Min helg

I fredags bjöd mamma på jätte god mat, Potatismos, Oxstek och sås. Jag och Oskar njöt av den goda maten kan jag tala om.  I Lördags (igår) så var det lite förfest hemma hos mig sen bar det av till satin för att skaka rumpa. IDag söndag har jag jobbat, och sen åkte mamma och jag till videobiljarden och solade, dom hade fått in hitech solarium som spruta vatten och som pratade, haha hel knäppt. När vi begav oss hem så såg vi hur hela parken vid slottet lyste, och då hade de tänt hur många marchaller som helst, jätte fint måste jag säga.





Alla ljus i parken


Dagens Hor-

-oskop
Lejonet 22. juli - 22. augusti
Även om sanningen ofta är illa omtyckt,
kan den ändå behöva ventileras - även om det är du, som får vara budbäraren
.

Fulledrullar

Nu har jag fått frukost i magen och mår mycket bättre. Btw för alla som söp igår, ska ni åka bil idag? Kolla då in det här http://wwwc.aftonbladet.se/kvinna/alkocount4.html

Huvudvärk och frukost

Hej hej hej hej


Jag gör allt för att inte s*y och det går bra än så länge, det snurrar lite i huvet men det får man ju leva med. Igår var det förfest hemma hos mig, sen bar det av till satin och där var det bara för varmt phuuuuw. Satin är ganska roligt men jag vet inte varför, kanske för att det inte är samma folk varje gång man är där. Hemfärden blev tidig och det kan ibland bli så, men i alla fall jag stog i regnet med luvan överhuvudet å prata med mamma i telefon säkert 20 min, mamma kan alltid göra mig glad. Nu gör Oskar frukost åt mig, hur snällt som helst. Någon som har ett bra julklappstips till män, man kan köpa ?

Ha en trevlig första advent, för det ska jag ha : )

Puss

Party Lördag

Idag är vi glada och pepp och allt man behöver vara för party!

Vi ses på dansgolvet

Skön fredag

Nu blir det myyys med Oskar!

Natti natt!

Önskelista

Nu kom jag på en idé och det är att skriva min julklappsönskelista här på bloggen. Känner mig som 5 år igen.

1. Parfym, Versace Bright Crystal
2. Presentkort på FACE
3. Chai Syrup
4. Pengar
5. Smycke (armband)

Kommer inte på något mer för tillfället, uppdaterar i mellan åt







Så sugen

Jag vet inte, vad ska jag ha för färg till mitt hår da? Min hårfärg är ju typ koppar/orange/blond


Drömma går ju

Nångån... Inte riktigt än, men nångång skulle jag vilja prova på en period där jag äter sådär nästintill extremt nyttig mat samt tränar regelbundet. Jag vill veta hur jag skulle må och framförallt hur min kropp skulle må. Jag tror nog inte jag är redo riktigt än, men snart. Kanske?

Jag har varit typ ledig Både igår och idag från skolan, sen är vi lediga på måndag också, en komp dag för Öppet hus som vi ska ha på lördag (snark). Men det som är dåligt är att dom pressar in alla lediga dagar nu precis innan lovet och ändå så har vi hur mycket som helst i skolan, massa uppgifter och skit. Orka? Ne jag ska inte klaga det är alltid skönt med ledigt. Jag hoppas så mycket att nästa års Schema ger oss lika många sov mornar som vi haft denna hösttermin. 

I sommras hade man långt fint hår. Öhm jag ska ju till stockholm snart, bli inte ledsna om jag kommer hem med lite långt hår...ops
 

Snoka runt

Ibland gör man rätt ibland gör man fel
Hur ska jag göra nu ?

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Du stressas inte av det, du hinner,
men av det, du inte hinner.
Ta bort de uppgifter, som pressar dig, men som inte är nödvändiga.

regn, rusk och pengar

Jag mådde faktiskt lite bättre när jag vaknade och än så länge känner jag mig faktiskt kry (peppar, peppar) Ikväll är det jobb som gäller, lönen kom in på kontot idag och då fick jag genast lust att kämpa extra mycket på jobbet just idag. Lönen gör en sådär extra glad och det förgyller hela dagen. Snön har försvunnit nu bara för det ska bli så nedrans varmt, kunnde den inte fått stanna över 1:a advent i alla fall? 

ps: Vad ska jag käka idag??
ps igen: Ska jag styra förfest här på lörday? 

Ljusare Tider

Klockan är 06:15 och jag är vaken, men inte länge till. Oskar börjar ju så förbannat tidigt på morgonen så jag brukar åka med ibland på mornarna, så jag kommer hem. Jag mår väl sådär idag och slängde nyss iväg en sjukanmälan till skolan, fast jag måste ändå släpa mig dit vid 15.00 för då är det seminarium på projektet vi haft urk, fy, blä. Hoppas den här dagen gör så att min kropp reparerar sig så jag kan vara frisk och kry till partyhelgen som väntar!  Nu ska jag ta en lätt frukost sen ska jag sova och när jag vaknar får jag se hur jag mår.

Om  två månader åker Jag, Carro och våra mammor till Tenereifffa!

  

alvedon

Nu sjukanmäler jag mig, vi hörs en annan dag.

Tjing


Varsågod, en förkylning till dig

Igår kännde jag ingen smak, och idag mår jag piss. Huvudet känns som en tegelsten och jag orkar knappt hålla upp det. Jag har inte tid med någon larvig förkylning eller flunsa det är bara så, nu behöver jag jullov mer än någonsin.

 Dagens Horoskop

Lejonet 22. juli - 22. augusti

Du kommer säkert kunna få massa inspiration till,
hur du själv skall ta dig an något,
genom att tala med goda vänner om det.

Efter söndag är det ångest

Jag valde att kolla på Ensam mamma söker, lite tråkigt att det var sista avsnittet. Nu kollar jag dock på Wallander - luftslottet riktigt spännande kan jag meddela så slå på Tv4 ! Det ska tydligen bli världens snöoväder, så det blir  på med  den rosa termo-overallen imorgon bitti.

Jag får p a n i i i i i i i i k

Miss Frost

Det var cirkus -500 grader ute så vi fick bila istället för att promenera hit till hka. Med en godisbit i munnen säger jag trevlig söndagskväll allihopa och tänk på att det finns mycket bra på tv ikväll t.ex. 20.00 Ensam mamma söker eller Andra avenyn 21.00 Sanningens ögonblick eller Wallander det är iallafall mina tv tips för ikväll!

Släpp läxböckerna för det är försent för inlärning!

Lingon och blåbär

Altså, jag pluggar och det är tråkigt. Om 30 min ska jag lägga ner för då får jag endå inte in mer i huvudet. Efter plugget blir det en promenad. Jag och O har då inte rört oss överdrivet mycket idag. Jag är så jävla negativ bara för att jag har lingonveckan, sådeså.

Extremt vidrig låt


Snåljåpar och Generösingar

Sådär nu har jag vart ute och käkat med några släktingar,  farfar bjöd på hela kalaset tack för det du din generösa man! Inte fan pluggar jag på en lördag kväll nejnej, det blir nog spelkväll med några goa tjejer istället . Akta er för nu ska redhead  ut på gatorna igen, ser fan ut som eld i håret.

Tjarrå

Okej, en bild

Här kommer en bild där man endå inte ser hur det ser ut...


Hårfärgs update!

Jag är inte helt flint, men nu är håret lite orange:t. Jag kanske bjuder på en bild sen !

RIP

Jag har tappat mer hår än någonsin förr och visst faller det en tår nerför kinden... Ser ni en halv flintis  på stan så är det ju jag...

Färgning pågår

Såhär ser det ut just nu...... GAAAAAAH!


Love lockdown

Nu har vi ätit sushi och det fick godkänt av O. Bra va? Nu ska vi åka till ICA Maxi å köpa lite lösgodis kostar ju fan bara 2:90/hg helt otroliiiigt!!

Dagens låt!


Fjantig förändring

Jag har inhandlat hårfärg och jag ska färga håret. Jag är blond och det är fint men nu vill jag göra åtminstonde en liten förändring (som jag var emot förut) skit samma imorgon fixar jag det. Resultatet får ni väl se på söndag! Nu är det dags att ta en dusch och efter det måste jag iallafall plugga lite för imorgon hinner jag inte, HELVETE! Ska jag vara ärlig så hinner jag inte idag heller, eller så är det väl tydligen så att jag inte ens prioriterar fanskaps valuta provet. Ikväll ska jag lära Oskar att äta sushi!

bli inte rädd

Spya

Ordet plugga får mig att spy just nu, jag plugger 30 min nu sen skiter jag fan it för idag.

Hejsvejs!

Gröt

Ah nu har jag käkat havregrynsgröt smakade väl.... äckligt. Men mätt vart jag och det är ju huvudsaken. Oskar har köpt en extremt god choklad glass som vi ska mumsa på nu och så blir det en kopp kaffe på det. Imorgon är det torsdag och sen är det fredag bra va ?

Puss heeey!

Färg

Bli inte förskräckta men jag ska färga håret, och det får bli till helgen. Bra va? Det blir nog en vit helg, kanske...

Titta det snöar!


Sweet Dreams

Och så säger jag Godnatt!


Invalidos...

...eller så kan man kalla dem för dagens ungdom. En helt vanlig dag för pojkarna i skolan, det är nu även bevisat att vissa ligger faktiskt inte tre år efter i hjärnutvecklingen gentemot tjejer utan nu är det bevisat att det är nog snarare 5-6 år efter.

Jag tror dom kollar på porr, tror inte ni det?


...5 timmar senare


...10 timmar senare. Ja man kan då bli knäpp av för mycket snuskighetstittande!

Älska din nästa som dig själv

Heej kära läsare !

Är det något jag är bra på så är det att vara lite halv negativ, varför inte bara vara positiv och glad? Men man påverkas såklart av omgivningen och det är alltid svårt att hålla en god stämning när stämningen i själva verket är dålig. Är man glad så strålar man glädje och det är det som får andra att också bli glada, så kom igen skin som en sol och du får massa solisar runt dig.



Jag vill inte sluta blogga men när jag ser hur många dagar det är i mellan mina inlägg så skulle jag nog göra alla en tjänst att ge upp denna dåliga men endå ganska braiga blogg. Nee jag skojar bara jag kommer aldrig lägga ner denna bloggish!!

Fina bilar

Godkväll!

Ikväll bjöd mamma, mig och Oskar på väldigt god mat. Det vart fläskfilé med stekta championer och en väldigt god sås samt ett glas rött vin, så nu är vi mätta och belåtna. Snart ska vi käka carte d'or, dricka kaffe och spela rummy. Förloraren får göra frukost imorgon!


Gissa vilken bil som är mammas ?
   


Kändisnytt

Vad har jag gjort i veckan? I onsdags var det Nationella i SvB och jag skrev en uppsatts på åtta handskrivna sidor, dock tror jag inte den blev så bra som jag ville ha den. Efter nationella så var det föreläsning på Frimis det handlade om tillväxt alliansen. Bland annat så var Jens Spendrup där och talade om entreprenörskap, efter föreläsningen så bjöds det på plockmat och det smakade väl OK. Efter käket så var det dags för Teater, den hette Lejonets Unge och var enligt min mening ganska bra, jag har aldrig varit på riktig teater förut så jag har inget att jämföra med, men den var lite underhållande iallafall. Orkar dock inte berätta om den.

Jag har iallafall kommit på att jag inte ska läsa vidare efter gymnasiet utan jag vill själv klara mig i arbetslivet och få nya kunskaper på vägen. Någon trip till utlandet för att jobba blir det inte, men vem vet man kan ju ändra sig med tiden. Nu ska jag sluta skriva innan det bara blir massa bajs.

Jens Spendrup himself


Klimakteriekärringar och försäkringssvin

Jag tänker inte slösa någon tid på att vara förbannad på idioter för det är dem trotts allt inte värda. Jag ska bara yttra mig något om att IF är ett skit försäkringsbolag och jag råder er till att byta, för det tänker iallafall jag. Undra om IF någonsin hjälpt någon med nånting? Nåja nog om det. Och för det andra, jag säger bara att jag hatar kärringar, jag måste nästan ta till en svordom jävla surkärringsapor har ni inget annat för er än att klaga på dagens ungdom och klanka ner på varenda en? Nästa gång en kärring säger något till mig så kommer jag säga något tillbaka som är 10 gånger värre sådeså. Men men jag är inte sur nu inte för idag är det fredag och jag njuter av ledigheten.

Senare kanske jag skriver ett och annat om lite trevligare saker!


Tiden är inte inne

Än har jag inte lagt ner bloggverket och jag vet allt att ni kikar in i törst av mitt skriveri. Nej men ärligt talat jag är helt död, ligger i soffan som en död fisk. Imorgon lägger jag upp bilder och då minsann får ni se en och en annan kändis. Så glöm inte att kika in här imorgon!

Godnatt gott folk!

ps: Nu vet jag iallafall vad jag inte vill bli, typ.

Besöksrekord

Haha besöksrekord på bloggen utan att jag uppdaterat , det är ju lite roligt.



Här får ni

Ja, dålig uppdatering. Mina betydelsefulla inlägg saknar ni väll ? Veckan är skit så jag skriver en annan dag.

Puss


Inlägg från i Lördags kl 00.30

Igår var det fest, vi förade hos Anna som fyllde 18 år. Tack för en trevlig kväll alla.



Idag skulle jag åkt till Pappa i Nora men jag kännde mig inte riktigt kry så det blev inte att jag tog mig ut dit. Ikväll har jag tagit det lugnt helt för mig själv och det har känts ok, men jag är så van att vara med Oskar nästan varje kväll nu så jag vill egentligen bara dit just nu. Karln är ute och slirar och ska jag vara ärlig så sitter jag och väntar på att han ska ringa så vi kan gå hem och mysa lite, lite tffel känner jag mig allt som.

Idag skulle jag ringa ***** och säga "grattis på födelsedagen", jag ringde aldrig.

Party like a rockstar

Imorgon blir en fullspäckad dag med skola,träning och födelsedagsfirande. På kvällen kommer det bli fullt ös med glada människor.

Enjoy!

Klistra på till partyt!

Nu kom jag på hur jag ska piffa upp utseendet imorgon, jag ska investera i ett par lösögonfransar!


Djurplågeri är det värsta som finns

Jag kollade på Opra Winfrey imorse och det var ett inslag om hundfarmar i USA. Det jag såg var så fruktansvärt, mina ögon fylldes med tårar och jag var tvungen att byta kanal tillslut. I flera delstater i USA så finns de här hundfarmarna och det som händer på dessa farmar är att: De har flera tikar och ett fåtal hanar. Varje gång tikarna löper (ca 3 ggr/år) så får en hane göra tiken med valpar, och såhär håller det på, tiken får föda om och om igen tills den inte klarar mer och då blir tiken avlivad (skjuten). I inslaget fick man se bilder och smygfilmning från farmarna och jag villa ärligt talat skjuta de som ägde farmarna och gjorde såhär mot djuren. Min dröm är att i framtiden jobba eller starta en organisation som gör allt för att det ska bli så hårda straff som möjligt för de som plågar djur, det finns såklart redan sånna här organisationer men det är iallafall något jag vill jobba med!

Djur kan inte säga ifrån och kan inte försvara sig, Fatta det era IDIOTER!

Min lilla plutta


Mammas dagliga kommentar till mig

"Du är precis som din far"


Sköna ugg

Det är så att ugg är så förbjudet, men ack så skönt! Dock har jag inga, och så kanske det får förbli.


Utbildning

Orkar jag inte tänka på just nu, men kanske i framtiden. Gymnasiet får räcka så länge.


Vilka svartsjuka tjejer det finns

Ibland undrar jag hur man ska stärka sitt eget mentala, det måste ju gå på något vis? Det kanske är en riktig utmaning jag behöver just nu. Idag fixade jag min internetbank och äntligen så kommer jag in på den också, tack för hjälpen trög swedbank. Svartsjuka tjejer som på något vis vill trycka ner andra tjejer är det värsta jag vet, det är så töntigt och fjortis aktigt, geeeeeeeeeeeeeeeeek.

Jag säger mitt nu får inte du säga ditt.

Glöm inte att Beverly hills 90210 går varje vardag på tv 400 med start 15.15.

Till dig min kära

På fredag fyller en underbar tjej
det gör vi till en stor grej med drinkar och ståhej
till klaras vi far och ännu mer drinkar vi tar och hoppas då du ditt förstånd har kvar.

Till Anna, från ditt trogna faaaanz Elina


Deprimerad

En liten höst depression börja smyga sig på tror jag, för annars vet jag inte vad det är med mig. Idag har jag och Carro tränat, jag ställde mig på vågen och det ser ut som vanligt, samma gammla vanliga siffror och inte fan blir man lyckligare av att gå ner i vikt, men ooooj så mycket fräschare! Men just nu orkar jag inte träna i överdrift. 

Ät och var glad hey! 

Working 9 to 5

Jag känner mig helt spattig och stressad i kroppen, så att sitta stilla och jobba nu är ganska irriterande. Men jobb = pengar, och pengar behöver alla.

Men jag har något dåligt att säga om ett visst jobb och det är att vara telefonförsäljare. Jag har själv provat på det och det kan vara det mest vidriga jag varit med om, för mig är det inte ens värt pengarna. Visst klarar jag av att sitta och prata i telefon länge, och det är vad jag gör på mitt nuvarande jobb MEN i mitt jobb så bokar jag in möten åt min chef som då är föräkringsmäklare och de jag ringer till är gamla kunder och vet vad jag vill. Samtalen är i princip alltid positiva och jag får därmed en bra lön för det lilla jobb jag gör. Dock är inte mitt drömyrke att sitta och prata i telefon, men det passar bra just nu eftersom jag är student och jag orkar absolut inte med ett jobb som kräver för mycket energi och tid av mig.

Vi är klara! Vad underbart det låter

Idag blev Jag, Carro och Anna så gott som klara med vårat projekt i skolan. Det gick ut på att göra en marknadsundersökning om vårt fadderföretag Nitton93, en skrivbordsundersökning på hela 15-20 sidor, javisst är jag stolt, javisst är vi stolta. Men bara för att det är ett tjockt häfte behöver inte det betyda att det är bra, men jag tror nog att vårt arbete är ett av de bättre! Nu återstår "bara" ett seminarium med läraren och en redovisning för föräldrar.

Nu ska jag jobba ett par timmar sen åker jag iväg till Oskar och spenderar min kväll och natt.


Lejonet 22. juli - 22. augusti

Lejonet 22. juli - 22. augusti
Det är söndag, vilket innebär, att du är LEDIG! Så se till, att du nu faktiskt också tar ledigt - det gäller även det mentala.

Inte fan är jag ledig idag jag ska ju både plugga och jobba. Men ikväll får jag mysa med Oskar så då tar jag ledigt.

Häxor

 Snart ska jag duscha och frächa till mig sen ska jag iväg till Carro och där bjuds det på festlig mat, mycket trevligt tycker jag! Sen ska vi iväg på halloween party och det är tvång på utklädnad så jag har lite panik, jag får väl vara häxa men jag har ingen häxhatt, what to do? Jag hoppas Mamma har lite idéer... Bäst jag sätter fart nu!

Puss!

Så dåligt med uppdateringar jag vet,

kanske slutar blogga om jag inte skärper mig.

RSS 2.0