopp på så jag gick in på hm.com för att checka. En 100:ing tänkte jag, men nej då han var så generös så han hade satt in 400 spänn på kortet.

Tack så jädra mycket!!


Ja det saknar helt enkelt mening

Då säger jag som Blondinbella, utan kärlek saknar livet mening.
Jag är så lycklig för att jag har en sån underbar pojkvän!

ps: aaaah klockan drog iväg, måste göra mig iordning!

Jag tycker inte om...

Bröstförstoring är inte OK, enligt mig.

Har man pytte små bröst och skäms eller lider för det så visst är det OK att operera brösten, så det blir lite större (även fast jag inte tycker att silikon tuttar är snyggt över huvudtaget)  

Men att operera sig och få onormalt stora bröst, hur snyggt är det? Det är bara porrgubbar som läser slitz som gillart, eller? Att ha två fotbollar på kroppen är inte snyggt och om man tror att man blir lyckligare av att ha stora tuttar är man ju bra rolig.

Hm?


Hej jag är vaken

Igår gick vi och la oss 00.30 och gick upp 05.20 imorse. Jag är så trött så jag somnar snart, ja det kanske var dumt att vara vaken så sent igår då men vi kollade ju på Titanic och var tvungna att kolla klart. I slutet kom det så mycket tårar från mina ögon, snyft.
 
Idag blir en 10.00 - 16.00 dag och det känns väl sådär, men på fredag börjar jullovet och jag ska njuta av varenda sekund!

Snygga fast fula och jag skulle aldrig våga sticka ut och ha dom på mig... Eller man kanske ska bli en stick utare

Reebok Freestyle Hi i gruppen Kläder hos  (SNRFSH-BLUE35r)

en nöjdlund

Jag är nöjd, har varit på gymet och efter det så åkte jag hem och plugga klart allt jag skulle. Det känns så sköööönt! Imorgon har jag svenska nationellt tal, jag ska prata om förtryckta kvinnor, och vad jag tycker om slöja och burka.

Ikväll blir det havregrynsgröt till middag!

<3




Enjoy

Kommer med mer imorgon, nu är det boston tea party!


Estrar

Det är söndag och jag måste plugga Natur. Jag tänker plugga i ett par timmar nu när Oskar åker iväg en sväng, sen när han kommer tillbaka ska vi göra oss iordning och sen ska vi ha lite mysigt och käka plankstek på restaurangen bamboo. Ikväll får jag sätta mig och plugga lite till, så löser det sig säkert.

ps: Slask är förjävligt, det måste bli minus grader och kallt till julafton i alla fall!

Lucia :)

Vilken fest det vart igår, härlig förfest och sen begav vi oss av till klaras för att dansa hela natten lång. Bra musik och lagom med folk, helt perfekt. Vid halv två så gick vi ut och det var svinkallt ute, men jag överlevde för jag träffade ju Oskar och han värmde mig. Han hade vart på Harrys, men det var "ett jävla russindisco" sa han.

Det blev inga glädjetårar igår och skitsamma var det. Idag är det Lucia och snön ligger vit på taken, jätte mysigt!!

ps: Vimmelbilder blir alltid så ugly

ps2: Jag vill ha lång hår igen, sådeså 

Ingen klänning ikväll inte

Jag sitter med en kopp kaffe, just för att piggna till. Jag gick och la mig efter skolan och slockna direkt. Jag är trött på skolan och jag blir ännu mer trött när jag tänker på hur mycket det är att göra nästa vecka. Ordet trött får mig att känna mig gammal, jag är 18 år och då är man inte trött...  vi ungdomar är nog inte trötta bara lata som fan.
 
Jag slängde in volangklänningen i garderoben, för någon klänning blir det inte ikväll. Jag vill hellre känna mig bekväm, på dansgolvet. Ordet träna äter upp hela mig, varför har man inte motivation till att träna nästan varje dag? Varför har inte mitt gym några roliga träningspass? varför är man överhuvudtaget så djävulskt lat ? Jag vet ärligt talat inte hur jag ska bli motiverad. Visst jag kan gå till gymmet och lyfta lite skrot, men variation behövs.

Luciafirande på skolan



Inne på träffpunkt var det några gulliga ungar som sjöng och spelade. Lusse lelle lusse lelle!!

Ont det gör ont men det är bra

Jag och tjejerna har tränat idag, en halvtimmas Boxning och en halvtimmas spinning... Jag känner mig svag, för min kropp värker. Men jag klagar inte för det känns nice! Imorgon blir det vilodag tyvärr.

Det är en vecka kvar till jullov och jag njuter av tanken. Hur härligt är det inte med juletid? God mat, tryffel, ljus, snö och de berömda julklapparna! Nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på min ljudbok.
 
(På fredag kanske jag börjar gråta, glädjetårar... Om det så är så ska jag berätta vad det handlar om då)

Ps: Jag älskar dig!

2009 ska bli ett bra år!

Här sitter jag klockan är 18.04 och jag känner mig handlingsförlamad. Jag sitter med minst 3 olika skolarbeten framför mig, men dom bara ligger där orörda och oigenomarbetade... Och så tänker jag varje dag "jag gör det där imorgon" till slut sitter jag dan före inlämmningsdagen och har hur mycket som helst att göra samt en dos ångest i backfickan. Men jag ska inte klaga det är helt själv förvållat. När man träffar kärleken är det så mycket tankar kring det så det är svårt att hänga med i allt annat. Men allt funkar lagom bra än så länge, det får bara inte bli värre. Det är en termin kvar i skolan och jag har hur mycket skoj som helst att se fram emot!

Klappat å klart

Klar med nationella, hoppas jag får godkänt =)

Varför?

Äcklig ångest...pheeeew!

Nu är Elin Kling med på Vakna med the voice och ska prata mode, det missar ju jag för jag ska till skolan.

Jag är så smart

Jag kom på nått genialiskt! Jag har laddat ner en ljudbok så slipper jag läsa den här förbannade boken själv, bara slappna av och ligga och lyssna. Jag är ett Geni!

Eld och Lågor

Sådär ja nu eldar jag upp matteboken och glömmer den och allt vad matte heter. Dags att krypa ner i Oskars soffa och kolla på nått dåligt tv program sen ska jag läsa bok =)


Pluggning på G nu

Nationella i MatteB har jag imorgon, fy och blä vad jag inte orkar med sånt. Jag längtar efter studenten som bara den !
Snart ska Oskar och jag åka till NetonNet lagerbutik för att kolla om dom har något bra skit där.

Ett par höga ankelboots, är det ute eller är det snyggt och inne? Jag har ingen aning. Tell me!?

Underbara helg

Helgen har varit underbar, och jag kan ju börja från fredagen - Då var det fest för hela slanten och kvällen sluta vid halv två mycket trevligt hade Jag, Carro, Anna och Emmy. Sen har vi lördagen då jag vaknade upp hos Oskar och han hade åkt till jobbet ett par timmar så jag åkte hemmåt och tog det lugnt. Sen åkte jag till Oskar på kvällen och hjälpte han och städa för han skulle ha glöggkväll med sina polare, fint och mysigt blev det. Jag fick smaka på en god drink likör 43 och mjölk damn va gott det var, måste köpa! Två tjejer (4 år äldre än mig) visitade kalaset och deras föräldrar verkar inte ha lärt dom att hälsa när man kliver in i någons hem, inte OK!

Så har vi den kära söndagen, mamma och jag kliver upp tidigt för att åka till Stockholm och vi kommer fram runt 11.30. Vi mötte upp våra kompisar Kasper och Christer på söder och vi gick till en vegetarisk restaurang och käkade nyttig och speciell mat. Sedan gick vi runt i roliga och mysiga butiker, och hade trevligt hela dagen. Sen åkte vi hem till dem och hade trevligt, drack kaffe och åt goda hemmagjorda chokladpraliner. Sen blev vi bjudna på middag och sen fick vi skynnda oss till tåget som gick hem runt 20.00. Mycket trevlig dag!

Mamma, Christer och Kasper

 

Glöggilöggi

Dags för glögg !


Diggin fixad, och nu kan jag börja ta kort igen !



En gammal bild


Ni ska bara veta vad som hände igår

Jag och tjejerna var lite berusade och bra var väl det, vi dansade och kollade på extremt fjantig modevisning. Nu sitter jag hemma lite halv bakis och är nöjd över gårdagen. Jag gjorde även en olaglig handling igår, just då och där var det kul men nu känns det bara töntigt haha.

Ikväll blir det lite julmys hos Oskar, det blir väl full fart för vissa men själv så ska jag dricka lättglögg och sen går jag hem tidigt, då jag ska upp jätte tidigt imorgon. Mamma och jag åker till stor staden för julshopping och sen ska vi träffa några kompisar där också, mycket trevligt! 

Snart juuuuulllllov!

ps. jag ska bli bättre med bilder, ska bara hitta min diggi kamera!
 

Lite av varje

Lite mittbena lite spets och lite highheels och en flarra vin .  Det här blir bra det.

ps: Stockholm på söndag

Vad loligt

Imorgon är det fredag och det ska ju firas med utgång, det blir en vinflarra och en lakritsshot. Idag hade vi föreläsning på ekonomi lektionen det var en kines som skulle berätta om hur det var att vara invandrare och starta företag i Sverige. Det enda jag tänkte på under föreläsningen var att hon inte kunnde säga R:

- Hej det val loligt att få vala häl, nu ska jag belätta om föletagande.

ps: Solad, fast jag brännde sönder mina läppar.


hmms

Matintaget för idag har varit följande:

2 mjuka mackor + ett ägg
En chai latte

Känslig

Jag är nog ganska känslig som person, när någon i min närhet är ledsen så påverkas jag extremt mycket av detta. Hjärtat knyter sig och jag blir lite handlingsförlamad. Nu kan jag bara sitta här och vänta på rätt tillfälle att rycka upp mig.

Nu ska jag åka till mormor och hjälpa henne med flytten.

Vi hörs!

Rapport

En extremt seg skoldag och jag ligger lite efter i arbetsupg. m.m. Skriver nog inte mer i bloggen idag i alla fall.

Like the clouds you
Drift me away, far away
And like the sun you
Brighten my day, 
I never wanna see you cry
And I never wanna tell a lie

Ps: Jag drack min chai latte för fort och fick ont i magen :(


Iskall

Fasen vilken träningsvärk jag har i hela högra halvan av kroppen, men lite skönt är det. Imorgon blir det gym vilket betyder mer träningsvärk!

Ps: Ne jag ångra mig

Sex och sånt

Tja alla glada (resten skiter jag i)!

Sitter och pluggar lite smått, jag gör en nulägesanalys för Bianco footwear, lagom tråkigt.  Sen ska jag ringa några kunder och efter det blir det solning i de där knepiga nya solariumet, skönt att få lite färg på min extremt bleka vinter hud. Snart är det dags att börja planera nyårsafton, jag hoppas på en riktigt rolig fest, en sån som det var förra året önskar jag att det blir i år igen! Jag hade väldigt skoj förutom att jag träffade på en och en annan idiot.


Lite så och så

Har nyss varit och spelat badminton med Oskar, jag var ju bättre än jag trodde i alla fall. Jag har inte käkat något sen 7 imorse och känner mig helt svimfärdig och illa mående hoppas jag får i mig lite av maten som O håller på att laga... Något plugg blev det inte idag lat som jag är, får väl göra det imorgon också.

Puss hej!

RSS 2.0